Šta je novo?

bsplay.....titlovi....overlay

BodyRemover

Čuven
Učlanjen(a)
29.08.2001
Poena
619
BSPlayer non stop krshuje kada pokusam da ga nateram da titlove crta na overleju. Postoji li jos neki plejer koji ima tu opciju a da ona funkcionise?

pozdrav

sorry shto ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali imam jedno drugo, a to je koja je tachno fora sa tim overlay subtitle-ovima?

Smarach 🙂 The thing is:
Da bih mogao jos nesto da radim dok se film mota po TVu 🙂 Ukljucim opciju da se overlay prozor(s tim filmom) prikazuje na tvu cak i kada ga minimizujem. TAda mogu da radim nesto drugo na desktopu dok se npr film vidi na tvu, samo kada se to namesti titlovi ne bivaju prikazani(ne znam zasto).

pozdrav

Koja grafika ?

Pomislio sam da to napisem, ali znam da ta stavka ima problema najcesce sa matrox kartama(imao sam matrox). Sada imam GF4 Ti4200.
41.03 drajveri.

zasto meni prikazuje crno belu sliku na tv-u(samo overlay, kad radim clone ili twin view, slika je ok)? u cemu je fora? mnogo bi mi znacilo da to namestim

Moglo bi biti do region setovanja, promeni izmedju nekoliko PAL-ova, moze da upali.

BodyRemover je napisao(la):
Smarach 🙂 The thing is:
Da bih mogao jos nesto da radim dok se film mota po TVu 🙂 Ukljucim opciju da se overlay prozor(s tim filmom) prikazuje na tvu cak i kada ga minimizujem. TAda mogu da radim nesto drugo na desktopu dok se npr film vidi na tvu, samo kada se to namesti titlovi ne bivaju prikazani(ne znam zasto).

pozdrav

Smarach sam, shta mogu 🙂 ... anyway, jel to radish preko VIVO-a? A onda utaknesh na SCART na TV-u? ... aj malo objasni (da te smorim do kraja 😀) kako se otprilike radi...

BSPlayer non stop krshuje kada pokusam da ga nateram da titlove crta na overleju. Postoji li jos neki plejer koji ima tu opciju a da ona funkcionise?

pozdrav

Koja je verzija BSPLayer-a? Meni sa ovom najnovijom 0.86 pravi problema, dok sa ranijim je sve radilo ok

Re: Re: bsplay.....titlovi....overlay

Alexandar je napisao(la):
Koja je verzija BSPLayer-a? Meni sa ovom najnovijom 0.86 pravi problema, dok sa ranijim je sve radilo ok

Bas taj 0.86... Starija verzija mi ne pase jer keva ne zna da sama iskljuci komp 🙁 pa mi je potrebna ova verzija zbog 'shutdown after movie' (ili tako nesto opcije). Reko da li ima neki drugi plejer s istom opcijom.

Skini ffdshow i u njemu imas opciju da ti tilove ucita i renderuje direktno na overlay koji se koristi za prikaz filma, malo su ruznjikavi, ali ako gledas na tv-u mozda ispadne ok.

Re: Re: Re: bsplay.....titlovi....overlay

Bas taj 0.86... Starija verzija mi ne pase jer keva ne zna da sama iskljuci komp 🙁 pa mi je potrebna ova verzija zbog 'shutdown after movie' (ili tako nesto opcije). Reko da li ima neki drugi plejer s istom opcijom.
Pa podesi vreme isključenja na nekom shut down programu. Imaš i jedan na benchu.

BSPlay 0.86 Build 493 Je prepun bagova... Kod mene secka (na 1.2 GHz!) pa je uspeo da desinhronizuje titl! dalje ga nisam mucio...

Nazad
Vrh Dno