Šta je novo?

Brze gasenje XP-a

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Evo 'vako:U registry-ju nadjite HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\ , pa kada to nadjete odsetajte do: HungAppTimeout i za vrednost stavite 4000.Kada to uradite svratite do:HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\ , i promenite vrednost WaitToKillServiceTimeout takodje na 4000.I na kraju idite:Control Panel -> Administrative Tools -> Services i tu nadjite NVidia Driver Help i stavite da service bude manual.

Brzina, sirina, milina! :D

Javite da li vam je uspelo!

Konacno si mi resio problem dosadnog gasenja XP-a............aaaaaaaaa...........veciti sam ti duznik........sad idem kod psihijatra da mi nadje lek za zivce koje sam pogubio :)

poz.

I ja sam proverio i - radi.Dosta se brze gasi.

Moram priznati da poboljsanja ima, meni se xp i ranije zbog necega brzo gasio, ali sad sigurno duplo brze...

Svaka cast! :D

Pa brže se gasi jer sada manje čeka da se pojedine aplikacije i procesi pogase. Ako se ne ugase u predviđenom roku onda ih on saseče...To je moglo i u starijim verzijama Windows-a (9x/Me), ali je tamo zbog manjeg broja rezidentnih procesa sistem brže uspevao da ih sve pogasi tako da se gasio još malo pa trenutno.

Hehe kako sam zadovoljan kad' pomognem.I drz'te se dobro jel ce biti josh ovakvih caka.:D

E ako nadjes nesto da mi se i komp ovako brzo pali svaka ti cast...:D

Aj kopaj ti, pa nam javi...:)

Uvek pozdravljam ovakve cake!
Samo tako nastavi........

Bice polako, pa pustite me da se odmorim pred Bozic.Salim se naravno - bilo je krajnje vreme da posle 700 i kusur postova napisem i ja nesto pametno! :D ;)

Amon_Ra je napisao(la):
bilo je krajnje vreme da posle 700 i kusur postova napisem i ja nesto pametno! :D ;)

Blago tebi, ja još ni posle 1100 postova nisam to uspeo... :D

ALAL VERA Amon_Ra!!!:D

a sta ce biti ako spustimo vrednosti na 1000?

Nazad
Vrh Dno