za Q7Q7:
U opcijama MV2 playera nisam nista dirao. U opcijama za Display Properties sam isao u Settings tab, Advanced dugme, GeForce tab (ako je nVidia graficka), nView Display Settings (druga stavka po redu u onom panelu koji iskace sa leve strane), pa u stavki nView Display Mode izaberi Clone u padajucem meniju i onda kao Primary display izaberi monitor, a Secondary TV. Da bi uopste video ovih par poslednjih stavki moras imati vec prikljucen TV u rezimu za gledanje spoljnjeg izvora signala (kod mene s-video ulaz). Nisam siguran, ali mislim da sam menjao i default vrednosti u jos nekim stavkama pomenutog panela; posto ne znam koje, a ticu se pojma "overlay", navescu ti da mi je izabrano pod stavkom Video Overlay Settings > Zoom Control u padajucem meniju "Video Overlay", a u stavci ispod (Full Screen Video) isti Zoom Control kao gore, a Full screen device je Primary display.
Ako ovako namestis, onda MORAS imati na TV-u subtitle, s tim sto ga neces imati na monitoru. Takodje, sam prikaz playera moci ces videti samo na TV-u. Ako ne uspes, probaj namestiti da ti Primary display bude TV, a Secondary monitor.
Nisam se mnogo igrao svim opcijama, ali ako neko zna kako da namesti da se subtitlovi vide na OBA uredjaja moze da nas uputi, mada meni nije toliko ni bitno.