Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nas nece moci sigurno:smash:

Jedino da probamo na nekoj sumanuto smanjenoj rezoluciji.:-devil-:

Ako bude onako kako je na slikama valjam kevu i sestru u belo roblje za hardver.

Meni na ovim slikama realnije deluju one iz engina nego iz stvarnosti :d

Ma pustite pricu moze li netko da kad ce to da bude?

Onda kada neka hi-end masina bude mogla da ovo renderuje u bar 10FPS, a ne 1 frame za 10 minuta :p

Cemu tolika frka oko zahtevnosti? Ovo bez problema radi na bilokom DualCore procesoru i bilo kjoj Shader Model 3 grafickoj!

Cemu tolika frka oko zahtevnosti? Ovo bez problema radi na bilokom DualCore procesoru i bilo kjoj Shader Model 3 grafickoj!

Cenish da ce na npr. E6400 na 3.2GHz, 2GB 800MHz i 7900GTO moci da radi lepo u 1024x768, detalji na medium?

:wave:

a neko od vas chak planira da pokush da instalira ovo?????????

ovo nije ni fora pokrenuti, vec igrati na max :D

a da je nosim u NASA-u pa da igram??? :D

Poslednja izmena:
Nedjo, odluci se ... ili ovde daj linak za skidanje ili pakuj na DVD-Digital!-a, nema dupliranja :d

Obzirom da je Novembarski Digital duboko u procesu stampanja, ostaje opcija ceanja decembarskog iloi DL sa linka koji sam dao ;)

Nazalost, pre neki dan sam bio u jako neprijatnoj situaciji da saopstim deci mog kolege da sa svojom masinom nece moci da igraju igru koju vec zeljno iscekuju... :(

Nazalost, pre neki dan sam bio u jako neprijatnoj situaciji da saopstim deci mog kolege da sa svojom masinom nece moci da igraju igru koju vec zeljno iscekuju... :(

Eto sta sve ljudi moraju da nose na svojim plecima... jadna nasa deca... stvarno nemaju normalno detinjstvo! :D

A ni nama nije lako... sta ako pomere datum izlaska...? :whip:

Nece da skida, izbaci
"The server returned an error response: 403=Forbidden
Aborting"

Koristim Firefox 1.5.0.7 sa extenzijom Flashgot u kombinaciji sa Flashget-om

nece sa dl manager-ima da radi moras desni klik pa "save target as"

Sad kad skinuo, sacuvao mi je fajl kao .php, kako da otvorim wmv koji je u njemu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno