Šta je novo?

Brzo, pozurite.

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
Deli se besplatno domeni jedne male ostrvske drzave na adresi
www.dot.tk
Znaci dobijete recimo www.benchmark.tk adresu sto je veoma kul.
Sve je besplatno, bez ikakvih reklama. Jedina zackoljica koju sam video je da moras da imas posete bar 30 puta u 3 meseca, cini mi se sad sam zaboravio. Ko se bude prijavio pisace mu na kraju registracije pa nek postuje tacan podatak.
Pozdrav!!!
Ajde javite sta ste registrovali.:cool:

interesantno

samo jos ovo mi nije najjasnije
Note that FREEDOMAIN.TK domain names are never legally licensed to the registrant.

Bogami jeste...
'fala na linku!

Evo koliko je besplatno:
You have selected a special domain name. Due to the nature or text of this domain name, Dot TK is unable to provide the free registration service.

By paying for this Dot TK domain name you or your company owns the selected Dot TK domain name and it will give you full rights to sell, license or resell this domain name.

The cost of your domain name is USD 500.00 per year.

Ali izgleda da je fora u duzini domena ili tako nesto, sad'cu da probam.

Dobro

od sada pa nadalje mozete posetiti ponekad i www.golden.tk ctp;

ne kapiram ovo,moram li imati stranice na nekom drugom serveru da bi registrovao ovaj domen,ja sam mislio da upisem bilo sta za redirekt(jahu ili bench,otkud znam) pa da kasnije redirektujem na sajt koji cu negde obesiti.objasnjenje

BodyRemover je napisao(la):
ne kapiram ovo,moram li imati stranice na nekom drugom serveru da bi registrovao ovaj domen,ja sam mislio da upisem bilo sta za redirekt(jahu ili bench,otkud znam) pa da kasnije redirektujem na sajt koji cu negde obesiti.objasnjenje
Ovo ti je samo za domen ime , a gde ces drzati prezentaciju to je tvoje, od onih 5 koraka gde ti traze da izmedju ostalog das putanju do index strane svoje prezentacije. Inace radi ;)

Normalno ne ocekujte da ce te registrovati www.Coca-Cola.tk i slicno. Ja sam registrovao moje ime i ispalo je ok. www.vladimir.tk i za sada redirektuje na stranicu u potpisu.
Inace od 15 januara moguce je registrovati do 4 domena.

I ja sam uspeo,sada mi je prezentacija www.salas.tk, a salas je mix imena i prezimena.Prvi put nije moglo jer sam hteo sale, ali sa salas je htelo?!Mozda je vec bilo zauzeto, ali ne verujem - sada cu da proverim.

NEGO! Recite mi gde i kako naci Front Page, jer ga u Office-u XP [2002] nema i koja je poslednja verzija ovog programa???

Amon_Ra je napisao(la):
NEGO! Recite mi gde i kako naci Front Page, jer ga u Office-u XP [2002] nema i koja je poslednja verzija ovog programa???
Ja imam verziju Office-a XP koji se zove MS Office XP Professional with Front Page i kao što mu ime kaže na njemu posoji dotični program.
Inače, lično ti prepuručujem Macromedia Dreamweaver UltraDev za tu namenu. Aktuelna verzija je 4.

Ma sada je problem u tome sto je potreban hosting za moju malu prezentaciju, koji se dobro naplacuje.Nemam ja para za te zezalice, mislio sam da je cela prica za dz, ali izgleda da nisam bio u pravu.Ako gresim voleo bi da me neko ispravi :D

Registrovao sam i ja jedan www.delimir.tk sad idem da prepravim signature :D . Možda nas pozovu na letovanje kod njih tamo pošto ima pravimo promet domenima ;) .

Amon_Ra je napisao(la):
Ma sada je problem u tome sto je potreban hosting za moju malu prezentaciju, koji se dobro naplacuje.Nemam ja para za te zezalice, mislio sam da je cela prica za dz, ali izgleda da nisam bio u pravu.Ako gresim voleo bi da me neko ispravi :D
ma domen je super! samo naravno ljudi da ne daju specijalne i domene ispod 4 slova... upisite bre bilo sta posle se sve da ispraviti... a sto se tice hostinga, pa imas bar milion mogucnosti.... najbolji je bio free2surf ali je ispunio kapacitete (20mb za mail, nema banera i ostalih shitova, prezentacija cini mi se do 30mb, php, za sql bazu 5mb - to sve bre ne daju ni ovi nasi komercijalni provajderi), a evo recimo da ti predlozim narod.ru, a sjajna stvar kod ovog "domena" je ta sto cini mi se prikriva pravu adresu sajta sto je opet zgodno......

dEXE je napisao(la):
ma domen je super! samo naravno ljudi da ne daju specijalne i domene ispod 4 slova... upisite bre bilo sta posle se sve da ispraviti... a sto se tice hostinga, pa imas bar milion mogucnosti.... najbolji je bio free2surf ali je ispunio kapacitete (20mb za mail, nema banera i ostalih shitova, prezentacija cini mi se do 30mb, php, za sql bazu 5mb - to sve bre ne daju ni ovi nasi komercijalni provajderi), a evo recimo da ti predlozim narod.ru, a sjajna stvar kod ovog "domena" je ta sto cini mi se prikriva pravu adresu sajta sto je opet zgodno......
Da cudo je sta se sve od Fosi-ja naucilo ;)
Koji je sad najbolji sajt za hosting slicno free2surf-u, znaci da ne smara sa banerima i reklamama, da je brz koliko toliko i ako ima sansi za php i sql... heh i muzicka zelja :D

Artz je napisao(la):
Deli se besplatno domeni jedne male ostrvske drzave na adresi
www.dot.tk
Znaci dobijete recimo www.benchmark.tk adresu sto je veoma kul.
Sve je besplatno, bez ikakvih reklama. Jedina zackoljica koju sam video je da moras da imas posete bar 30 puta u 3 meseca, cini mi se sad sam zaboravio. Ko se bude prijavio pisace mu na kraju registracije pa nek postuje tacan podatak.
Pozdrav!!!
Ajde javite sta ste registrovali.:cool:

Artz svaka ti cast - kako si ovo nasao?!
Nego ako bude slicnih besplatnih ponuda na nekim drugim domenima - pisi obavezno ;)

Sajt na kome sam video ovo je www.deviantart.com . Sajt je "community" gde se okupljaju digitalni umetnici raznih afiniteta, drugim recima Skins, Wallpapers, Designs i sl. Sajt inace preporucujem.
Pozdrav!!!

Vrh Dno