Epa ovako,
imam problem koji me muci vec duzi period...
Monitor mi je vezan na DVI, a TV sam povezao na HDMI zbog gledanja filmova, fudbala itd...
E sad, ranije sam imao HD Ready TV 32" i sve je radilo kako valja, medjutim prosle godine sam ga zamenio Full HD TV-om 42" i od tad mi se komp uz BSOF restartuje kada ugasim TV, ne svaki put ali vrlo se cesto desava.
Prvo sam pomislio da nesto nije u redu sa memorijom pa sam je zamenio, medjutim i dalje isti problem, pa sam onda posumnjao na graficku koju sam takodje zamenio i opet isto...
Onda sam resio da promenim monitor posto mi je rezolucija na TV-u 1920x1080 a monitor je bio malo starije generacije i nije imao mogucnost full hd rezolucije vec je max mogao da ide na 1680x1050 pa sam mislio da se mozda komp zbog toga zbuni kada ugasim TV, medjutim ni to nije urodilo plodom pa sam bio siguran da je ploca posasavila i onda sam promenio kompletnu konfiguraciju...prodao sam taj komp i kupio drugi i kad ono medjutim...
Isti simptomi kao i na predhodnom kompu :wall: !!!!!!!!!
Ja sam zaista ostao bez ideja i reko ajde da potrazim ovde neki savet
A evo i konfiguracije ako je uopste i bitno...
Intel Core i5-2500
ASUS P8P67 LE Rev.3.0
geforce gtx 570 phantom 1280 gddr5
Mushkin Black Line 8GB 1600mhz (4x2GB)
SSD Samsung 128GB
1TB Seagate ST31000524AS Barracuda 7200
WD Caviar Black 1TB 7k 64MB SATA600 WD1002FAEX
LG DVD
Arctic Cooling Freezer 13
CHIEFTEC CFT-650-14CS 650W
Monitor acer g245hq
imam problem koji me muci vec duzi period...
Monitor mi je vezan na DVI, a TV sam povezao na HDMI zbog gledanja filmova, fudbala itd...
E sad, ranije sam imao HD Ready TV 32" i sve je radilo kako valja, medjutim prosle godine sam ga zamenio Full HD TV-om 42" i od tad mi se komp uz BSOF restartuje kada ugasim TV, ne svaki put ali vrlo se cesto desava.
Prvo sam pomislio da nesto nije u redu sa memorijom pa sam je zamenio, medjutim i dalje isti problem, pa sam onda posumnjao na graficku koju sam takodje zamenio i opet isto...
Onda sam resio da promenim monitor posto mi je rezolucija na TV-u 1920x1080 a monitor je bio malo starije generacije i nije imao mogucnost full hd rezolucije vec je max mogao da ide na 1680x1050 pa sam mislio da se mozda komp zbog toga zbuni kada ugasim TV, medjutim ni to nije urodilo plodom pa sam bio siguran da je ploca posasavila i onda sam promenio kompletnu konfiguraciju...prodao sam taj komp i kupio drugi i kad ono medjutim...
Isti simptomi kao i na predhodnom kompu :wall: !!!!!!!!!
Ja sam zaista ostao bez ideja i reko ajde da potrazim ovde neki savet
A evo i konfiguracije ako je uopste i bitno...
Intel Core i5-2500
ASUS P8P67 LE Rev.3.0
geforce gtx 570 phantom 1280 gddr5
Mushkin Black Line 8GB 1600mhz (4x2GB)
SSD Samsung 128GB
1TB Seagate ST31000524AS Barracuda 7200
WD Caviar Black 1TB 7k 64MB SATA600 WD1002FAEX
LG DVD
Arctic Cooling Freezer 13
CHIEFTEC CFT-650-14CS 650W
Monitor acer g245hq