Hm, trebalo bi da upamti. Koju verziju programa imas?goran445 je napisao(la):Uradim ja sve to u vezi winapm plugin ali Bsplayer ne upamti ta podesavanja.Jednostavno kad ga restartujem sve je ponovo iskljuceno.Da li je to mozda zbog toga sto koristim opticki kabl za povezivanje sa Av risiverom preko s/pdf-a?
,)wiz011 je napisao(la):Ma ja .... ukazujem gde bi mogao biti uzrok problema
Veruj mi, razlika o kojoj ja pričam može se čuti s bilo kakvim ozvučenjem. :dVGagi je napisao(la):S druge strane, tek kad covek ima kvalitno ozvucenje, pocinje da se oseca razlika u kvalitetu zvuka izmedju 2-kanalnog MP3 na recimo 128 kbps i 5-kanalnog AC3 od 448 kbps....
U tom slucaju, nije :d nego 🙁wiz011 je napisao(la):Veruj mi, razlika o kojoj ja pričam može se čuti s bilo kakvim ozvučenjem. :d
Poznat mi je problem. Može da se reši ako u ffdshow audio podešavanjima (eto, sad ispade da preporučujem ono što ne valja :d ali vrlo je moguće da već koristiš ffdshow) uključiš "normalize" i staviš vrednost na, recimo, 500%.Misha je napisao(la):Zna li neko u chemu je tu problem? Samo da napomenem da je u Media Player Classic-u sve ok...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari