Šta je novo?

BTC-E kriza 25.7.2017.

Ma ukapirao sam to, ali je meni to nedovoljno za optimizam.

Na BTC-e gubitak ne mislim, a vraćanje će biti dar sa neba.

Edit
Tačnije, trudim se da ne mislim. [emoji1]

Poslednja izmena:
Premestaju Rusi novcice na poloniex i beze u nepoznatom pravcu :d

Ono pražnjenje eth walleta i ove neke informacije
-----
Panayiotis Christodo‏ @panayiotischri 1h1 hour ago
More
Huge amounts of bitcoins were changing wallets in the past hours. According to readings the wallets can either belong to btc-e or Coinbase.
----

znače da se nešto dešava,

-ili im je fbi ili ko već, zaplenio sve
-beže sa novcem
-spremaju nešto u vezi povratka

Šansa je 33%, nije to loše 🙂

Salim se ja za bezanje. Gle, sad mi ona njihova najava za 5-10 dana apsolutno ima smisla. Kapiram da su pametni ljudi koji imaju backup varijantu. Verovatno su odmah odlucili da kloniraju sve podatke na neki backup server ko zna gde pod ko zna kojim imenom. Sasvim mi je realna varijanta.

Suviše se ćuti oko svega.

Da žele, i mogu da nastave sa radom, to bi i objavili.

Da idu u underground i da nastave da rade, nije rešenje.

Kada su veću ilegali, bolje im je da leže na milijardama.

Mozda se plase da ne leze negde duboko 😉

A niko nema pojma ko su vlasnici svega, ovaj Aleksandar je bio samo jedan od zaposlenih.. Evo, odavde: https://www.kommersant.ru/doc/3368462

-------------
Andrei Nikonorov: To begin with, I know Mr. Vinnik perfectly well and I can say for sure that he is not the owner of the exchange, he was simply an employee who performed a number of technical functions - provided verification of users, AML and KYC procedures, communication with Banks - that is, help in support.

Oleg Bogdanov: And who is the owner then? Who owned and controlled the situation on the exchange?

Andrei Nikonorov: Unfortunately, nobody knows this.

A niko nema pojma ko su vlasnici svega, ovaj Aleksandar je bio samo jedan od zaposlenih.. Evo, odavde: https://www.kommersant.ru/doc/3368462

-------------
Andrei Nikonorov: To begin with, I know Mr. Vinnik perfectly well and I can say for sure that he is not the owner of the exchange, he was simply an employee who performed a number of technical functions - provided verification of users, AML and KYC procedures, communication with Banks - that is, help in support.

lol!

Ameri tvrde da btc-e nije imao "AML and KYC" procedure!

http://www.financemagnates.com/cryp...alty-violating-us-anti-money-laundering-laws/
https://ftalphaville.ft.com/2017/07/27/2191927/the-huge-significance-of-the-btc-e-bust/

btw
cini mi se da duckduckgo.com vraca mnogo bolje rezultate od Googla vezano za btc-e 😉

Imali su opciju da se verifikuješ preko pasoša i računa kao i na drugim berzama, neki sa foruma kažu da su odradili, ja nisam nikada...

Verifikaciju su radili preko xbtce

Послато са LEX720 уз помоћ Тапатока

Radio sam ja verifikciju kada sam slao pare u mongoliju 🙂
Pasos samo su trazili i bilo za par sati gotovo.
Sad kad nadju moj pasos u jedmnom od onih 5 tableta sto su zaplenili i uhapse me kada krenem u Paraliju da kupim bunde 🙂

Imao sam solidnu kolicinu ltc preostalu iz vremena rudarenja.
Nisam optimista po pitanja vracanja, jer da su brinuli o korisnicima, usledio bi neki mejl ili bilo kakvo obavestenje nakon gasenja stranice
Ovo je jasno bacanje prasine u oci, da bi kupili vreme i sto vise sakrili tragove.
Realno kompanija im je u problemu zbog pranja novca. Bolje im je bilo otici sa parama nego bez para.

Poslednja izmena:
Ako odu bez para, juriće ih samo FBI, ako odu s parama, juriće ih ko zna ko sve pored FBI...

Sent from my E6683 using Tapatalk

Ovo sam nasao na ruskom forumu:

The layout is as follows:
1) Restart, as I wrote earlier - August 8
2) There will be a ban on withdrawal - 3 months, or with a commission of 40% - without restrictions.
3) Those who within three months will not withdraw anything - in 90 days the entire amount of the deposit will be credited with 15% (due to paragraph 2)

Most importantly, closer to the 8th, there will be a detailed press release with a link to the new official domain of the exchange.

iz ove perspektive, -40% mi deluje kao dobitak na lotou 🙂

E sad ima prave odlike piramide :-D a za 90 dana announcment... Ko digne sad -50% ostali +20%...

Edit. Ipak, kome nije do zezanja, i 40% je naeavno bolje nego 100% 🙂

Sent from my E6683 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa ako prorade još ima i da zaradite 15%. Kakvo gubljenje 40% 🙂. Ako sada prorade znači da su besmrtni i da mogu da se sele koliko hoćeš. Naravno ako je bilo šta od toga istina a ne nečija šala.

imali ste bitfinex hack i peripetije oko vracanja, ogranicenja su "must havE" jer ce svi da navale i za pocetak ddosuju sajt svojim pristupom i proverama, imali ste kineze koji su posle par meseci blokade dozvolili ogranicen withdraw i mnoge druge slucajeve gde niste dobili nista. Da se razumemo, bilo je mnogo boljih situacija da pobegnu sa tudjim parama, da su to hteli oni bi to i uradili odavno. Strpimo se malo i bice reseno jer su ovaj put kauboji malo pozurili, a i nije im ovo Liberty reserve. Posto poznajem deo ove ekipe skoro 10 godina, ti ljudi ce se vratiti , ali ce i usput i da se osvete 🙂 sacekajmo jos malo...

Bio je i Cryptsy siguran pa propade.Ko se o mleko opece i u jogurt duva 🙂

Uh, ovo je jako rizicno. Zamislite da niko ne povuce novcice i da moraju svim da daju po 15%. Mislim da je to neodrzivo. Kapiram da je to nacin da se zastite, da nastave da posluju. Pokusaj da motivisu ljude da ne odu.
Aaaaaali, 90 dana nije mali period. Sta ako ih Ameri nagaze opet pa pukne i rezerva? Od mogucih 60% i sarene laze lako ostanes na 0. Znate kako, ja cu biti u velikoj dilemi ako to bude slucaj, bez sale. Ne puca mi se 40% ali nesto mi se i ne rizikuje.

Ti koji se uplaše i ostave 40% će zapravo platiti i 110 miliona kazne i 15%+ onima koji ostanu tri meseca. A biće takvih i više nego što je potrebno.
*zasnovano na nagađanjima koja nisu dokazana

A sto bi platili 110M ako vec dizu klon sajta?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

pa valjda uzeli neke pare do sad, nece da startuju od nule pa da nemaju da isplate, to se zove dobar marketing,

mada po raspolozenju ovde vidim da je bolje da nam ne vrate bicete mirniji jel?

Nazad
Vrh Dno