Na starijoj masini sam nedavno (pre jedno tri meseca) instalirao Win7 i sve je sjajno radilo, da bih pre neki dan u toku rada poceo da dobijam Bsod nakon cega sam morao restartovati racunar. Desavalo se jednom-dva puta dnevno onako na prepad. Medjutim poslednja dva dana uopste ne mogu da podignem sistem jer se tokom boota redovno pojavi isti, nakon cega mora reset i tako endless circles. Potom sam ulazio u Bios par puta da pogledam je li sve kako teba da bude i sve se odvijalo kao da je zamrznut, slow motion; recimo setam se gore dole kroz meni a on spusta i podize marker za zadrskom od tri sekunde, a ne instantno kako i treba, da bi se kasnije vratilo u normalu...
Kasnije, u par navrata, racunar nije hteo uopste ni da mi se upali, zapravo upali se, ali monitor ne dobija signal, vec blinka kao da nema grafike. Potom sam sve razmontirao i ponovo sastavio, resetovao Bios, promenio bateriju i evo sada se podize ali i dalje ne dolazi do sistema zahvaljujuci plavom ekranu.
Sumnjam da je hardware poceo da otkazuje, a evo postujem i doticni Bsod, pa bih bio zahvalan ukoliko neko ima ideju sta se tu desava. U pitanju je Asus K8N4-SE, s754, Sempron 3000+, 1 gb PQI DDR, Cooler Master 380w...
Kasnije, u par navrata, racunar nije hteo uopste ni da mi se upali, zapravo upali se, ali monitor ne dobija signal, vec blinka kao da nema grafike. Potom sam sve razmontirao i ponovo sastavio, resetovao Bios, promenio bateriju i evo sada se podize ali i dalje ne dolazi do sistema zahvaljujuci plavom ekranu.
Sumnjam da je hardware poceo da otkazuje, a evo postujem i doticni Bsod, pa bih bio zahvalan ukoliko neko ima ideju sta se tu desava. U pitanju je Asus K8N4-SE, s754, Sempron 3000+, 1 gb PQI DDR, Cooler Master 380w...