Šta je novo?

Brzi net na Zvezdari ?

Sarah Carigan

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2004
Poena
319
Evo u cemu je stos:
Nalazim se na zvezdari kod cvetkove pijace i vec duze vreme bezuspesno pokusavam da uvedem internet a da to nije dial-up, znaci u obzir dolaze ADSL, Kablovski, wireless bilo sta. Ne koju god stranu da krenem nalazim na zid :wall:. Kablovski internet od strane sbb-a jos nije pusten na zvezdari i vec mesecima mi govoro uskoro, uskoro, uskoro, . . .:lupko: Za wireless nemam opticku vidljivost sem sa istocnom kapijom na koju nema svrhe kaciti se jer se raspada:shock: , za ADSL ima da cekam jos bar mesec dva da dodjem na red:rupa: .... Jel ima nekog da je na zvezdari i da ima moguce resenje???? Ako ima neka se javi bio bih mu VECNO zahvalan :Klanjanje :Klanjanje

s' postovanjem JA ,) :cigar:

A koliko si do sada čekao? Zašto je mnogo još mesec-dva čekanja za ADSL?
I ja čekam na normalan net od '98 pa nisam očajan što ću možda da pričekam još koji mesec za ADSL.

Sarah Carigan je napisao(la):
Za wireless nemam opticku vidljivost sem sa istocnom kapijom na koju nema svrhe kaciti se jer se raspada...

Bas tamo kod Cvetka je negde wireless www.beogrid.net a dole na pocetku Zvezdare (kod nadvoznjaka na Ruzveltovoj) imas www.maksnet.org
Takodje, imas Maksnet na belim soliterima u Vojislava Ilica.
Neku od njihovih lokacija sigurno vidis jer su najvise tacke na kojima se nalaze antene.
Raspitaj se podrobnije kod ovih provajdera.

I ja sam na Zvezdari (Bulevar Revolucije) i ovih dana trebam da dobijem ADSL, bar su tako rekli ljudi iz Beotela. Ako si se na vreme prijavio i ako zaista postoje teh. mogucnosti onda ce prikljucenje biti skoro.

A da li vidis hotel Srbiju ili soliter u Rifata Burdzevica tu je Memodata wireless

Ja sam takodje na Cvetku i moram priznati da sam u najlosijoj poziciji. Zivim na prvom spatu zgrade koja gleda na bulevar, a gotovo je nemoguce da dobijem pristup na krov zgrade. Kablovski prov. mi je PTT (bivsa mreza Telefonkabla) koja je radjena pre 10-ak godina i u ocajnom je stanju (5-6 kanala uopste ne mogu da vidim, dok na njih jos toliko imam primetan sneg). Prema tome o kablovskom netu ne treba da razmisljam narednih x godina.
Da sve bude jos gore na jednoj sam od nagorih centralu u gradu (40x-xxx) plus imam dvojnika. Znaci i ADSL se ne nazire.
Eto nisam bio od pomoci, ali bar sam se ispraznio. 🙂

gaca1bgd je napisao(la):
A da li vidis hotel Srbiju ili soliter u Rifata Burdzevica tu je Memodata wireless

Vidim taj soliter. Cak je na 350m od mene🙂 Da li neko koristi usluge ovog provajdera? Kakva su iskustva?

xexe ovde kod ovog trznog centra kod cvetka kazu da imam sve uslove doduse ja sam na 38xxxxx centrali..

Nazad
Vrh Dno