Šta je novo?

BSPlayer

Pazi ovako, BS Player jeste odličan program. Ali trenutno njegovi problemi su kada se sam od sebe zakuca, ili zaboravlja koje su mu fontove postavio i boju. Jačinu DivX-a, ima još nekih pojedinosti, ali sve u svemu BS Player je veoma kvalitetan program koji ti sa toplim srcem preporučujem da uzmeš. Pošto jedan moj prijatelj radi na njemu, i pravu jednu verziju koja bi trebalo da pretrpi velike promene, izgleda veoma odlično...

Ma videćeš kroz nekoliko meseci!!!

Ja te probleme na srecu nisam doziveo, sto ne znaci da ih nema. Zavisi izgleda od kompa do kompa. I ja sam cuo da je u pripremi 1.0 verzija programa, tj. ne beta verzija, fino... :)

I ja sam cuo da je u pripremi 1.0 verzija programa, tj. ne beta verzija, fino... :)
Verovatno ce onda i oni da predju na komercijalnu prodaju kao MicroDVD posle verzije 1.2 :(

Ne verujem, jer kao prvo MDVD se jako brzo izbacivao, a Bs Player veoma sporo, tako da teško da će preći na to da se još i plaća. Jer ipak ne radi to neka nemačka firma, pa sada da mora da se plati.

P. Cineman

ZorMi je napisao(la):
Verovatno ce onda i oni da predju na komercijalnu prodaju kao MicroDVD posle verzije 1.2 :(

Ne boj se nece. Ovaj program radi par likova, valjda se nece povampiriti :D

Vrh Dno