Šta je novo?

BSOD sa linijama

Daguerre

Slavan
Učlanjen(a)
22.01.2006
Poena
319
Danas mi se evo 2 puta desava ista stvar. Slusam neke full albume na youtubu I posle nekog vremena komp se zakucava uz ovakvu sliku na monitoru. Muzika I dalje svira ali komp ne reaguje na tastaturu, pomaze samo restart hardwerski. Komp inace mesecima radi bez problema I nista nisam cackao sto bi mu poremetilo rad. Jel se nekome pojavljivao ovakav ekran I do cega bi to moglo da bude?
dsc2284.jpg

http://www.dodaj.rs/?2D/8x/1nfgdVoN/dsc2284.jpg

Poslednja izmena:
Intel E8400
Gb p31 ds3
2x1gb ddr 800 mhz
Ati hd6570
Lcpower 420w
Ssd, hdd, hdd, dvdrw
Win7 64 hp
19' tft

Poslednja izmena:
Promeni drajver za graficku.

Meni ne radi link ali probaj sa drajverima za grafu oni oce da zezaju ponekad :)

Interesantna stvar, igram I igrice I to po 3 sata bez prestanka, a da se problem javi na obicnom youtubu.
Drajvere nisam dirao a koliko vidim ni win ih nije updateovao a problem se odjednom javio 2 puta...
dsc2284.jpg

Poslednja izmena:
Ima izvesnih problema sa flash playerom i nekim driverima.:smash:
Instaliraj novije, da bi se eliminisalaopcija da je driver u pitanju pa da pređemo na sledeće, npr da li radi ventilator na grafičkoj (ako nije pasivno hlađena). :)

proveri i temperature pogotovo na gpu i spu

Probacu druge drajvere I softwerska podesavanja, a za temperature znam da su ok, grafika oko 40 I cpu oko 45 stepeni kad gledam youtub. Ventilatori rade.

Instalirao sam poslednji adobe flash ( nije bio instaliran uopste ), I za sada nema problema. Videcemo da li je to to. Hvala svima!

Nazad
Vrh Dno