Vidim da se o ovome nije pokretala objedinjena tema...
Kojim kanalima saljete novac u sopstveni dzep sa najvecih BTC-EUR i BTC-USD berzi?
Podeljite vasa misljenja i iskustva, kao i provizije i sl.
Pozdrav!![]()
Vidim da se o ovome nije pokretala objedinjena tema...
Kojim kanalima saljete novac u sopstveni dzep sa najvecih BTC-EUR i BTC-USD berzi?
Podeljite vasa misljenja i iskustva, kao i provizije i sl.
Pozdrav!![]()
Zelim da u ovoj temi budu obuhvacena nasa iskustva i podesavanja tako da mozemo jedni od drugih da prepisemo i naucimo nesto,pogotovo mladji clanovi od starijih.
Pitanja:
1.Vasa konfiguracija
3.Brzina u Kh/s po kartici i ukupna? Temperatura?
5.Menjacnica i wallet koji koristite?
7.Koliko dugo se bavite rudarenjem i da li smatrate da je to bio dobar potez?
9.Koliko prosecno zaradite za mesec dana od ovog posla? I koliko vremena dnevno potrosite odrzavajuci svoj rig,prateci kretanje valuta i trgovanje istim?
Sad će neko reći da sam pljuvač, ali mnoogo puta se u poslednje vreme dešava da neko pita, e a koliko kopate mesečno, a jel plaćate struju, a kako isplaćujete...počinjem da se plašim ove diktatorsko-policijske države, ili me samo hvata paranoja, ne znam, ali se mnogo školsko glupih pandurskih termina spominje u poslednje vreme...
da podsetim na šta aludiram :
Kao da je čovek dobio spisak od šefa šta mora da sazna, pa ko veli, ima budala da mi kažu....ili opet samo paranoja...
izvinjavam se ali kakve veze srpska policija ima sa ovim?
nije mi jasan koncept gradnje paranoje? jel protivzakonito raditi ovo?
pa ne znam ko se osetio prozvanim ja sam u apsolutnom off-u sto se tice pojma kriptovalute ali me je zainteresovalo na koji nacin to isto kopanje moze da se poveze sa policijom.. nisam policija ali zasto bi njima bili bitni svi ti podaci koje si ti izvukao? to ne razumem?
na kraju krajeva zasto pare sa berze se mogu protumaciti nelegalni tj po kojem zakonu clanu itd? jel to znaci da svi koji se bave rudarenjem su na neki nacin "nelegalni"? nije mi jasno to ?
Sve je apsolutno legalno i ispravno, dokle god kad primis pare, uzmes poresku prijavu i platis drzavi 20 ili 35% u zavisnosti od sume.
Zaboravio si porez po osnovu priliva deviza.
Da li neke berze šalju pravnim licima?
Naravno da postoji, oporezuje se svaki priliv fizičkom licu po osnovu i to si dužan po zakonu da prijaviš. E kad sve te prilive tako lepo prijaviš i platiš i ako pretekne 2,3 mil onda ide to tvoje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari