Šta je novo?

Bubble Bobble

Dzizs Krajst...
Meni je na Komodoru redovno pucala igra na nekom 70-80-om nivou, nikada je nisam ni presao...

!!!! jedna mala napomena: !!!!

ovaj lik sto je presao svih sto nivoa igra na EASY nivou koji je x puta laksi nego NORMAL! ;)

...i sad nam to kazes ... :)

Kisobran se pojavljivao na 70-tom nivou ali ne uvek (!). To me je sprecavalo da malo uvezbam te vise nivoe pa na c64 nikada nisam presao. Posle sam presao na PC-u

"druze, drugarcino! dozivotni prijatelju...!" - ostavi mi malo poena :d :d - ovo smo govorili ja i drugar dok smo pikali BB na C64 sa 12 godina... :D :D :D

Joj secam se kisobrana bez njega je bilo nemoguce preci dalje stim da je posle igra bila zabagovana...

@zaxxon: nekad se i taj kisobran pojavljivao i vadio me, ali dzabe kada je posle jako tesko plus nisam ima prilike da uvezbam te nivoe :(

Joj a kako sam mrzeo kada poginem pre 30-tog nivoa :) , pa mi se vise ne pojavljuju ona vratanca :) ili jos gore izgubis cipelicu i ono brzo pucanje.

Igra je bila zakon u paru znali su se nivoi napamet. Cipelica i ako se dobro secam na lampama se dobijalo brze pucanje i daljina pa kad se maximalno nabudzis i izgubis zivot ccc...

Eeee, završilo se na C64!

I dalje pamtim melodiju! Ima li je neko za mob?

P.S.
Evo sada gledam kako je lik završavao nivoe! Pa lik pojma nema!
Moja ekipa i ja smo uzimali na svakom nivou mnoooogoooo više poena, i tačno se znalo gde se staje da bi se to dobilo.
Nije da se hvalim, ali mnogo smo bili bolji.
Kamo sreće da je bilo onda mogućnosti da se snimi, da vidite šta su majstori.
Mnogo je davno bilo...

Nino, Marjane... ako je neko od vas tu sada, javite se. ;)

P.P.S.
http://www.youtube.com/watch?v=jsq4z597S7I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=K08o2HGw1MA

Može li neko ovo da skine u MP3 za mob, please? :)

Poslednja izmena:
Mozes lako sam da napravis ingame melodiju, npr iz MAME-a odradis 'record wave output' ... mnogo bolje nego da jurcas midi ili nesto trece ...

ako te mrzi, ja sam se vec potrudio za svoje potrebe ;)

poz

Prilozi

• sboblbob (converted).zip
    32 KB · Pregleda: 58
Nazad
Vrh Dno