Nije u temi, ali meni recimo nece KMP da radi na Win u 7. Prešao sam na njegovog mlađeg brata Pot Plauer.
Baš me zanima zašto ?
Nije do kodeca, vec je to standardan problem kod BSplayera sa titlovima i OSD jos od Viste kada se koristi Enhanced Video Rendering (sto je po defaultu).
Promeni renderer na Options>Preferences>Video>Video Rendering>Rendering Mode i stavi da bude "Internal renderer DirectDraw surface". Ovim ces dobiti ostrinu kao i na XP ali hoce po nekad da zablokira program.
Ima li neki specijalan razlog da se patis i dalje sa BSplayer-om pored toliko boljih playera?
koristis zadnji?
Problem sa video plejerom u sedmici imam i ja. KM Player mi ili ne radi (ActiveX greska) ili, ako to sredim, s vremena na vreme zapuca, a u medjuvremenu je slika katastrofalno pikselizovana.
BS Player ne volim odavno, a poceo sam da koristim GOM Player, samo sto on ne moze da se meri sa KM P-om.
Na kraju, zavrsio sam na WMP (samo pustis film i uzivas), ali nema preciznog podesavanja kao u KM plejeru. WMP Classic je OK, ali bih najvise voleo da se vrati KM PLayer...
KM Player mi ili ne radi (ActiveX greska).
Da li će se KMP i dalje razvijati - nije baš jasno! Pandora (vlasnik) tvrdi da hoće, mada ja nisam siguran u to.Probaj Pot Player, mlađi brat KMP - radi ga isti autor. KMP više neće da se razvija. Na sedmici radi solidno, više opcija - mnogo je sličan KMP. U svakom slučaju po meni bolji izvbor od WMP, GOM ili WMP Classic.
Tako je - ili staviti navedenu verziju ili instalirati Flash za IE (ja sam uradio obaznaci pogledas prethodnu stranu gde sam napisao da skines zadnji 2.9.4.1437
Ima li neki specijalan razlog da se patis i dalje sa BSplayer-om pored toliko boljih playera?
Ma, kazem lepo, pri instalaciji mi ne radi kako treba, pa kad sve lepo sredim, opet dobijem pikselizovanu sliku. Nema vajde od KM Playera..
Znaci, nije mi toliko problem ActiveX, kao ta pikselizovana slika. Verovatno se i to moze lepo namestiti, ali nemam volje da gubim vreme na obican player.
Probacu Pot Player, hvala na savetu.![]()
ako ces nesto da naucis moras i malo vremena potrositi, a koristice ti nebrojeno puta
daj ti nama screenshot da vidimo tu pikselizovanu sliku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari