Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Ako pitaš generalno - skroz su OK, možda za nijansu slabiji bas refleks u odnosu na gumu / silikon ali zato mnogo udobnije, dobio sam ih u pakovanju uz Philips SHE9005 i više od godinu dana ih tako koristim... Ako pitaš baš za one sa linka - nemam pojma.

Stigle i meni Piston jutros, srebrne isto, pakovanje fenomenalno, a zvuk za te pare ne verujem da bilo gde ima bolje osim ako se ne ukrade :D

Pitanje je sad samo koliko ce trajati, one Panasonic sto sam pominjao na prosloj strani izgledaju kao da ne mogu da prezive vise od 6 meseci, ali je upravo suprotno, tako da ocekujem isto i sa ovima.
U krajnjem slucaju i da se nesto sa kablom izjalovi opravicu ih, ali stvarno ne deluje tako.

Uzeo sam na kraju Beyerdynamic DTX 41 iE bubice. Mogu vam reci da je zvuk odlican, pun, bas onakav kakav sam trazio. Bas je takodje dobar, pun i umeren, nije izoblicen i da te glava boli od njega. :) Izolacija je vise nego odlicna, kada se stave nista se ne cuje okolo. :D Inace do sad nikad nisam cuo za tu marku. :d Slucajno sam naleteo na nove slusalice preko oglasa povoljno, pa sam zato i uzeo da ih probam. Kvalitet izrade je takodje odlicna i kvalitetna.

U pitanju su ove bubice.

http://europe.beyerdynamic.com/shop/dtx-41-ie.html

Sta bi ste mi preporucili do 3k, nakon trenutnih slusalica sa note telefona koje su se pokidale.
Bitno mi je da samim stavljanjem u usi izoluju okolne zvuke tj. ne zelim da moran da pojacam muziku kako ne bih cuo okolinu, ali isto tako ne zelim ni da ljudi oko mene cuju sta slusam. Dakle in ear ili kako se vec kaze.:)

@stolex
Da li si poredio zvuk sa još nekim bubicama pošto je cena izuzetno povoljna? Intersuje me kako se porede posebno sa CX300-ll koje su mi takođe zanimljive.

Imas dosta testova na internetu. Pa proguglaj malo i videces da je bas hvaljen model. ;)
Imao sam pre Philips O'Neil bubice i zvuk je daleko bolji od njih.
CX300-II je skuplji dosta od njih. Ali ne verujem da bas ima neke vece razlike u zvuku. Jer su ljudi po netu poredili sa raznoraznim modelima i bez problema pariraju ove DTX 41.

Ukucas samo model slusalice i pored toga review i imas koliko hoces. Nego tebe malo mrzelo, pogledao samo prvi link.

Evo ti na nemackom pa prevedi na engleski ako ne znas nemacki uz pomoc google translate.

http://www.hifi-forum.de/viewthread-214-12608.html

A mozes da citas malo komentare i na Amazon, imas ih koliko hoces i videces da su hvaljen model.

http://www.amazon.com/ss/customer-reviews/B005ZMQCHI/ref=?_encoding=UTF8&*Version*=1&*entries*=0

http://www.amazon.com/Beyerdynamic-DTX-41-Virgina-Rose/dp/B005ZMQCF0

Neka bude tako. Naišao sam na testove na amazonu ali mišljenja su tamo podeljena. Na kršten test na englekom nisam naišao na par strana gugla i youtube-a a nije mi na pamet palo da tražim testove na nemačkom, no dobro. U svakom slučaju hvala za link za forum! :)

Neka bude tako. Naišao sam na testove na amazonu ali mišljenja su tamo podeljena. Na kršten test na englekom nisam naišao na par strana gugla i youtube-a a nije mi na pamet palo da tražim testove na nemačkom, no dobro. U svakom slučaju hvala za link za forum! :)

CX300 II kostaju vise od 30e koje si planirao da potrosis. Te slusalice imaju jaci bas od pomenutih beyerd. koje su inace solidne za tih 30-ak evra ali mislim da ove zvuce ipak malo bolje http://www.rolandplanet.rs/index.php?q=kat1&r=4220&arti=9220. Izolacija bi trebalo da je malo bolja na beyerd
Ovde imas neke utiske o tim AT samo pazljivo citaj oznake posto je ovo tema za celu tu novu AT seriju http://www.head-fi.org/t/685328/audio-technica-announces-sonicfuel-earbud-canalphone-hybrids-ath-chx5-and-chx7

U svakom slucaju te Beyer i AT su verovatno najbolje koje mozes da nadjes kod nas za 30e. Najbolje bi bilo kada bi mogao da probas i uporedis ali posto je to malo teze onda uzmi procitaj korisnicke opise oba modela i sam zakljuci koje ti vise odgovaraju.

Poslednja izmena:
@SensationGG
i ja sam dobio bez rupice, ali sve u svemu naspram onih koje sam imao i kada poredim sa bilo cim sto moze da se kupi ovde do 3500din ja sam zadovoljan. Malo na visokim frekfencijama fale detalji i to je to sto se tice zamerki.

ima li neko iskustva sa SS Flux in-ear sluskama? Trenutno je neko snizenje na oficijelnom sajtu, cena je 20e i deluje prilicno primamljivo... Dosta su hvaljene na HeadFi forumu i uporedjuju ih sa VSonic VSD1S, sluskama tako da razmisljam da li vredi rizikovati cak i pored poprilicnog broja primedbi za brzo rikavanje kabla?

U principu bih uzeo SS Flux cisto da isprobam i uz njih narucio/pridodao (vratio bih se na) dobre stare Soundmagic e10 tako da bi me taj kombo izneo oko 50e...

Kad smo već kod Soundmagic e10, kakve su?

Nisam ih koristio godinu dana (koristio sam RHA ma350 i FA Consonance poslednjih godinu dana) od kada su mi crkle ali koliko se secam je da imaju basa ali nije muljav vec daju dobru duboku ( i "toplu") definiciju zvuka. U svakom slucaju dosta dobro reaguju na EQ i pruzale su dobru kontrolu nad zvukom (naravno za taj cenovni rang). Mislim da im u midovima nije bila jaca strana. Kabal je oblozen i uvijen sto sprecava da se mrse ali je i krut (nije mi jasno zasto su se odlucli za straight jack a ne onaj u G)... Imao sam pre njih i "popularne" Senn CX300 i e10 su mnogo bolja kupovina,sto se tice i kvaliteta a i zvuka. Mislim da su ih (e10) cesto poredili sa Beyerdynamic-ovim dtx71.

Ja uglavnom slusam rock i blues i bile su mi odlicne za taj zanr. Trenutno su mi jedino FA Consonance funkcionalne doduse one vise klasa za E10, ali cu u svakom slucaju ponovo da ih uporedim cim mi stignu. Pistons V2 su cini mi se isto dosta nahvaljene i razmisljao sam i njih da uzmem u paketu sa e10 jer navodno daju bolji zvuk ali nigde ne mogu da pouzdano originalne Pistons da kupim...

Ove SS Flux su mi interesantne i poprilicno jeftine, pitanje je da li zaista nude dobar zvuk ili su ipak malo izvikane...

^ da, o tim jvc smo vec polemisali, prema oceni na head fi one su bar za klasu iznad e10 i slicnih. Ali mene smara narucivanje, cekanje (i moguci problemi oko ispravnosti/garancije) pa cu uskoro da kupim kod nas ili one beyerd. ili neke AT slicne cene..

Da te JVC su isto dosta nahvaljene ali se tesko nabavljaju, uglavnom iz Japana shipping ili preko nekih malih prodavaca tako da je dosta problematicno za garanciju... Hteo sam njih da narucim ali je dosta tesko doci...

Eventualno i Brainwavz M4... One su oko 50e... A za taj novac mogu SM e10 sa kuponom na amazonu + SS Flux (na popustu na oficijelnom sajtu) da nabavim... Jos jedne vredne uzimanja u obzir su i Brainwavz R1 koje su oko 38-40e

Poslednja izmena:
Video crne kod lika pre neki dan kod zeleznicke. Po meni mnogo cudne i velike (na slici ne deluju tako). Ja imam male usi pa ne bih mogao nikako takve. Cisto da se obrati paznja.

Nisam ih koristio godinu dana (koristio sam RHA ma350 i FA Consonance poslednjih godinu dana) od kada su mi crkle ali koliko se secam je da imaju basa ali nije muljav vec daju dobru duboku ( i "toplu") definiciju zvuka. U svakom slucaju dosta dobro reaguju na EQ i pruzale su dobru kontrolu nad zvukom (naravno za taj cenovni rang). Mislim da im u midovima nije bila jaca strana. Kabal je oblozen i uvijen sto sprecava da se mrse ali je i krut (nije mi jasno zasto su se odlucli za straight jack a ne onaj u G)... Imao sam pre njih i "popularne" Senn CX300 i e10 su mnogo bolja kupovina,sto se tice i kvaliteta a i zvuka. Mislim da su ih (e10) cesto poredili sa Beyerdynamic-ovim dtx71.

Ja uglavnom slusam rock i blues i bile su mi odlicne za taj zanr. Trenutno su mi jedino FA Consonance funkcionalne doduse one vise klasa za E10, ali cu u svakom slucaju ponovo da ih uporedim cim mi stignu. Pistons V2 su cini mi se isto dosta nahvaljene i razmisljao sam i njih da uzmem u paketu sa e10 jer navodno daju bolji zvuk ali nigde ne mogu da pouzdano originalne Pistons da kupim...

Ove SS Flux su mi interesantne i poprilicno jeftine, pitanje je da li zaista nude dobar zvuk ili su ipak malo izvikane...
Čini mi se da je sigurica da se naruči sa sajta
Kod:
www.ibuygou.com

Poslednja izmena:
Koliko je trebalo da stignu? Cenim 20ak dana?

Doduse sinoc sam nabasao i na Superlux HD381 i HD381F na nemackom Thomannu, 20e... Mislim da cu ipak da ostanem pri narudzbini e10 i SS Flux ("obicne") a i Pistons i SL 381F ostavljam za neki drugi put...

Nazad
Vrh Dno