Nisam ih koristio godinu dana (koristio sam RHA ma350 i FA Consonance poslednjih godinu dana) od kada su mi crkle ali koliko se secam je da imaju basa ali nije muljav vec daju dobru duboku ( i "toplu") definiciju zvuka. U svakom slucaju dosta dobro reaguju na EQ i pruzale su dobru kontrolu nad zvukom (naravno za taj cenovni rang). Mislim da im u midovima nije bila jaca strana. Kabal je oblozen i uvijen sto sprecava da se mrse ali je i krut (nije mi jasno zasto su se odlucli za straight jack a ne onaj u G)... Imao sam pre njih i "popularne" Senn CX300 i e10 su mnogo bolja kupovina,sto se tice i kvaliteta a i zvuka. Mislim da su ih (e10) cesto poredili sa Beyerdynamic-ovim dtx71.
Ja uglavnom slusam rock i blues i bile su mi odlicne za taj zanr. Trenutno su mi jedino FA Consonance funkcionalne doduse one vise klasa za E10, ali cu u svakom slucaju ponovo da ih uporedim cim mi stignu. Pistons V2 su cini mi se isto dosta nahvaljene i razmisljao sam i njih da uzmem u paketu sa e10 jer navodno daju bolji zvuk ali nigde ne mogu da pouzdano originalne Pistons da kupim...
Ove SS Flux su mi interesantne i poprilicno jeftine, pitanje je da li zaista nude dobar zvuk ili su ipak malo izvikane...