Šta je novo?

Bsplayer i Win 7

Za prvu pomoć, u folderu gde je film, neka naziv filma i titla bude isti. Sledeće, da bi baratao titlovima u WMP treba da instaliraš (ima zelenu ikonicu u obliku strelice) - mislim da se program zove vob sub ili tako nešto. Verovatno će neko da prepozna ovo što sam napisao pa neka me ispravi.

Nema potrebe da bilo gde kopiraš. Posle instalacije se automatski startuje kada se ukljkuči WMP. Učitavanje titlova (ako nemaju isti naziv) se vrši - zelena stelica, ikonica kod sata, na ikonicu desni klik i zatim učitavanje titla.

Poslednja izmena:
Nema potrebe da bilo gde kopiraš. Posle instalacije se automatski startuje kada se ukljkuči WMP. Učitavanje titlova (ako nemaju isti naziv) se vrši - zelena stelica, ikonica kod sata, na ikonicu desni klik i zatim učitavanje titla.

Hvala ,na odgovoru i pozdrav.

Ponovo ja nisam uspeo nista da postignem. Naime sa sajtakoji je predlozen skinuo sam fajl koji je za win7 64bit,e sad rekoste da intaliram ali to je samo jedan
fajl tj.dll ovako se zove VSFilter.dll, Kad desnim tasterom kliknem na njega ,ne dobijam opciju za instal(ranije na rugim opertivnim sistemima mislim da sm ih tako instalirao). Sta bi jos mogao da pokusam?

Poslednja izmena:
Da koristiš neki normalan plejer? :-devil-:

Ja sam ranije koritio druge,KMP,BSP ali kad sam na sadasnjem kompu ,koji je fulHD rezolucije(Win 7 64Ult.) pustio BSplayer i WMP sa istim filmom jedan pored drugog razocarao sam se u BS delovalo je kao da je na njemu slika mutna u odnosu na WMP.Iz tih razloga se patim da nekako odradim taj.
Koji bi mi ti predlozio da sljaka na 7-ci 64b.?

Ja sam ranije koritio druge,KMP,BSP ali kad sam na sadasnjem kompu ,koji je fulHD rezolucije(Win 7 64Ult.) pustio BSplayer i WMP sa istim filmom jedan pored drugog razocarao sam se u BS delovalo je kao da je na njemu slika mutna u odnosu na WMP.Iz tih razloga se patim da nekako odradim taj.

prvo si pustio u wmp pa u bsp. probaj obrnuto pa ce i rezultat biti u korist bsp. uporedi snapshot napravljen iz programa ili print screen u oba slucaja.

sto se tice preporuke. znam da ce me napasti sada, ali meni je mpc hc super. nije neki mocan player, ima samo najosnovnije opcije, ali je zato jednostavan. kmp je sjajan, ali se moze desiti problem u full screen-u kao meni. vlc je takodje zanimljiv, ali ima uzasne titlove i meni se ne svidja time seek jer nije dovoljno precizan. i za pustanje nemogucih formata i kodeka tu je total video player. jako je glup i ruzan, ali moze posluziti u retkim slucajevima.

Poslednja izmena:
Da si se obratio pre instalacije bilo koga playera i codecs sad ti je mozda registar i zbrkan ili nedaj boze slomljen .
Na osnovu bolnog iskustva prvo treba skinuti http://shark007.net/win7codecs.html
Pa tek onda moze bilo koji drugi player .
Vlc ali 1.05 poslednja stabilna verzija za koju garantujem bi trebala uvek dobro da radi .:)

Lazar sistem je veze instaliran pre nedelju dana , ja sam jedino instalirao BSplayer a njega i druge playere sam koristio ranije na drugim sistemima.
Znaci sad je samo BS instalran mozda mi je bolje da uradim restor na tacku njegove instalacije, nesto mi ono na sajtu deluje komplikovano ako sam dobro skapirao sa mojim slabim engleskim,treba da skinem aplikaciju koja ce deinstalirati sve ili skoro sve codece? Ali ajde i da vratim sistem pre instaliranja BS kako da namestim da mi rade titlovi u WMP.Izvinjavam se ako nesto nisam razumeo pa se ponavljam a vi vec odgovorili? Hvala.

Da si se obratio pre instalacije bilo koga playera i codecs sad ti je mozda registar i zbrkan ili nedaj boze slomljen .
Na osnovu bolnog iskustva prvo treba skinuti http://shark007.net/win7codecs.html
Pa tek onda moze bilo koji drugi player .
Vlc ali 1.05 poslednja stabilna verzija za koju garantujem bi trebala uvek dobro da radi .:)

Opet ja , skinuo win7codecs sa ovog sajta i instalirao, BSPlayer sam deinstalirao pre toga i on je povukao tj.deinstalirao sve codece koje je doneo sa sobom , bar je tako pisalo. Nasao sam Vlc ali 1.12 verziju. Ako imas volje zamolio bih te da mi kazes kako se radi sa ovim programom za codece ili je on pri instalaciji zavrsio sto je trebalo.Hvala.

VLC nema veze sa Codec-ima koje instaliraš na sistem. On koristi svoje ugrađene.

Nazad
Vrh Dno