Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Nisu lose inace? Ok. Ako nemas toleranciju za 2300 dinara, gledaj da je pomeris malo, ili na gore sa novcanim iznosom proizvoda, ili na dole sa kvalitetom dobijenim tog novcanog iznosa.
Cemu onda cx 350 ili cx 550?

Taj sum o kojem se govori moze samo da se primeti prilikom "ne znam koju pesmu da pustim" perioda, i ako prvo iskljucis zvuk pa ih skines sa usiju. Ili je felerican primerak ili je u pitanju visa instanca apsolutnog sluha.
Ne znam kako onda zivis sa svim ostalim zvukovima oko sebe ako ti taj prenos suma pre odabira pesama smeta? Ne zezam se, ozbiljno pitam.
Nemoj da karikiraš !
Pa nisu ovo prve sennheiser koje imam. Zato i kažem. Nedopustivo, a čuje se i tokom slušanja ako npr potrčim a kabl landara.I treba biti realan, nema prostora za dizanje u nebesa slušalica iz donjeg segmenta renomiranog proizvodjača.
Dobre jesu ali u klasi in ear pamtim i bolje.

Da li uzeti CX150 za nekih 20 € ili CX 300-II Precision na eBay iz Kine za oko $15? Ovo drugo djeluje bolje, ako je to prava stvar, s tim da se roba iz Kine čeka oko mjesec dana ako se ne varam.

Da li neko može nešto reći po pitanju CX150 vs CX300-II? Kad sam bio u Beču vidio sam i jedne i druge, prve su bile 20 € a druge 50 € pa mi nije jasno kako ovi kinezi prodaju za $15.

Ima da se nadje cx300 original za oko 30e na ebay, ja ih merkam, samo da se vratim kuci, za par dana narucujem pa cu javiti kakve su ako hocete.

Ebay ti daje dosta sigurnosti pri kupovini, ako prijaviš da su te zeznuli, možeš da dobiješ pare nazad. Ima sajt gde se može videti kako da se proveri da li su sluške original.

Inače, neko je rekao na ebay temi da ako stoji "genuine" u naslovu da nema greške, makar bila stvar iz kine, ne smeju prodavci da zezaju tako. Još ako ima par hiljada prodaja, sigurno ne laže.

Meni je drugar doneo iz londona isti ovaj model.Platio ih je 19 funti preko ebay-a.Iste su kao sa ova dva linka sto su ovde okacena.Moje su crne boje kao ove sa drugog linka,prva slika sa leve strane.E sad da li je original to ne znam.Sviraju dosta dobro na samsugu galaxy s i9000.Za moje potrebe i vise nego dovoljno dobro obzirom da nisu puno placene.

Ima da se nadje cx300 original za oko 30e na ebay, ja ih merkam, samo da se vratim kuci, za par dana narucujem pa cu javiti kakve su ako hocete.
Javi :)

Sad se dvoumim da uzmem te CX300-II PRECISION za 30 € ili da uzmem CX150 za 20 € :trust:

Pa pazi, moja logika je 300=2x150 :D, fora je sto je maloprodajna cena cx300 bila oko 100€ kad su se pojavile, tako da moraju biti bas dobre. A za 150 je cena regularno 20€.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Da ali da li su te CX300-II za 30 € sa eBaya original, pošto sam ih u Beču vidio za 50 € (tamo sam vidio i CX150 za 20 €, imali su i neke Bose za 98 €).

Ako vam se ne žuri, trebalo bi da ih naručim ove ili sledeće nedelje, pa ću pogledati na netu na onom sajtu za fake slušalice i reći ću ovde da li su originalne.

Naručuj :)
Kakav sajt za fake slušalice?

Sad sam malo pogledao o njima i isto sam našao da je neko napisao ovo: "Ovo su CX300, jedne od najboljih sluški na našem tržištu, koje koštaju 50€. Kad su prestali da ih prave Razer je otkupio licencu i rebrandovao ih u ove".

Koštaju isto koliko CX150 pa sad ne znam da li da ganjam m100 ili CX150, dok mi je CX300-II preskup.

Gdu kupiti Razer m100 kod nas?

@vader kakvih crnih 12e? pa kg mesa je u eu skuplja od toga... jedino sto je realno skupo je sehn u srbiji, jer je uvoznik zacenio...
cx300II kostaju 40e u milanu (saturn), u grckoj 35 (rodos!)... ja kupio vise puta :> Licno se ne bih igrao sa ebay-em, osim ako je neka smesna cena (<15$), pa da mi bude ok da dobijem fake. I fake cx300 su bolje od nekih brlja tipa genius, hama, logitech...

Ja licno ne bih cx150 nikad uzeo deluju jako jadjusno i opet zbog uvoznika... tako da taj m100 ne deluje lose.

Na netu vidim da pise da ih ima u computerlandu?

Nema ih na sajtu kod njih, samo gaming periferije...

Sad sam malo pogledao o njima i isto sam našao da je neko napisao ovo: "Ovo su CX300, jedne od najboljih sluški na našem tržištu, koje koštaju 50€. Kad su prestali da ih prave Razer je otkupio licencu i rebrandovao ih u ove".

Koštaju isto koliko CX150 pa sad ne znam da li da ganjam m100 ili CX150, dok mi je CX300-II preskup.

da to sam ja napisao :D ali našao sam info na gomili stranih foruma, gde je uglavnom bilo pitanje koje kupiti od tih dvoje pa je onda neko otkrio da su ustvari iste, inače u EU razer je od 10-12€ a senn ima i za 9€ - strašno

btw kontaktirao sam white shop computerlanda u ns i nemaju ih ali ih izgleda ima u orange shopu u BG-u pa sam im poslao mail da proverim. nemoj sad da ih vi beograđani pokupujete sve pa da meni ne ostanu ni jedne :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno