Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
^^ Ja sam imao ZSR i meni nisu bile preterano udobne jer su prilicno masivne. Sad imam ZSN i dosta su udobnije.
Ako hoces bas udobne, preporuka za Uiisii HM7.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poruceno, sad treba docekati da stigne:)

@ beyond

Imao sam Uiisii, sta znam, cuje se ok, ali mi nesto nisu legle.
Ako ni ZSR nije nesto, da li je zs 5 ili zs 6 bolje resenje?

Gledam sada na GB KZ ZSA za 13$ da li je to ok cena?

Imam Meizu E51 i zadovoljan sam sa njima što se tiče zvuka, malo mi smeta balans kabla ali šta je tu je.

Sada bih hteo da probam nešto drugo a zsa mi se čini ok izbor.

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Stigle tin audio, uzeo sam ih na snizenju za 25 eur, i carina mi uzela jos 1000 dinara. U kolekciji imam jos par bubica kz, jedne senheisser, jedne sony, i par vecih akg k66,i k141.
E sad ocekivao sam dobar zvuk, i to sam i dobio. Definitivno vredne hajpa na netu oko njih.... Slusam ih par dana i na sta drugo da predjem sve mutno,mulja, Jedino akg 141 bolje zvuce....ali to nije ista klasa,
Od mana znaju visoki malo po nekad da probiju, ali nista strasno. Veoma tacan zvuk,detaljan,basa kolko treba,milina
Znaci mega preporuka, malo jos experimentisem sa silikonima ali to je to.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Meni se najviše dopao zvuk sa onih plavih foam tipova koji dolaze uz T2, šta god sam drugo stavio zvučalo je malo gore...šteta što sam ih izgubio. Kad bih znao da gde mogu da se nađu ovako, odmah bi ih kupio.

Meni su se isekli (od kuciste zvucnika na sluskama) ti plavi pre nego sto sam ih uopste stavio u usi. Narucih newbee od 5mm, valjda ce biti dobre.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Jel uzimao neko ovo, ili nešto slično? Imam trenutno plextone bx343 odlične su, ali bih da probam nešto bez kabla, cena do 30$
7b2d473b44e5477d775e843e9ec1f1bb.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jesam ja za ujaka, imas xy bas istih modela na nemackom amazonu.Totalno bacene pare, ali mogu da zavrse posao.
Meizu EP52 (koje tako ima) su bolja kupovina sem da nije onih lose odradjenih cevi koje su kratke (samim tim lose nalezu u uho). Siguran sam da su KZ sa BT modulom jos bolja kupovina i od Meizu.

Na kraju je i on zavrsio sa parom TinAudio T2, posto sam narucio 2 para a njemu se dopale... Dovoljno je reci da planiramo da uzmemo po jos jedan par kada budu na akciji.

Jesam ja za ujaka, imas xy bas istih modela na nemackom amazonu.Totalno bacene pare, ali mogu da zavrse posao.
Meizu EP52 (koje tako ima) su bolja kupovina sem da nije onih lose odradjenih cevi koje su kratke (samim tim lose nalezu u uho). Siguran sam da su KZ sa BT modulom jos bolja kupovina i od Meizu.

Na kraju je i on zavrsio sa parom TinAudio T2, posto sam narucio 2 para a njemu se dopale... Dovoljno je reci da planiramo da uzmemo po jos jedan par kada budu na akciji.
Jel ima i t2 bt modul kao kz?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel ima i t2 bt modul kao kz?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ima, nije neki. Kz je proizvodjac, mmcx prikljucak. Baterija odlicna, zvuk losiji od usb c kabla koji koristim.
€ 10,75 43%OFF | KZ ZS10 BA10 Wireless Bluetooth Cable KZ Upgrade Module Wire With 2PIN/MMCX Connector For KZ ZS10/ZS6/ZS5/ZS4/ZST/AS10/ES4
https://s.click.aliexpress.com/e/bizza7dQ

Može bilo koji kabl sa MMCX konektorima, ne mora KZ.
Ima ih dosta na Aliju, raspon cena i kvaliteta je širok.
Da naravno, nego su mi ove odgovarale po ceni, kodecima i simetricnosti. Svakako ih ne preporucujem. Ako nekom treba usb c kabal, ovaj ima svaku preporuku:
€ 14,87 26%OFF | TENNMAK PRO Type-C Volume Control with Microphone Detachable MMCX earphones earbuds for Xiaomi HUAWEI OnePlus HTC Nubia mobile
https://s.click.aliexpress.com/e/c2oumt3i

Preporuka za ove bubice https://www.amazon.co.uk/Maxell-eb-bt100-Bluetooth-Headset-Black/dp/B078W8XHCM uzeo uz one Eko poene sto dobijas kad tocis gorivo 1 din reko i ako su krsh briga me, kad ono, skroz okej zvuk skoro 4h baterija drzi, domet im je ludilo ne prekida kroz ceo stan mi npr hvataju bez prekida a betnoski debeli zidovi, prosto za nevericu, pa eto ako nekom bleje bodovi moze da se casti :D

One Sony ljubičaste bubice što je neko ovde postalvjao poručih 25. decembra, danas sam dobio. Poslao ih 29. Ništa mi nije dosad došlo tako brzo :)

Nisam još isprobao, javiću utiske.

Treba mi preporuka za bubice koje mogu da se uzmu kod nas, cena do 1000 din, prvenstveno da su lagane za nosenje a zvuk da je barem pristojan.

nema, bez šale

Ima, ako naleti na veoma dobre sony MH750 na KP (imaju mikrofon, kontrole i android podrsku) ili Philips SHE3700 (cene su uglavnom 800-1200 din)

Stigle KZ-ATR, pa da podelim nekoliko utisaka...

• Uhvatio sam ih sa kuponom prodavnice, verzija sa mikrofonom me je koštala 6.09$ (AliExpress).
  • Uzeo sam ih kao back-up, da mi stoje u rancu / torbi / jakni, da ih imam "pri ruci" kada kući zaboravim KZ-ES3 koje su mi trenutno primarne bubice. (U kući imam još Rock Zircoin i Panasonic 125 koje smo spominjali pre nekoliko meseci)
  • Pakovanje skromno ali sigurno. Navlake su lošije od onih koje dolaze uz KZ-ES3 (te gumene navlake su baš dobre!), deluju baš jeftino (tanko).
  • Kabal je gotovo isti /dužina i kvlaitet) kao na KZ-ES3 = nema prenosa šuma kada se zavuče ispod jakne / duksa / majice, samo da se ne "trlja" o poliester. Dobar!
  • Meni je veći problem da ih namestim "preko uva", svaki put gledam koja je leva a koja desna bubica. Na KZ-ES3 ima tremo-bužir koji je oblikovao obe tako da nema dileme kada se uzmu u ruku. Ovde to nije slučaj.
Sad malo o zvuku.

• Panasonic je ovde u temi smatran dobrom kupovinom za tadašnjih 1000 Dinara. Ima čist zvuk od visokih preko srednjih tonova ali mu fali malo snage i baš dosta basa / niskih tonova. Loš bas bi mogao da se pripiše lošim / tankim navlakama koje ujedno i loše izoluju "spoljašnji" zvuk. Takođe, ni kabal im nije najsjajniji ali za te pare u domaćim radnjama - verovatno su i dalje jako dobra kupovina.
  • Rock Zircon je bolji od Panasonica u svakom pogledu! Neverovatno "čisti" visoki i srednji tonovi i pristojni niski kada se lepo nameste u uvu. Mana je što lako izađu iz uva. Očigledno, i ove slušalice zaslužuju bolje navlake. Kabal na njima je dosta bolji jer je presvučen (slivovan kako bi se neki nakazno izrazili) pa gotovo da ništa ne prenosi / prouzrokuje kada dođe u kontakt sa pamukom i/ili telom.
  • KZ-ES3.
    Kome nije problem da ih nosi onako kako se nose (meni jeste bio problem u početku, sada jasno vidim predosti i preferiram taj tip "kačenja") ovo je verovatno nešto najbolje što možete kupiti za ~ 15$. Reći ću da je kabal odličan zajedno sa džekom (deluje obećavajuće, odlično se drži i posle nekoliko meseci konstantne upotrebe), navlake - i ako su gumene - su najbolje koje sam do sada probao, čak bolje od onih jeftinih penastih. Niski tonovi su "mekani", zvuk je potpun i dovoljno jak za moj Nokia 6 telefon. Mikrofon je za nijansu boljo od onog u Rock Zircon, sa kime god da sam razgovarao rekao je da me čuje odlično i jasno, sa minimalnim mešanjem pozadinskog zvuka.
  • KZ-ATR.
    I dalje ih koristim sa fabričkim navlakama. Želim da primetim totalnu razliku kad stavim neke bolje.
    Ovakve kakve su, pokrivaju ~80% onoga što sam navikao da čujem sa KZ-ES3. Totalno OK što se mene tiče jer ovo je i stariji model! Razlike u zvuku su što su visoki tonovi za 1 podeljak slabiji i siromašniji dok su srednji čak za 2 u istom smeru. Međutim, niski su jači. I ako nisu topliji nego je bas onako grub, nema nikakvih distiorzija ali ja sam ipak morao da malo podesim ekvilajzer i malo ga prigušim. Volim bas ali ne "da me bije u glavu". :) Sve ostalo je iznad očekivanja za tu cenu i ponavljam, ja definitivno ostajem da koristim ovakvu konstrukciju bubica jer (mislim da) vidim (tj. čujem) razliku.
    Ostaje da im nabavim bolje navlake (probaću da nađem iste koje idu na KZ-ES3) pa ću se javiti sa nekim update-om.
Do tada ili dok (samo slučajno jer nemam nameru to da radim) ne nađem nešto bolje - preporuka sa moje strane.

Nadam se da će ovo nekom koristiti i pomoći u nekom narednom odabiru jeftinih bubica.

:wave:

Poslednja izmena:
Još uvek se razmišljam da uzmem još jedne KZ sluške i unapredim ih sa KZ Bluetooth Modulom, interesuje me da li uzeti još jedan par ZSR ili ZST ili ZS 10? Dvoumim se šta mi je činiti, prezadovoljan sam sa ZSR ali me zanima kakav je zvuk i bas na ostalim KZ modelima, da li neko možda ima iskustva da mi kaže i posavetuje koje da uzmem.

Nazad
Vrh Dno