Šta je novo?

BTC-E kriza 25.7.2017.

Znaci ako sam dobro razumeo, 55% cemo moci odmah da dignemo (ako uopste bude ista od ove price)?

Pa da. Slicna prica kao sa onog fake sajta gde je bila prica o 40% privizije. Bio je bas blizu, moguce i da je imao informacije.
Mene samo zanima dali ce ostatak sredstava biti u nekoj kategoriji "frozen" da se zna koliko kome duguju ili ce verovatno biti to vam je sto vam je.

Ili 55% odma a 45% u tim BTEovima?

Da bre, opet sam citao polako i izgleda da ce 55% novcica biti dostupno odmah a 45% ce ici u BTE tokenima. 55% moze odmah da se povuce.
U najavi vidim sta ce da se desi: Ako ljudi krenu da povlace novcice stvorice se "inflacija". Malo novcica, puno ljudi koji bi da potrose onih 45% tokena. To ce cenu novcica dici daleko iznad normalne cene tj. novcici na btc-e ce biti najskuplji.
S druge strane to moze napecati ljude s drugih berzi da prebacuju novcice na BTC-e i da ih uvale ali problem je sta onda s njhovim tokenima. Samo naivni ce se upecati a mi cemo za tih 45% preplatiti novcice. Ako je sve ovako kako sam razumeo najpametnija stvar koju mozemo da uradimo je da istog trenutka kada nam vrate tokene i novcice tokene menjamo za novcice pre nego sto cena skoci duplo. Tako ce se gubici smanjiti na minimum.
E sad, dali ce nam tokene dati odmah, mozda smo pogresno i shvatili...

ako je finex u slicnom slucaju "hakovanja" vratio i pare i poverenje, ne vidim zasto btc-e ne bi u ovom

Citam ovo i nisam siguran sta je pisac hteo da kaze:

sav fiat ce biti BTE?

55% koina vraceno + 45% BTE?

1BTE = 1USD?

Ko ce i zasto da kupuje ovaj BTE od nas?

To će kao da bude njihov dug prema nama, koji će (kao) da se vrati iz profita ili tako nešto... :/

Pa rekli su da su u pregovorima s ulagacima.

2.2. At the moment, we are negotiating with a group of investors (an investment company), about buying and prompt launch of the service and repaying debts to customers. Further, the process of repayment of debt obligations will be described in more detail.

Poprilicno sam siguran da ako budu vracali, da ce biti dump...

u pocetku svakako sledi dump, racunajte da je finexu za 120k btc gubitka trebalo 1 godina da sve dodje na mesto, ja za BTC-E racunam da ce ici brze i da ce tih 55% biti povecano na bat 75% vrlo brzo

Jedino, ralika je tu faktor da je tamo bila kradja, a ovde se vraća na scenu ilegalna berza koju juri fbi 🙂

ALi bar se nešto dešava, nije dosadno

If you have a balance in BTE, then you will be credited with 45% in koin (the amount will be divided into 7 different coins equally BTC, LTC, NMC, NVC, PPC, ETH, DSH) and write off the amount of 45% in BTE.

Dobijamo taj BTE token koji se pretvara u 7 razlicitih altova koji se trguju na berzi.

Jedino, ralika je tu faktor da je tamo bila kradja, a ovde se vraća na scenu ilegalna berza koju juri fbi 🙂

ALi bar se nešto dešava, nije dosadno

ovo sa BTC-E je de-facto kradja, posto ne vidim princip "innocent until proven guilty" vec udarac na najjacu RU baziranu berzu kriptovaluta, dan nakon uvodjenja prosirenih sankcija ka RU

Mozda ce vremenom oni uspeti da izvuku svoje pare ali ajd da mi nase dobijemo.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ako sam ja dobro razumeo ko ima dolare dobija umesto dolara 1bte, ko ima novcice dobija 55% novcica i 45% u bte, a ko kupi u ICO bte( dobice 45% u novcicima od ljudi kojima je oteto 45% novcica). Sa BTE ce biti trgovina tj prodavece se u ICO a kasnije ce sa njim biti verovatno trgovano BTE/$ a cena ce u pocetku biti ispod 0.55$ da se otme sto vise od ljudi kojima se zuri.
Nema sanse da je svaki novcic na btc-e bio pokriven fiatom a oni nam otkidaju 45%. U svakom slucaju i 55% je puno vose nego 0% 🙂

Realno dobija se vise od 55%. 55% je odmah dostupno, onih 45% je podlozno promenama i pitanje je koliko ce vremedi ali uspemo da izvucemo 75% to je uspeh po meni i bio bih srecan kako smo jeftino prosli.

Ja shvatio da je njima 45% ukupnih sredstava zarobljeno (uglavnom fiat, ali nije ni bitno), stoga svi delimo istu sudbinu - da ne bi oni samo sa BTC/ETH/LTC... dobili nazad 100%, a oni koji su bili u fiatu 0%, podeliće nas sve tako da odnos na računima bude 55% 'dostupno' - 45% 'nedostupno'.

- za 1 BTC na nalogu dobija se 0,55 BTC i neka je, jednostavnosti radi kurs 1BTC = 3k USD = 3k BTE, dakle 0,45 BTC = 1350 BTE
- za 3000 USD, dobija se 3000 BTE, od toga 55%, dakle 1650 BTE raspoređeno u 7 coina + 1350 BTE

Ovo što je u novčićima, dakle 55% bi trebalo da bude 'dostupno' tj. moći će da se povuče odmah, a sa ovim BTE će moći da se trguje, pa ko šta uradi... u suštini, ako bude ovako, i nije toliko loše.

Poslednja izmena:
Ma ako bude ovako da se udaramo nogama u dupe a ako treba da cokimo i Ruse u isto :d
Ja bih time bio presrecan, bez sale. Nisam nesto bio optimista. Ono, nije mi svejedno jer mi je dosta kod njih ali nisam se ni iznervirao. Za ono sto mi je trebalo povlacio sam lovu s druge strane tako da prakticno nisam ni osetio. Samo ako bude ovako kako su rekli i na konju smo 😉

Ako bude ovako vrh.
Nego, sta bi sa sa onim sto su dobili od splita? To pojela maca?

Mozda im je to bilo dosta za
sebe da uzmu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma ako bude ovako da se udaramo nogama u dupe a ako treba da cokimo i Ruse u isto :d
Ja bih time bio presrecan, bez sale. Nisam nesto bio optimista. Ono, nije mi svejedno jer mi je dosta kod njih ali nisam se ni iznervirao. Za ono sto mi je trebalo povlacio sam lovu s druge strane tako da prakticno nisam ni osetio. Samo ako bude ovako kako su rekli i na konju smo 😉

Ti si vec otupeo na situacije u kojima te opeljese. Ima li neko sr*** koje se desilo a da tebe nije zakacilo?
Kako si prosao sa Crypsy?

Propustio sam ja dosta toga.
-Omasio sam bitparking, 50btc, pokrao me haker, uzeo mi sve...
-Omasio sam notroll, pukao na vircurex-u sve sto sam imao ne racunajuci ono sto sam ustekao u wallet. Oko 40% ukupnog mi je tada stradalo.
-Omasio MTgox, mintpal, cryptsy, pao na BTC-e sa 2/3 ukupne love tj. novcica.

Sve u svemu dosta sam ja stvari izbegao ali tu gde me nagaze puknem zestoko :d

Ako trgujem i mojom krivicom puknem pola novcica nervirao bih se pola sata. Ako se desi nesto ovako nepredvidjeno na sta nisam nikako mogao da uticem cemu nerviranje? Nervirao se ili ne nece se nista promeniti. Nije mi svejedno ali nemam uticaja. Ako izvucemo nesto to je samo plus. Smejem se, idem dalje. Nema kuknjave, nema odustajanja 😉

Respect

Prijatelju, pa tebe nije lapio samo ko nije pitao hahaha
Salim se, tuga. Ja ocu da se pojedem za ovo sa btce. Doduse meni je 100% bilo tamo 🙁

Mislim da su gubici ove / ili slične vrste gotovo neizbezni ako si aktivan.

Ko nema za to stomak, bolje i da ne pokušava da se interesuje za kriptovalute.

Suvise je pool-ova i menjacnica puklo da bi se izvukli bez gubitaka. Neko pukne vise, neko manje, zavisi kako koga zakaci. Sve zaboli, svaki peh te unazadi. Padnes, ustanes, teras dalje. Nema vremena da se lizu rane 😉

Nazad
Vrh Dno