Šta je novo?

brz flash od 8gb?

dzidza_bidza

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
675
Treba mi flash disk od 8gb,ali su mi bitne jako performanse, cak mi je bitnija brzina citanja od brzine upisa.
Ako moze neka preporuka.

Hvala unapred.

Upravo sam isti hteo da predlozim. A o dizajnu i izradi da ne govorimo :) .

Ja sam kupio za poklon pre nedelju dana u CT-u. Toliko je koliko i pise, oko 2600 dinara. Nema nikakvog smisla uzimati od 4GB jer je razlika u ceni potpuno smesna.

Kingston je ******, beznadezno spor, Cruzer jeste skuplji.

Prijatelju nisi probao Transcend JetFlash®168 i Kingston DataTraveler HyperX (read 30MB/sec. and write speed of 20MB/sec):)Mislim da na nasem trzistu od njih nema bržih flešića!

Poslednja izmena:
Ima devojka Transcend JetFlash 168, fantastično je brz :)

Znam zato sto sam ga ja imao al model od 8 giga.:banana:Sada imam itso 8 giga al Kingstona DataTraveler HyperX i mislim da su tu negde sto se tice brzine!I po ceni su tu negde,placeni oko 100 evra i nemaju veze sa ovim flesicima koji se prodaju po 2,3 do 4 hiljade dinara.Ne moze jeftino a brzo-svaka brzina kosta i ima svoju cenu u IT svetu!:D

Poslednja izmena:
Kingston jeste spor, ako pričamo o DataTraveler seriji, ali je zato nenadje*ivo pouzdan! ;)

Pogotovo data traveler capless :).

Bez zezanja, valjda o pouzdansti i ne treba da se govori. Prosla su vremena kada su flesevi gubili podatke, iz cista mira nisu hteli da se prepoznaju na racunarima i raspadali se u rukama...

Sada se raspadaju sami od sebe :D .

jel ima neki update oko flashova?
u CT vise nema. u Pakomu je 3k dinara i vise... jel ima neko predlog za USB 8GB sa visim/srednjim performansama i gde?

imate ove nove male transcend, one tanke ko nokat, drugar uzeo 8GB, upis oko 14MB/s ispis oko 25, cena oko 20-25e, kako gde. E sad, ne znam samo kako cete prepoznati najnoviju seriju, posto za staru ovo ne vazi (stara je ~8MB i ~20MB)

Vrh Dno