Šta je novo?

BSPlayer Pro 1.1.814 - problem!

Ja imam link ali ...

...znas zasto ne smem da ga napishem javno 🙂

Jel zna neko kako da MPC "upamti" velichinu prozora...Shtikliram tu opciju ali se video uvek smanji ...

edit: reshenje je iskljuchiti autozoom....

Poslednja izmena:
Spy

Alo, bre

Ljudi koristite li vi Ad-Aware i SpyRemover program !?

Vecina tih free playera i ostalih free programa dolazi integrisana sa spy programima.... Nista na zapadu nema dzaba....

To se odnosi i na BSPlayer !!!!!

Koristite samo kodece i playere koji su provereni tj sa sajtova autora...

!? Prvo, BSPlayer Pro uopste i nije free i nije spyware. Ne znam odakle ti te budalastine...

razor1900 je napisao(la):
Vecina tih free playera i ostalih free programa dolazi integrisana sa spy programima.... Nista na zapadu nema dzaba....

To se odnosi i na BSPlayer !!!!!

Koristite samo kodece i playere koji su provereni tj sa sajtova autora...
sta bre trabunjas? :smash:

Delimicno je u pravi u vezi sa FreeProgramima.Ali to sa BSPlayerom je netacno.Secam se da su stare verzije RadLighta ima Spyware.

Drugar kupio novu konfu i zali mi se da mu nesto sporo radi, racunar star tri dana nije se nijednom kacio na net, nasao sam na istom oko 36 spy programa tri su bila vezana za BSPlayer.... toliko....
Dosta sajtova uz distribucije programa veze i spy programe (otud i razlika u velicini)...

za nove OK programe:
edit-warez

RaZoR

Poslednja izmena od urednika:
E sad cu da skinem Ad-Aware SE 1.05 build 2 da vidim dal stvarno ima.. (99% sam siguran da nema...)

Ma nema Spy BSplayer, ni Pro ni Free, sta ste se uplasili. To sto je njegovom drugu Spy bio ½vezan½ za BSPlayer (sto mi uopste nije jasno sta je time hteo da kaze) ne znaci nista, mozda je samo seo tu da se odmori.

Zvanično: Nema.
Proverio sam sad sa AD-Aware SE sa najnovijim bazama i nista nije nasao.

Evo i ja ... cist ko suza 🙂

Moguce da je to bila kontrainformacija jer ni ja nisam nista nasao.

Imam jedno pitanje.

Kada mi je upaljen TV izlaz slika na bilo kom video fajlu koji pustim na kompjuteru je ocajna. Mislim na sliku na sliku obostrano, i na TV i na monitor.

Slika sadrzi neke kockice sitne i muti se, a kad je izgasen tv izlaz onda je sve u redu.

Nazad
Vrh Dno