dj13
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.01.2002
- Poena
- 715
Da prenesem utiske. Trazio sam neki BT risiver sa optickim izlazom i kvaltetnim kodecima, namenski za Yamaha RX-V540RDS risiver.
Nisam mnogo znao o tome, a sad mozda tek nesto vise. Skapirao sam da bi trebalo da ima Qualcomm BT cip.
DAC mi ne treba, jer je razmisljanje da je svkako dovoljno dobar DAC u Yamahi.
Posle dana slusanja, razlika je nemerljiva u poredjenje sa obicnom BT konekcijom preko nekih "jeftinih" risivera sa integrisanim DAC-om.
Verovatno je i Yamahin DAC vrlo zasluzan za ukupni osecaj.
Mogu reci da se primeti razlika i izmedju LDAC i obicog audio prenosa. Svakako je razlika mnogo manja nego izmedju 2 tipa BT-a, ali se "cuje". Kao kad gledate JPG i RAW sliku 🙂
Risiver deluje vrlo solidno. Dobio sam i 5V adapter i USB kabl dobrog kvaliteta.
Ovo je risiver:
www.aliexpress.com
Nisam mnogo znao o tome, a sad mozda tek nesto vise. Skapirao sam da bi trebalo da ima Qualcomm BT cip.
DAC mi ne treba, jer je razmisljanje da je svkako dovoljno dobar DAC u Yamahi.
Posle dana slusanja, razlika je nemerljiva u poredjenje sa obicnom BT konekcijom preko nekih "jeftinih" risivera sa integrisanim DAC-om.
Verovatno je i Yamahin DAC vrlo zasluzan za ukupni osecaj.
Mogu reci da se primeti razlika i izmedju LDAC i obicog audio prenosa. Svakako je razlika mnogo manja nego izmedju 2 tipa BT-a, ali se "cuje". Kao kad gledate JPG i RAW sliku 🙂
Risiver deluje vrlo solidno. Dobio sam i 5V adapter i USB kabl dobrog kvaliteta.
Ovo je risiver:
Bluetooth 5,4 QCC5181/QCC3084 USB AUDIO LDAC 96K (QCC5181LDHC 192K) OPTIC COAXIAL OUT PUT PC AUDIO - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com