Šta je novo?

BSPlayer 0.86.498

Alexandar

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
709
Za one koji jos nisu presli na Media Player Classic 🙂
ftp://ftp.darenet.dk/pub/simtelnet/win95/mmedplay/bsplay86498.exe

Fino... nego nesto je bsplayer.org u bedaku - ne moze nista da se skine sa njega.
Evo i liste ispravki:
- Added option and shortcuts for setting hardware color controls (brightness,contrast...), if supported by hardware
- Fixed some problems with subtiles
- Fixed problem with some MPEG2 decoders (Unknown file format error...)

A evo mozda i razloga sto ga nema na sajtu: http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=1963

Amon_Ra je napisao(la):
Fino... nego nesto je bsplayer.org u bedaku - ne moze nista da se skine sa njega.
Evo i liste ispravki:
- Added option and shortcuts for setting hardware color controls (brightness,contrast...), if supported by hardware
- Fixed some problems with subtiles
- Fixed problem with some MPEG2 decoders (Unknown file format error...)

A evo mozda i razloga sto ga nema na sajtu: http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=1963

Gresis sinko, gresis!

Ima ga na sajtu samo je malo uvrnuto stici do njega..
Skinuo sam ga jedno sat, sat i po pre nego si postovao.

Ali je bagovit kao sto si i sam linkovao. Mozda ipak sacekati Build 499...

dejandj je napisao(la):
...

Gresis sinko, gresis!

Ima ga na sajtu samo je malo uvrnuto stici do njega..
Skinuo sam ga jedno sat, sat i po pre nego si postovao.

Ali je bagovit kao sto si i sam linkovao. Mozda ipak sacekati Build 499...

Baci link!

ZoNi je napisao(la):
amone, link koji je dao Alexandar radi ok - danas sam skinuo .498 (mada ga necu instalirati)

Znam Zoni. Ali sam hteo link sa bsplayer.org-a jer sam siguran da ga tamo nije bilo, dok je dejan siguran da sa tog sajta moze da se skine.

Amon_Ra je napisao(la):
...

Znam Zoni. Ali sam hteo link sa bsplayer.org-a jer sam siguran da ga tamo nije bilo, dok je dejan siguran da sa tog sajta moze da se skine.

Evo sad sam pregledo, ponovo...
Ides na download skins!
pa onda gore desno download i dobijes link
www.ranzigkot.be/files/bsplay086.496.exe
Sto naravno nije 498 verzija ali ja nisam zagledao u te cifre!

Izasao je update build 499:
http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=2009

Meni je .497 prvi BS dosada koji hoce da pusti titlove na overlay! Hail tome 🙂 Vise mi nista ne treba. Cekao sam da isprave ovaj bug godinama sad mogu mirno da spavam ne misleci kad ce novi build. 🙂

poz

Mogao si odmah resiti taj problem sa MPC-om.

dejandj je napisao(la):
...
Evo sad sam pregledo, ponovo...
Ides na download skins!
pa onda gore desno download i dobijes link
www.ranzigkot.be/files/bsplay086.496.exe
Sto naravno nije 498 verzija ali ja nisam zagledao u te cifre!

Ma da, rekao sam ja da poslednje verzije tamo nema... nije ni bitno u krajnjem slucaju...

Alexandar je napisao(la):
Mogao si odmah resiti taj problem sa MPC-om.

Znam za MPC ali mi se ne svidja njegova osobona da pauzira film kada seek-ujem strelicama na tastaturi. ;P

A da li si probao sa Control+strelica ili sa Shift+strelica?

Svaka cast "roreche" 😀 ctrl + strelica fercera bas kako sam zeleo. BTW pusta 5X lepse titlove od BSa na overlay.

poz i hvala Alexandru :wave;

Nema na cemu 🙂
Probaj i Ctrl + strelica gore i dole, tako ubrzavas i usporavas film.

Koji je najbolji player koji moze da pusta subtitle on overlay.

MPC rulez ali ima jednu manu, iz nekog razloga je veliki CPU zderac tako da na sporijim masinama zna da koci (recimo duron 950) dok BSPlay radi OK.

probao sam kod ortaka na 950ici i GF2MX400 , MPC za Win9x i jako je kocilo a CPU usage je bio 100%. Mada ne mora da znaci da je do njega, ali definitivno trosi vise CPU.

ZoNi je napisao(la):
trosi, naravno... i ja sam to primetio (kod mene je MPC na oko 45-70% na Cel633, 256MB, GF2 MX200, XP SP1)... BS retko predje 25%...
Vec je vise puta polemisano na tu temu i zakljucak je bio da je BS najmanje zahtevan od svih iole ozbiljnih player-a (znace bez onog QuickView-a za DOS i slicnih player-a koji imaju 3-5 opcija)...

Nazad
Vrh Dno