Šta je novo?

Brzina Internet konekcije? /*POLL*/

Brzina Internet konekcije?

• Ukupno glasača
    575
Predlog moderatorima

Pošto su pollovi u trendu.... (a i kasnije brisanje poruka iz istih :d)

Imam jedan konstuktivan predlog za moderatore. Smatram da bi trebalo napraviti novi ovakav poll.
Datum otvaranja ovog polla je iz novembra 2004. Od tada je startovao ADSL u Bg, ovih dana i u NS, a daće Bog valjda uskoro i u drugim mestima, a verovatno su se raširili i "kabl" i wireless. Ogroman broj ljudi sa foruma u tih godinu dana promenio način pristupa internetu, tako da ovi rezultati više definitivno nisu reprezentativni. Zato predlažem moderatorima da naprave novi poll, sa istim opcijama. Ovaj put ne bi bilo loše da poll bude vremenski ograničen npr. nekoliko meseci pa da se po završetku tačno zna stanje za neki period i u slučaju potrebe napraviti za naredni period napraviti neki novi. Ovako, za period od godinu i više dana, a u kojima je došlo do velikih promena, podaci iz ovog polla više nisu upotrebljivi.

Nadam se da ćete predlog podržati.

128k wireless posle deset godina akanja sa modemom :D

leeeeeeeeeeeti jeeeeeeeeeboooooooteeeeeeeeeeeeeee :)))))))

Poslednja izmena:
Nisam hteo da glasam dok nisam uveo bezicni 128k! :smoke: I sada sam progledao, proplakao od srece i filmovi se skidaju uveliko! ,)

Ja sam pre vise od godinu dana presao sa 64k na 256k....zatvaraj topic i otvaraj novi :)

nemanja ovo je poll, ne moras da pises sta imas, vidi se za sta si glasao.

ja sam kablom spojen sa centralom, kazu 5mbita celih(u pitanju je beogrid provajder).
ja sam extra zadovoljan, downloadujem sa neta ponekad i preko 400kilobajta/s, a lokal mi radi ludacki brzo(do 10mb/s).

Vrh Dno