Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Pa tih slusalica nema od Aprila a mozda i pre :) Svi kao imaju onlajn a kada pozoves i pitas moraju da ''provere'' :d
Nema kod nas nista osim cx150 do 2500 din, mozda jos koji model. Raspala drzava.

Može u Beču da se nađe CX300-II za 33 €, da li je bolje da uzmem onda njih umjesto CX150 za 20 €? Nisam imao prilike da oslušnem i probam ni jedne, da jesam lakše bih se odlučio.

Treba mi preporuka za izolirajuce bubice koje podrzavaju iphone/ipod... to znaci da trebaju da na kablu imaju kontrole za pesme (pause/next/prev) kao i da mogu da sluze kao handsfree. Koristio sam do sad neke od prestigia za tipa 10e i dobro su vrsile posao ali su mi prsle a izgleda ih vise nema u prodaji kod nas

Drugar bi da kupi neke jeftine bubice (~600-700), pa me zanima ima li nešto što nije totalni trash za te pare? Kakve su Panasonic RP-HV104E, RP-HV21E-W, RP-HV154E ?

Ja sam do sada kupio 5-6 bubica do 800 din i sve su bile tezak krs i riknule su posle 6 meseci max.
Kada bi mogao bar 1300 din da izdvoji, neke pioneer ili panasonic da bocne..

malo vise bre ... cx 150 ... za malo preko 20 evra ali sa 2 god garancije ..... ubijaju bubice.... sve ispod toga mu je bacanje para ....slobodno nek kupi na buvljaku neke od 200-300 kinti stvarno nema razlike...

Pa predlozio bih i ja npr cx150 ali covek je krenuo sa budzetom 600, 700din.. sta znam koliko kesa moze da potrosi i koji plejer ima a sumnjam da peja ne zna za cx150 ;)

ma ne kazem da ne znate ....nego ja sam bio od tih koji je mislio da za k din moze da nadje sluske i nesto od njih ocekuje ... ali tako kupih 3 para i sva 3 posle svega par meseci u smecu ... a senn lake kao pero i ne osecam ih dok ih koristim ... a odusevilo me 2 god garancije na sve ...jer sa krsevima nisam uspeo da svezem ni 1 celu :DDD zato kazem da bolje kupi onda najjeftinije na pijaci jer u sustini nema tu velike razlike :DD

dobre su panasonic, 800 dinara, one sarene plave i narandzaste in-ear. za te pare nema bolje.

Pa predlozio bih i ja npr cx150 ali covek je krenuo sa budzetom 600, 700din.. sta znam koliko kesa moze da potrosi i koji plejer ima a sumnjam da peja ne zna za cx150 ;)

Plejer je običan kinez (Xwave S-02), objasnio sam mu da ne baca pare na te najjeftinije i dao sam mu moje Sony MDR-E818LP na korišćenje ... Svojevremeno sam ih platio oko 800 din. (pre 4-5 godina), i za te pare su sasvim dobre, moram da priznam. Meni ostaje Creative EP-480. Znam za CX-150 naravno, ali to mu je van dometa trenutno ... A i ne znam koliko vredi kupovati sluške od 25e za plejer od ~20e.

2 padawan:
Hvala za info.:)

Poslednja izmena:
Pa upravo ono sto sam rekao ;)
Za taj plejer do 800 din sluske. Moje misljenje.

Ja nabavih Sennheiser MX200 za neke sitne pare. Stvarno odlicne slusalice, daju lep zvuk, glasne, sa puno Bass-a. :)

Poslednja izmena:
Treba mi savet... imam AKG K324P bubice vec duze vremena, odlicne su, ortak mi nudi bubice: beats tour by dr dre, jel ima neko iskustva sa njima? Uzgred, koje bubice su najbolje u klasi do 100evra, a da mogu da se nabave u beogradu?? hvala na odgovorima!

Treba mi savet... imam AKG K324P bubice vec duze vremena, odlicne su, ortak mi nudi bubice: beats tour by dr dre, jel ima neko iskustva sa njima? Uzgred, koje bubice su najbolje u klasi do 100evra, a da mogu da se nabave u beogradu?? hvala na odgovorima!

mogu da ti preporucim sennheiser ie6, ima ih u bgu, playeru, verovatno i 4audio i na drugim mestima... za sve beats sam generalno cuo da ne vrede toliko para za koliko se prodaju. ne znam konkretno za taj model bubica...

pozdrav

Beats nikada ne uvrede tih para. Prvo dreovo ime vuče cenu, a drugo, proizvodi ih monster (i oni nenormalno cene svoje proizvode, tipa hdmi kanal od $1000, a nije zlatan :D ).

pozdrav

koliko vidim kod nas u nekoj klasi do 3000din mogu da se nabave senn cx150 (2350din u 4audio) i denon ah-c252 http://www.player.rs/product.php?ID=2599.
ovaj denon mi ce cini zanimljiv. nisu lose reakcije na netu, obzirom na cenu koji kosta. ima li neko iskustva sa njima.
da li neko ima jos nekakav predlog u klasi do 3000din, sta bi tu bilo zanimljivo.

hvala

Poslednja izmena:
Čitam nešto ali me mrzi da čitam sve pa mi je potrebna pomoć, ja bih hteo da uzmem bubice za mobilni i hoću da mi GRME zato što slučam tvrđi zvuk, metal, rok..
Ja kontam Sennheiser CX150 ili nešto skuplje CX300.

Pretpostavljam da su Sennheiser CX150 i dalje best buy u svojoj kategoriji? Sta mislite o Klipsch Image S2, kostaju isto? Takodje jos jedno pitanje: Kod nas ne mogu da se nadju Jays slusalice?

Drugar koristi philips model 9551 i stvarno su odlicne sluske.Sa dosta dobrim i preciznim basom i visokim tonovima.
Link http://www.tehnomanija.rs/katalog/philips-slusalice-she-9551.html

U kombinaciji sa fonom samsung i9000 galaxy s rade odlicno.Da li su bolje od Sennheiser CX150 ne znam,nisam imao priliku da ih poredim.

Nazad
Vrh Dno