Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Za gaming mode ne znam.. Nijesam ni znao da ga imaju uopste.. Kako se aktivira to? [emoji23][emoji23]
Ne smatram ni ja, svejedno mi je ya yt klipove i filmove, ne smeta mi uopste.. Ali za igrice mi ne odgovara nikako..

Sent from my MI 9 using Tapatalk
Ostao sam dužan odgovor, izvinjavam se. Uputstvo kaže tri puta tapnuti na desnu slušku. Probaj pa javi utiske, ja iskreno nisam ni dolazio u situaciju da moram da aktiviram. Prezadovoljan sam.

Uzeo pre neki dan i QCY T5. U odnosu na Haylou GT1 slabiji bas ali dosta glasniji visoki tonovi. Mikrofon je rekao bih kvalitetniji, niko mi nije rekao da se čujem kao iz bureta, moguće zato što je usmereniji. Slušalice su dosta veće od GT1 ali su udobne i baš zbog tog izbačenog dela je mnogo lakše stavljati i skidati ih bez bojazni da ćete ispritiskati touch kontrole i uraditi ne znam ni ja šta. Još jedan jako dobar model.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ostao sam dužan odgovor, izvinjavam se. Uputstvo kaže tri puta tapnuti na desnu slušku. Probaj pa javi utiske, ja iskreno nisam ni dolazio u situaciju da moram da aktiviram. Prezadovoljan sam.

Uzeo pre neki dan i QCY T5. U odnosu na Haylou GT1 slabiji bas ali dosta glasniji visoki tonovi. Mikrofon je rekao bih kvalitetniji, niko mi nije rekao da se čujem kao iz bureta, moguće zato što je usmereniji. Slušalice su dosta veće od GT1 ali su udobne i baš zbog tog izbačenog dela je mnogo lakše stavljati i skidati ih bez bojazni da ćete ispritiskati touch kontrole i uraditi ne znam ni ja šta. Još jedan jako dobar model.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
E hvala.. Probacu veceras ako ne zaboravim..
Meni licno su malo gt1 neudobne.. Nekako mi stvaraju neki pritisak u usi kad ih stavim, a ako ihstavim drugacije ispadaju.. Ostalihprimjedbi nemam mada ih i ne koristim nesto previse..

Ja nemam problem sa udobnošću sa Haylou GT1, a navikao sam i kako da ih stavljam a da ne pritisnem touch kontrole.
Sada od 3 para in ear slušalica (GT1, Philips SHE 3850 i Sennheiser MX375) konstantno koristim GT1. Ovo bez kabla je lifesaver. Čak i najbolje reprodukuju bas ali manjkaju visoki tonovi u odnosu na ova dva modela, mada ne mnogo. E sad, ja koristim Jetaudio plejer i Bongiovi DPS, preset Beats Solo, pa to pojača srednje i visoke a blago ukroti bas i odlične su mi.
Za malo bolji zvuk Superlux HD681 dok mi se ne ugreju uši ispod slušalica.[emoji16]
P.S. Za reprodukciju basa probajte pesmu A hero comes home.
https://youtu.be/D8lqZ-gjWQI

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

E hvala.. Probacu veceras ako ne zaboravim..
Meni licno su malo gt1 neudobne.. Nekako mi stvaraju neki pritisak u usi kad ih stavim, a ako ihstavim drugacije ispadaju.. Ostalihprimjedbi nemam mada ih i ne koristim nesto previse..

Probao sam.. Trple tap poziva google asistenta.. Gt1 nemaju gaming mod..

Dt6 veoma slične sa Mi hybrid pro 2 sluškama, da li samo po izgledu ili po ostalim karakteristikama nisam siguran. Danas uzeo te mi slušalice odličan zvuk izbalansiran u odnosu na piston 2 bolje ali u odnosu na kz zsr nisu bolje.

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

Odlično. Zahtevne, i imaju fino podmašćen zvuk. Meni su neudobne, jer me žulja metalna konstrukcija u uhu, al to je do mene, ne do njih. Sve ovo važi za crne nastavke, crvene kažu da su užasni.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Preporuka za true wireless bubice sa naglaskom na sport/trcanje. Udobnost, komfor tj. namena za trcanje. Naravno, i kvalitet zvuka ... pre svega.
Budzet do 50€. Izdvojio sam neke modele, ali to ne mora nista da znaci. Mogu i vase preporuke, jos bolje ako su iz prve ruke.

- MPOW T5/M5
- ANKER SOUNDCORE LYBERTI NEO
- TRONSMART SPUNKY BEAT BLUETOOTH
- QCY QS2 ili QCY T5

Постоји ли боља куповина од Сен Моментум блутут бубица за 80е? Гаранција је обавезна, значи отпадају све кинеске слушалице

Постоји ли икаква разлика између звука у слушалицама са блутутом 4.2 и 5.0? Такође са ли постоји драстична разлика у звуку између слушалица које подржавају aptX HD и оних које подржавају класични aptX LL, односно да ли то треба да буде једини параметар у бирању блутут слушалица пошто постоји само пар модела који подржавају ХД

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

ne,iako nisam slušao konkretan model u tim klasama u samom zvuku aptX neće doneti ništa.glavna prednost je latencija...aptX donosi prednosti u zvuku samo na sluškama koje mogu da izbace iznad 14khz a to i nećeš naći u bubicama,za to treba bar više drajvera...

takođe,ako slušaš lossy formate opet ništa bolje od sbc-a ti ne treba.u teoriji možda sa 256+ vbr aac i novijim vorbisom bi izbegao kompresiju tu,ali ne dobija se puno u praksi.

uvek ići na što kasniji bluetooth,opseg i stabilnost su prednosti svake konekcije,nevezano za kodek.imam neke ultrajeftine acme za trening koje su mislim čak 4.0 i ono,nisu šampion stabilnosti i dometa.

na kraju,ako slušaš muziku tj za to ti primarno služe ne opterećuj se sa bilo čim sem kako tebi zvuče i koliko ti se dopadaju.ostalo je rupa bez dna za vreme i živce,brdo upitno korisnih informacija a u praksi ne dobijaš skoro ništa,baročito u tim klasama slušalica i audio opreme.

A što ne poručiš na sajtu? Stoji da su dostupne, to bi trebalo da znači da ih imaju u nekom magacinu.
Nikako da odgovorim- na kraju sam ih naručio. :)
Par reči o samim sluškama, možda nekome bude korisno...
U pitanju su Mi In-Ear Headphones Pro 2. Ok slušalice za tu cenu (1500 dinara). Izrada onako, plastične su, lake, kabal je ok, džek mi se ne svidja , odn. deluje mi da ulaz kabla u džek može lako da se zezne. Zvuk je stvarno ok, solidno izbalansiran, malo su srednji i visoki povučeni. Naravno, zavisi i sa čega slušate- na p10 lite zvuče malo muljavo, dok na thinkpadu t580 baš lepo zvuče. Koliko me sećanje služi, podsećaju na Piston 3, ali mislim da su detaljnije.
U toj cenovnoj kategoriji sam imao Memt x5s, detaljniji im je i čistiji zvuk, bas je utegnutiji, ali me je mrzelo da ih opet čekam iz Kine... Koga ne mrzi da čeka, pre bih preporučio njih :)

Ima li neko ko je probao Sennheiser Momentum i Sony Wf 1000xm3? Cini mi se da je @Proday.

Gledam ih sada u Mediamarktu, nije da mi trebaju ali me malo i svrbi novčanik. Uglavnom više sam orijentisan na malo jači bas a vidim da je Senn tu bolji a i izgled mi se vise dopada. Sa druge strane baš dosta je pozitivnih review-a Sony bubica a i jeftinije su.

Jos jedna preporuka za QCY T5, veoma sam zadovoljan i zvukom i ergonomijom. Neverovatno da su samo $23. Odmah sam narucio jos jedne.

Gaming mod osetno smanji lag, postane prakticno neprimetan.

Posto nema Haylou GT1 Pro na scarbir.com, sta odabrati izmedju njih, GT2 ili QCY T5? Treba mi iskljucivo za teretanu, a nisam neki preterani audiofil. Dosta je da baterija posluzi 1-2 sata treninga ili trcanja.

Stigle Haylou GT1 Pro. Za 11 dana. Prvi utisci su dobri. Kvalitet izrade pristojan, oblik i materijali bubica i kutije ok. Što se zvuka tiče imaju jak bass koji malo maskira nedostatak glasnoće i srednjih tonova. Sve u svemu mislim da za ove novce nema bolje kupovine. Sad mi ostaje da ih malo više istestiram i da vidim kakva im je autonomija.
Zanima me jedna stvar, leva led sijalica na slušalici na punjaču svetli jače crveno u odnosu na desnu. Je l to normalno ili ima neki problem?

Za te GT2 kaze da imaju osrednji kvalitet telefoniranja, i primetan audio lag... T5 je bolji po tom pitanju.

A kakve su po pitanju muzike? Meni je kvalitet telefoniranja nebitan, samo mi trebaju za teretanu.

Stigle Haylou GT1 Pro. Za 11 dana. Prvi utisci su dobri. Kvalitet izrade pristojan, oblik i materijali bubica i kutije ok. Što se zvuka tiče imaju jak bass koji malo maskira nedostatak glasnoće i srednjih tonova. Sve u svemu mislim da za ove novce nema bolje kupovine. Sad mi ostaje da ih malo više istestiram i da vidim kakva im je autonomija.
Zanima me jedna stvar, leva led sijalica na slušalici na punjaču svetli jače crveno u odnosu na desnu. Je l to normalno ili ima neki problem?

Ako te ne bude mrzelo, napisi neki utiske kroz par dana.

Postoji li ovaj model bubica u nekoj jeftinijoj varijanti a da je zvuk ok? Ne daje mi se bas 13.000+ za jbl tune 220
2717d5f7e4e9c258ccb86411638ac652.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno