Šta je novo?

BTTF Nike patike

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Nike je podneo zahtev za patnetiranje samo-vezujućih patika. Patike veoma podsećaju na one iz filma Povratak u budućnost (Back to the Future 2). :)

Ne znam za vas, ali... MUST HAVE. :d

100827-tech-shoelace.grid-5x2.jpg
mcscreen.jpg

Kompletna vest sa MSNBC.

Mocne patikane :D

samo mi nije jasno cemu. imam obe ruke hvala bogu i sposoban sam da vezem pertle. onaj koga mrzi da vezuje pertle verovatno i nece izlaziti iz kucnih papuca.
izlgeda da smo sve blizi onim debeljucama iz wall-e-ja

samo mi nije jasno cemu. imam obe ruke hvala bogu i sposoban sam da vezem pertle. onaj koga mrzi da vezuje pertle verovatno i nece izlaziti iz kucnih papuca.
izlgeda da smo sve blizi onim debeljucama iz wall-e-ja

Imaš i drvenu računaljku. Šta će ti računar? :)

Samo sto ce biti "samostezuce" a ne "samovezujuce". Prilicna je razlika i u izgledu i u wow efektu.
Kako mi se cini, to ce izgledati kao ski cipela ili klizaljke. Not my cup of tea. :)

Prototip :)

[YOUTUBE]ROEZs0HpFQc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Znaci imace motor od 20 konja i pola kile na petama. Dal ce moci baterija ovo da povuce ili ce morati na naftu? :d

Mozda nesto tog tipa i zazivi u nekoj (daljoj) buducnosti, mada smatram da je glupost. Mislim, postoji i infuzija. Sta ce nam kasike i viljuske ..

BTW da li bi neko ko je heteroseksualnog opredeljenja i nije brejk denser obukao one patike sa klipa :S: ?

Ove sa klipa nemaju veze sa onim što je Nike patentirao. :) Nadam se da će biti BTTF kopija. :)

btw.
Epic komentar za računaljku. :D

Ono u klipu sto sam stavio je krajnje neprakticno, to je tacno, ali to je ipak amaterski prototip. Imamo jos fore da ih usavrsimo do 2015. :D

[YOUTUBE]28Wa5L-fkkM[/YOUTUBE]

Ovako ili nikako heh. Ideja je ok, nema mlataranja sa zavezivanjem vise.

Poslednja izmena:
je ni do sada nikad nisam vezivao patike, već odavno postoji ona rupa koja je postavljena ukoso u odnosu na prvu, i kroz to se provuku pertle. msm nikad nisam voleo da mi landaraju vezane pertle :s a i ružno je brate :s

@Jovy - ma na solarne baterije... Pre nego sto hoces da ih obujes, ostavis ih na suncu par sati...

Ili jos bolje, - dobijes ranac sa baterijom unutra...hahahaahah...

Takodje - ne svidja mi se ovo... Sad mi palo na pamet....

Ako nosis ovo (a verovatno su ovo tike blize buduncosti), i juri te murija ili neko i posalje signal da ti "pretegnu" pertle da te onesposobe.... Bice moguce 100%, a meni to ne treba uopste... Zlocinci su to!

Takodje, zamisli i malfunction istog tipa - ti otkine stopalo.

Poslednja izmena:
Ljudi, pa ovo je do dzadza! Dole Airmax, zivele Nike McFly!

@korisnik2007a

Jovyland se zezao, neće stvarno ugrađivati dizel motor od 20 konja :d

pa naravno da nece. kacice se eko vetrenjaca na vugla :D

Koliko se secam ranije su bile vec patike bez pertli koje se "same" vezu,imale su neko dugme na sredini koje se pritiska i one se same stegnu...eh a da se setim ciji je model bio tesko,mislim da je to bilo pre nekih 15-ak godina...od tada nisam video nista slicno...

To su bile, i danas se rade "remake" istih, Puma Disc i nije se pritiskao nego okretao kruzno tockic za stezanje ili otpustanje. Za ovaj model BTTF patika se vec dugo, dugo spekulise da li ce Nike krenuti sa proizvodnjom istih i da li je moguce da odradi takav sistem stezanja. Ako i budu radili to ce biti Limited Edition u max 1000 kopija a cifra ne verujem da ce biti manja od cetiri, a ima ljudi koji bi ponudili i sest bez problema. Racunati na moguci pre-order, velika lista cekanja, slavne licnosti, cena...normalnom smrtniku bi ovo bilo tesko dostupno, ako ne barem zbog zivotnih prioriteta :), onda sigurno zbog velike potraznje.

Poslednja izmena:
E jeste :) Svaka cast :D
Da,da okretalo se,a za otpustanje se pritisne...secam se da sam ih stalno njakao :d

Svi su stalno drndali taj tockic i zato bi otiso mehanizam i posle si mogo samo da ih nazuvas bez stezanja.

imao sam ja jedne skechers, ko od pur pene da su, navucesh ih ko da su otpertlane (nemaju pertle, bile nazuvice) a stegnu se kad udje noga, ne znam ni ja kako .. genijalne. elem, ne mogu ih naci na netu, vec brdo vremena, teo sam ponovo da ih pazarim na ebay, ali avaj, ne znam im ime .. :(

@Laki_apa-bio je legendarni model reebock pump! E to su bile futuristicke tike.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno