Šta je novo?

bsplayer i screensaver u visti

• Začetnik teme Začetnik teme petri
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

petri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2000
Poena
620
Dakle, koristim bsplayer na Vista Home Premium i screensaver mi se redovno pali na onoliko minuta koliko je podesen. To me vrlo iritira, pogotovo kada izbacim sliku na TV, ne ustaje mi se svakih 10ak minuta da mrdam misa a isto tako mi je i mucno da menjam power settings svaki put kad hocu da gledam nesto.
Zna li neko resenje za ovaj problem?
E da, nebitno koji render izaberem, isto se desava. Bsplayer je poslednja verzija... ffdshow i xvid codec su tu isto aktuelni.

Nema te opcije u BS.... medjutim,
probao sam VLC, probao i KMPlayer (ovde ima ta opcija video sam je) i MPC... i jednostavno je nebitno koji player i koji render izaberem, monitor mi se gasi UVEK osim ako nisam video fajl pustio na windows media playeru! I sto je najgore, situacija je potpuno ista na oba kompa pod vistom. Da li i vi ostali sa Vistama imate ovakve probleme ili se to samo meni desava?? :wall:

za sad jedini nacin da na miru odgledam film je da promenim power settings sto mi uopste nije neko resenje :crash:

Moj predlog - skini KM Player i uživaj. Takođe Vista Home Premium.

Moj predlog - skini KM Player i uživaj. Takođe Vista Home Premium.

Napisao sam gore u jednom od prethodnih postova da sam probao i KMPlayer i da je stvar potpuno ista i sa njim, bez obzira sto mu je stiklirana opcija disable screensaver.

Nazad
Vrh Dno