Nothingman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 425
Koju brzinu mogu da ocekujem od rutera TL-WR740N na 6 metara udaljenosti kroz jedan zid? QoS me ne zanima 
Ja imam od nedavno 741n i ne vidim u podesavanjima QoS? Kako to da iskopam zna li ko?:dTaj 741N koji si naveo ima QoS ali je po tzv. LiteN standardu i nema značajno veću brzinu transfera od 801.11g rutera.
Ja imam od nedavno 741n i ne vidim u podesavanjima QoS? Kako to da iskopam zna li ko?:d
Ja imam od nedavno 741n i ne vidim u podesavanjima QoS? Kako to da iskopam zna li ko?:d
Uradio sam sve ko na slici ali ne mogu da snimim podesavanja dobijem ovo:
Error code: 26106
The IP address is not in the same subnet with LAN IP address.
Kupio sam 741ND tplink. Brzina kroz vrata i zid na 7 metara udaljenosti varira od 4.2 - 5.9 mb/s (najcesce je oko 5.3 mb/s. Testirao na fajlu od 5 GB. Cisto ako nekome zatreba ovaj podatak.
Odlični rezultati, ruter koji košta ko' tri tepsije bureka a rezultati za respekt
Što se tiče tog "slanja-svlačenja"i ja sam primetio da je transfer uvek bolji kada se fajl vuče nego kada se šalje. Imam takav problem na Gbit mreži i nisam ga još odgonetnuo, npr. kada fajl vučem sa računara1 na računar2 brzina je ~60MB/s a kada taj isti fajl šaljem sa računara1 na računar2 brzina je uvek upola manja.
Vucko :wave: jel to 60Mbps postizes sa TP Linkom 1043
Nadam se da nije problem sto izvlacim temu iz prosle godine, ipak nije jos toliko stara da mirise na naftalin
Elem, imam dva pitanja vezana za 1043ND:
1. koje brzine izvlacite sa diska zakacenog na USB port rutera preko LAN-a/WLAN-a?
2. da li ruter daje dovoljno struje na USB portu da 2,5" diskovi rade samo sa strujom koju isporucuje USB, bez dodatnog napajanja?
Hvala unapred :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari