BodyRemover
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.08.2001
- Poena
- 619
BSPlayer non stop krshuje kada pokusam da ga nateram da titlove crta na overleju. Postoji li jos neki plejer koji ima tu opciju a da ona funkcionise?
pozdrav
pozdrav
BodyRemover je napisao(la):Smarach 🙂 The thing is:
Da bih mogao jos nesto da radim dok se film mota po TVu 🙂 Ukljucim opciju da se overlay prozor(s tim filmom) prikazuje na tvu cak i kada ga minimizujem. TAda mogu da radim nesto drugo na desktopu dok se npr film vidi na tvu, samo kada se to namesti titlovi ne bivaju prikazani(ne znam zasto).
pozdrav
BodyRemover je napisao(la):BSPlayer non stop krshuje kada pokusam da ga nateram da titlove crta na overleju. Postoji li jos neki plejer koji ima tu opciju a da ona funkcionise?
pozdrav
Alexandar je napisao(la):Koja je verzija BSPLayer-a? Meni sa ovom najnovijom 0.86 pravi problema, dok sa ranijim je sve radilo ok
Pa podesi vreme isključenja na nekom shut down programu. Imaš i jedan na benchu.BodyRemover je napisao(la):Bas taj 0.86... Starija verzija mi ne pase jer keva ne zna da sama iskljuci komp 🙁 pa mi je potrebna ova verzija zbog 'shutdown after movie' (ili tako nesto opcije). Reko da li ima neki drugi plejer s istom opcijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari