Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Hej drugari, da li ste imali problem sa standardom za konektor na slušalicama kada koristite ove sa mikrofonom?!?

Kako znate da li je headset (a i telefon) urađen u OMTP ili CTIA standardu?

Ovde je prikazano šta je razlika:
sony+headpone+pin+OMTP+CTIA.png

Imam neke Nokia slušalice sa mikrofonom (iz Express Music serije, veoma su kvalitetne) koje ne rade na Sony telefonu. Sada koristim sluške bez mikrofona pa nema problema, ali planiram nabavku kvalitetnijeg Headset-a pa da znam da ne zabrljam.

Može malo više info, gde kažu i ko?

На форуму head-fi, не знам колико су релевантни,али... Друго pistons су једне, а ови имају 10 модела, на страну то што за 20$ можеш и 3да узмеш.

Dvojka, precision.

ja ih trazio u playeru,nisu imali,pa sam uzeo beyerdynamic dtx72. kaze onaj sto radi da su bolje od cx 300 II,sad koliko je njemu za verovati ne znam. ja sam zadovoljan ovim mojim.

Hvala za ovo MightyOutlaw! ;)

Kopam po temi baš sada i ne mogu da nađem: jel neko već postavljao link ka amazon / ebay da je kupovao dodatne ulođke za neke "in ear" bubice?

Na popustu u 4A...

http://en-us.sennheiser.com/mm-30g

Sada su oko 4800 din, skoro 2k manje od redovne cene. Mislim da je ovo verzija cx300 II sa mikrofonom/tasterima ali nisam siguran.

mm-30g-headset-386x640.jpg

Poslednja izmena:
Ja se samo pitam koliko traju. Imao sam neke Sennheiser plaćene oko 20 evra potrajale godinu dana. Posle toga kupio Panasonic plaćene isto - potrajale isto. Meni se ne isplati dati mnogo jer ih vucaram i kući i na posao i još kad ih se kući moji dočepaju nema im spasa :)

@ironmanbg
Hvala za taj link za KZ slušalice sa Aliekspresa, deluju zanimljivo, poručujem.

Poslednja izmena:
Ja se samo pitam koliko traju..

***a, nema tu pravila.. nekima crknu posle godinu dana a nekima traju i po 5 godina. Meni su pocele da otkazuju (cx150, desna slusalica pocela da gubi kontakt) posle 3 godine ali su se nekako oporavie i dalje rade a u ovoj temi su jos neki pisali da su crkle posle godinu-dve ili malo po izlasku iz garancije.

Ako neko moze da mi posalje na pp listu sajtova/prodajnih mesta (moze i KP) koja imaju in ear slusalice u ponudi..

Vec sam presecljao ponudu ovih - 4audio, korato, mitros, lyra, tehnomanija i nisam nasao nista posebno zanimljivo od in ear slusalica

Pokusavam da nadjem neke vanserijski dobre in ear kod nas ali je izbor prilicno ogranicen..

ja ih trazio u playeru,nisu imali,pa sam uzeo beyerdynamic dtx72. kaze onaj sto radi da su bolje od cx 300 II,sad koliko je njemu za verovati ne znam. ja sam zadovoljan ovim mojim.

U odnosu na px100 II koje imam vec duzi period ove ne mogu da im prismrde. Mislio sam da ce im biti makar blizu s obzirom da su ih cenovno uvek slicno rangirali. Tako da po meni jedina prednost im je zvucna izolacija. Opet, poredim ih sa px100-II jer samo jos te posedujem.

I ja imam PX100 II, posle oko 5 godina su se raspali sundjereri, sada gledam da kupim nove ili neke in-ear, za te neke pare. Video sam JBL J22 i AT CHX7 da imaju kod nas, ili da jurim Xiaomi Pistons 2, dobio sam od druga kopiju iz Kine, pa ne znam da li da se upustam u to ponovo, video sam onaj link za ibuygov kao proveren.

Pitanje za vas sto ste porucili sluske il bilo sta preko ibuygou, juce narucila preko paypala, odma mi skinuli pare, dobila na mail narudzbenicu (od ibuygou) al na sajtu pod orders nema nista pa me to malo buni :trust:

^ Orders mozes da vidis jedino ukoliko imas nalog na ibuygou sajtu i ako si bila ulogovana kad si kupovala. Ako nemas nalog, mozes da ga otvoris i da od njihove podrske trazis da ti posalju tracking podatke o posiljci. Mada , mozda mozes da trazis tracking podatke i ukoliko nemas nalog - posalji mail podrsci i pitaj ih sta te zanima.

Pozdrav

Pretrazivao, kopao par dana po slaboj ponudi in ear kod nas.. i nadjoh ove koje su izgleda odlicna kupovina

Za ovaj slabiji model takodje kazu da odlicno zvuce za tu cenu ali ipak losije od skuplje verzije. O dizajnu ne znam sta da mislim :)

Moram opet da zovem lyru da proverim da li ima ikave sanse da stignu SL 381, ako ne onda mislim da cu kupiti ove AT od 45e, koliko sam pretrazio kod nas tesko da postoje bolje do 70e (a uopste je ocajna ponuda, imaju neke za 60-90e za koje se ispostavilo, bar prema head fi, da ne zvuce u skladu sa cenom).

http://www.wirerealm.com/reviews/audio-technica-ath-chx7is-sonicfuel-headphones-review

http://www.head-fi.org/t/685328/audio-technica-announces-sonicfuel-earbud-canalphone-hybrids-ath-chx5-and-chx7/15

http://www.amazon.com/ATH-CHX7iS-SonicFuel-Headphones-Smartphones-ATH-CHX7ISWH/dp/B00HC019C4

Svi hvale ove AT, i zvuk i izradu. A cena je prihvatljiva, 45e nije neko vece kockanje pa i da mi ne odgovaraju nema veze. Valjda imaju crnu verziju kod nas.. ako je neko probao ove neka napise utiske.

ZY9L218.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno