Šta je novo?

brzina prilikom daunlouda

Dusan87

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2004
Poena
319
Pokusavam da skinem film preko torrenta , ali problem je u tome sto nesto tako prvi put koristim i ne znam bas kako sve da podesim.Muci me to sto mi je upload uvek veci od downloada ( daunloduje izmedju 1kb i 2 kb , a aploduje oko 5,7 !! ).Pogledam druge korisnike i shvatim da oni imaju svemirske brzine pa se nakacili na mene jadnika.Njima skida tako negde izmedju 30 i 100 kb/s a aploduje izmedju 1kb i 3 kb.U cemu je problem? Zasto je meni upload uvek veci? Sta da podesim da bi download bio efikasniji ? Znam ja da to sve zavisi i od mene i od njih ali velika je nepravda kada tako malo daunloduje.

Vozdra...

Po brzini DL/UL kapiram da si na dial up ili max 64k....ogranici brzinu uploada na polovinu brzine svoje konekcije, pa pokusaj. Recimo, ja skidam Torrente preko BitCometa i 64k ISDN. UL postavim na 5-6-7KB i u toj varijanti mi DL uvek bude bar 1kb veci....
U attachu imas moje rezultate DL-a jednog rar fajla sa Torenta (MP3 album spakovan u jedan fajl). UL mi je bio na 7. Ako stavim no limit, UL seta ali je uvek veci od DL....
Malo eksperimentisi sa tim i provalices sta ti je najjbolji odnos...

Inace, ako si sa tom konekcijom krenuo da skidas film, racunaj da ces ga sa Torrenta skidati 30+ sati.....

Prilozi

• 3h-online.webp
    3h-online.webp
    9.5 KB · Pregleda: 68
imam kablovski internet brzina je 64kb/s... Sad sam nesto pokusao i ko da je malo bolje. namestio sam settings for dial up/isdn ( da li je u redu da lazem da sam na dajlapu kad nisam?da li moze negativno da utice na daunloud ? ) .upload rate sam stavio na 3 a max downloads na 2.... Bilo bi dobro da mi ti kazes otprilike kako da namestim da bude bolje...Kablovska brzina 64kb pa proceni.Ocigledno je da ovo shvatas mnogo bolje od mene ja sam pre par dana saznao za torrent.

Nazad
Vrh Dno