ima-li-koga-tu je napisao(la):...
ma kapiram da i ti spyware soft te vrste u sustini nista znacajno ne remete sistem, da je vise nas trip. no nema veze.
realno me boli sedalni deo sta i kako salje, ukoliko ne igrozava internet konekciju (tj. konstatno salje).
Kažu da skine. Posle deinstalacije meni ni AdAware ni Spybot S&D nisu prijavili ništa. Ali, neki od security mehanizama na mom kompu (na znam ni koji, nije AV) uopšte nije dozvolio da se taj adware startuje prilikom instalacije, tako da ne znam šta bi bilo da je drukčije. Ja sam adware folder obrisao prostim delete, jer ništa u njemu nije bilo startovano.ima-li-koga-tu je napisao(la):hm, a ja instalirao zadnju verziju.
imam neke stare. kada se uninstall bs jel se skine i taj spyware
1.37 build 826 (bsplayer137.826)vipi je napisao(la):Koja je poslednja verzija BSPlayera bez tog SaveU-a?
kUdtiHaEX je napisao(la):Ne znam sto ste toliko opcinjeni BSPlayerom? MP Classic i MV2Player su, po mom misljenju, jednako dobri plejeri.
bosiljkov je napisao(la):Da i to jasno i stavljaju do znanja. Pređi na pro verziju i rešio si problem.
Bokaco je napisao(la):Ko zna zna, ko ne zna njemu 2.
Bez zezancije, procesljaj malo po forumu, ili testiraj malo podrobnije sve popularne plejere pa ce se samo kazti. Nije bitno da li plejer ima 1000 manje bitnih opcija, bolje da ima manje, ali da su bitne. Npr Bs naspram MPC-a.
I, da koliko znam, zadnji mv2 koji sam probao nije podrzavao vmr rendering.
Isprobao. Program je više nego upotrebljiv, ali ima nekoliko stvari koje su loše:jaksa je napisao(la):Probajte molim vas:
http://www.urusoft.net/downloads.php?lang=1
Urusoft ViPlay 2.09
Koristim ga godinama.
u principu, i MPC to moze (ubacis oba filma u plejlistu, a ako su titlovi istog imena i oni ce se lepo ucitati)wiz011 je napisao(la):... BS Player ... volim neke njegove karakteristike (npr. ako u folderu imate filmove movie_cd1 i movie_cd2 on će automatski po završetku jednog fajla startovati drugi i učitati odgovarajuće titlove)
Ja u MPC ne uspevam ni da učitam titlove... (znam, znam, izabrani su oni formati sa zvezdicama, nije do toga...)ZoNi je napisao(la):u principu, i MPC to moze (ubacis oba filma u plejlistu, a ako su titlovi istog imena i oni ce se lepo ucitati)
Eh...jaksa je napisao(la):ne koristim playliste nikad, tako da meni jeste savrsen za ono sta mi treba![]()
jaksa je napisao(la):Probajte molim vas:
http://www.urusoft.net/downloads.php?lang=1
Urusoft ViPlay 2.09
Koristim ga godinama.
Moracu da te razocaram, recimo, ja ne znam!zaghy je napisao(la):A valjda svi ovde znaju šta Spybot S&D izvuče iz BSPlejerove polise. A ako ima neko ko ne zna, recimo samo da je mnogo crno ...![]()
Ne znam ni ja šta izvuče... Ajd nek' neko da tačan info šta S&D kaže.dr.Tiristor je napisao(la):Moracu da te razocaram, recimo, ja ne znam!
Sta to izvuce?
Za 136.825 i ne može ništa da ti kaže, jer je ta verzija bila čista. Što se tiče verzije 139.829 ako si je dobio uz K-Lite codecs pack - onda je i ta verzija 100% čista. Postoje i druge neoficijelne distribucije ove verzije koje su takođe 100% čiste. Znači, bitno je odakle ti ta verzija koju si instalirao.dr.Tiristor je napisao(la):Skeniram redovno sa Ad Aware i S&D i nista mi ne nalazi.
Cudno zar ne? Verzija 139.829, a nista i za prethodnu 136.825
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari