Amon_Ra je napisao(la):Fino... nego nesto je bsplayer.org u bedaku - ne moze nista da se skine sa njega.
Evo i liste ispravki:
- Added option and shortcuts for setting hardware color controls (brightness,contrast...), if supported by hardware
- Fixed some problems with subtiles
- Fixed problem with some MPEG2 decoders (Unknown file format error...)
A evo mozda i razloga sto ga nema na sajtu: http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=1963
dejandj je napisao(la):...
Gresis sinko, gresis!
Ima ga na sajtu samo je malo uvrnuto stici do njega..
Skinuo sam ga jedno sat, sat i po pre nego si postovao.
Ali je bagovit kao sto si i sam linkovao. Mozda ipak sacekati Build 499...
ZoNi je napisao(la):amone, link koji je dao Alexandar radi ok - danas sam skinuo .498 (mada ga necu instalirati)
Amon_Ra je napisao(la):...
Znam Zoni. Ali sam hteo link sa bsplayer.org-a jer sam siguran da ga tamo nije bilo, dok je dejan siguran da sa tog sajta moze da se skine.
dejandj je napisao(la):...
Evo sad sam pregledo, ponovo...
Ides na download skins!
pa onda gore desno download i dobijes link
www.ranzigkot.be/files/bsplay086.496.exe
Sto naravno nije 498 verzija ali ja nisam zagledao u te cifre!
Alexandar je napisao(la):Mogao si odmah resiti taj problem sa MPC-om.
Vec je vise puta polemisano na tu temu i zakljucak je bio da je BS najmanje zahtevan od svih iole ozbiljnih player-a (znace bez onog QuickView-a za DOS i slicnih player-a koji imaju 3-5 opcija)...ZoNi je napisao(la):trosi, naravno... i ja sam to primetio (kod mene je MPC na oko 45-70% na Cel633, 256MB, GF2 MX200, XP SP1)... BS retko predje 25%...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari