Šta je novo?

Bubice-uzasna muka

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Do 15e, da se lepo cuju, ja prodje pola beograda, jedino sto sam nasao da valja je sony a on je ~3000 dinara. Ima li neceg dobrog, a da moze da se uzme. Znam da je pre pola godine bio philips sbc he580, ali kazu da ih vise ne prave.
Pozdrav

Tuga je sto samo ja izgleda slusam muziku, pa jel kupio neko sluske u zadnjih dva tri meseca.

E pazi ortak je kupio neke sony-jeve bubice koje su mi se dopale...imaju malo deblji onaj vratic pa odatle valjda bass za koji sam se zaprepastio kako zvuchi na takvim slushkama :) ne znam model i oznaku, al znam da su negde oko soma i po kintaca, pa se raspitaj. Meni je takodje bitan recimo kabl. Cesto se desi da su sluske kul al da im se kabl zezne posle 2, 3 meseca, a onda naravno sledi budzenje , prespajanje i sl sto vodi samo odugovlachenju kupovini novih.

Eh, kad bi mi rekao model, imaju neke sony od 700 kinti, pitanje je da li su uopste sony, za te od 1500 nisam cuo.

Pogledaj u Philipsu na Slaviji. Tu sam kupio neke bubuice extra kvaliteta za oko 1000 din ali ne znam oznaku. Crvene su i malo cudnijeg oblika.

Te vise nemaju a mislim da je model bio bas he580, sad od ostalih ima nesto ali bog zna kako zvuce? Sta da radim?

Ja sam uzeo u bas tom Philipsu na Slaviji model slusalica SHE265,kostale su oko 600-700 din.Ja ih koristim za slusanje muzike na n-gageu i u poredjenju sa nokia slusalicama imaju lepsi zvuk i malo jaci bas.

Posle propadanja (kabl) oba modela Sennheisera za kratko vreme, uzeo sam Sony MDR-E818LP (bez nade da ista valjaju) za oko 700 dinara. Strasno sam se obradovao jer bubice imaju fin zvuk, dobre basove i kvalitetan kabl (gumiran).

mmilovan je napisao(la):
Posle propadanja (kabl) oba modela Sennheisera za kratko vreme, uzeo sam Sony MDR-E818LP (bez nade da ista valjaju) za oko 700 dinara. Strasno sam se obradovao jer bubice imaju fin zvuk, dobre basove i kvalitetan kabl (gumiran).

off: Ne bih da pametujem, ali zar nije bilo lakshe jednostavno zameniti kabl na Sennheiser-ima? /off

POZ:wave:

Mozda, ali pukao je kod drajvera...

@Fica and mmilovan
Video sam oba modela, znaci nisu lose ni te sony, mada nisam verovao da moze original sony da bude tako jeftin. Za ove philipsove molim Ficu da u jednoj ili dve recenice opise kvalitet izrade i zvuk: basovi, srednji i visoki.
Znaci mmilovane, imam li preporuku?
Jel postoji garancija na sonijeve i philipsove bubice?

ja imam vec godinu i po PHILIPS HS-810 i moram reci da su MNOOOOOOOOOOOOGOOOOOOOOOOO DOOOOOOOOOOOOBREEEEEEEEEEE!!!!!!

samo jedan problem, one nisu bubice, vec sluske koje ti onaj plasticni deo ide oko vrata, ali ako ne mora da bude bubica, onda je definitivno ovo naj naj, i cena mu je bila 1000din, pa ti vidi ;)

Ne volem take. :)

@ Bokaco

Pazi, ja cu ti uvek reci - pronadji MX500 Sennheiserove, za koje mogu da dam preporuku (mada su skupe), nikako MX550.

Sa MX500 ces imati gomilu problema: kratak gajtan, krhke kao paucina, ruzne kao lopov, sundjeri spadaju "od gledanja u iste" itd., ali ce zvuk biti jaaaaaaaaaako fin, iako ce, najverovatnije posle tri meseca da "prolupaju" kao sto umeju da prolupaju drajveri od zvucnika (krcanje).

Ali, pazi, ove Sony stvarno nisu lose za 700 dinara. Pise da su napravljene na Filipinima. :bottle:

Probaj da ti daju da ih cujes, ako ikako bude moguce. Ne bih kupovao nista "na nevidjeno".

Bokaco je napisao(la):
@Fica and mmilovan
Video sam oba modela, znaci nisu lose ni te sony, mada nisam verovao da moze original sony da bude tako jeftin. Za ove philipsove molim Ficu da u jednoj ili dve recenice opise kvalitet izrade i zvuk: basovi, srednji i visoki.
Znaci mmilovane, imam li preporuku?
Jel postoji garancija na sonijeve i philipsove bubice?

Poslednja izmena:
Pa cuo sam za te sennheiser, da daju dobar zvuk a da mogu brzo da se zeznu, a plus ih je tesko naci. Mnogo mi je da dajem ~25 evra za nesto sto me nece duze sluziti. Te sony kao sto znas ne mogu da se cuju pre kupovine jer pakovanje nije moguce otvoriti bez cepanja kartona. Ali valjda vrede para pa cu ih verovatno uzeti. E da, to je sonijev najslabiji model.

Ako bi mogao da nadjes in-ear koje se turaju direkno u supljinu skoljke, te su strava Sonijeve... oko 40 $

Nema se para milovane!

Onda Sony od 700 kinti, mislim da ne mozes da omanes za te pare.

Bokaco
ja imam Philips she285. Slušalice imaju, za moj ukus, slabije naglašene visoke tonove. Za moje uvo su neodgovarajućeg oblika (inače teško nalazim bubice koje mi neće smetati) pa sam rad da ih prodam. Koristio sam ih dva dana, imam i kutiju. Plaćene su oko 800 dindzi, a voljan sam da ih prodam po nižoj ceni. Ako ti odgovaraju, baci mi private message!

Ok, mighty, ako odlucim nemas frke za pm. Mada, pre mise cini da cu da uzmem one sonijeve.
Pozdrav

Uzete su ipak Philips 785 koje verujte zvuce bas grrrrrrrr. Razvaljuju bas na mom msi sticku koji nema bas najsrecnije odradjen izlaz. Jedina mana je sto nemaju u pakovanju sundjercice koji jos znaju da pojacaju bas, a i bez njih meni konkretno ispadaju iz usiju. Inace vidim da ih na netu neki lik koristi uz novi ipod tako da mislim da valjaju. Cena je oko 13e, i mislim da su uz one sony best buy. Pozdrav

A recite mi za ove Sony sluske sto sam nasao.Model je MDR E21... dalje ne upamtih.Pise da su Bass boost i imaju izrazen(izduzen) deo na vrhu,valjda radi pojacanja doticnog basa.Da li je cuo neko iste?E da,cena je 2195 din.

Nazad
Vrh Dno