Šta je novo?

BSOD

salecar87

Cenjen
Učlanjen(a)
12.03.2012
Poena
170
Pisao sam vec u temi sa ram memorijom posto sam mislio da je to u pitanju, ali izgleda da nije. Naime, da izlozim svoj problem od pocetka. Poceo je da mi se javlja BSOD prilikom izlazenja iz igre, ili u momentima kada minimiziram igru alt+tab. Nakon par dana poceo je da mi se javlja i u normalnom koriscenju racunara. Svaki put kada pogledam dmp fajl pise da je nesto drugo u pitanju. Izbacivao mi je i cdd.dll error, jutros i win32ksys, itd... Srusio sam sistem, stavio svez, resetovao bios. Popio sam dva crash-a od sveze instalacije. Okacicu oba dmp fajla. Ima li neko neki predlog, sta da radim? Izludjuje me.

Prilozi

• Minidump.rar
    31.8 KB · Pregleda: 15
Pogledaj u Device Manager imas li zutih trouglica?

Nema trouglica. Evo sta sam do sada uradio:

-Svez sistem.
-Resetovao Bios, pa update na 3.2 verziju.
-Realtek Gigabit Network driver update.
-Pokrenuo sfc /scannow, kaze: Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

Za sada je ok. Par puta alt+tab i alt+f4, sve ok. (kuc,kuc). Sutra vrtim LinX i memtest.

Samo jedno pitanje, koliko dugo da vrtim LinX? I koliko dugo da pustim memtest86?

Poslednja izmena:
I jedno i drugo po nekoliko sati. Trebalo bi da bude dovoljno.

Otvori CMD kao administrator i ukucaj Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Kada zavrsi restart.
Sada ponovo pokreni CMD kao administrator i odradi sfc /scannow

Valjda prvo treba da proveri da li treba raditi repair za component store corruption, sistem je tek instaliran...
Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

Nazad
Vrh Dno