Kolika ti je to temperatura na default naponu?!?!Spils je napisao(la):magichan primerakk....na default naponu digao sam ga na 200 x 11.5 i temp je bila 55° C...jako ultra mocno...uskoro screen
Spils je napisao(la):magichan primerakk....na default naponu digao sam ga na 200 x 11.5 i temp je bila 55° C...jako ultra mocno...uskoro screen
Imam ja jednog, "novijeg", pa je, i pored opasne voltaze 'ladan k'o spricer... jos nije vid'o preko 43 stepena.Moso je napisao(la):...
Vec sam pricao o tome da se noviji 1700+ sa 1.5v puno vise greju...
CAR je napisao(la):...
Imam ja jednog, "novijeg", pa je, i pored opasne voltaze 'ladan k'o spricer... jos nije vid'o preko 43 stepena.
Screen radis tako sto dok ti je aktivan program koji zelis da snimis pritisnes opciju print screen na tastaturi,odes u Paint opcije edit paste i to ti je to.A screen ne moras da pravis dok ne predjes bar 2.7 ghz. 😉Spils je napisao(la):pa ima on neki losh kuler na sebi , spire 3000 rpm...pa kako da uradim screen ako uophte treba?
Imam ja jednog, "novijeg", pa je, i pored opasne voltaze 'ladan k'o spricer... jos nije vid'o preko 43 stepena.
LM90???? WTF?Stevs je napisao(la):...
I meni ako pogledam temp. koju meri npr. winbond-ov merač, ali ako pogledaš LM90 koji meri temp. cora uz pomoć samog procesora videćeš da temp. skače i preko 70 na extremnim voltažama.
LM90???? WTF?
Imam 8RDA+...
spils, ako je taj "Spire od oko 3000 RPM" RaptorCool, to onda uopste nije los cooler... narocito ne za ove T-Bred-ove.
Normalno da moze uzmes aparat i uslikas :eye:Spils je napisao(la):ja sam gledao temperaturu cora....a inache znam ja da se tako radi screen ali me zanima da li mozhe recimo screen iz biosa?
Ma, znam sta je LM90, ali, kao sto rekoh, imam 8RDA+... nema tamo LM90 😀Stevs je napisao(la):...
KD7-e ima LM90 koji meri temp direktno sa procesora dakle nema klasicnih senzora.
Nije on za dzabe moderator! 😀 :beat:Spils je napisao(la):da, kokose , magicno si mi pomogao 🙂...
Already one step ahead... :beat:Miroslav je napisao(la):ma kakav Epox i temperatura, Epox je ******. Uzmi Care abita acinog pa da vidis kako skace tempreatura na 45 odmah! 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari