Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
***a, zbot toga ce svi da kupuju G80 i R600 da bi sve terali na high :)
Ali ce takodje biti i onih koji me sve raditi u 1280x1024 sa sve AA i AF i naravno - letece :D :d

Kad se samo setim da je drugaru na FX5200 letio Far Cry... :lupko:

Dok izadje Crysis izacice i hardver potreban za recommended igranje. ;)

Crysis Achieves Near-Photo-realism?

crysis_comparison1.jpg

crysis_comparison2.jpg

crysis_comparison3.jpg

crysis_comparison4.jpg

Holy fok... :zgran:

Dorry slicne slicice su bile i za HL2 pa se zna sta se desilo.
Mada iskren da budem filmovi za HL2 nisu bili impresivni kao za Crysis, tako da ocekujem vrlo slicnu grafiku ali samo ako budemo pukli gomilu para na graficku.

Naopako!!! :zgran: :zgran: :zgran:

Poslednja izmena:
senke su jos uvek problem za fotorealizam :D
naravno ukoliko su one slike stavrno iz engine-a !!!

Poslednja izmena:
Zna se da je 6600 minimum al ima li neko info sta bi trebao da bude neki optimum, o maksimumu i ne razmisljam:mad: . Ja pazario skoro 6800GT al AGP i na bednom sempronu 2400+ al me vade 2GB Ram-a... Ne zelim da ode sve u raspravu u hardveru, njoj na kraju krajeva nije ovde ni mesto... al samo da vam kazem da recimo nisam uopste odusevljen napretkom koji sam video u BF2... Pa sacekacemo i crysis pa da vidimo!

Optimum...hm...nisam siguran ali ce biti nesto slicno ovome: c2d recimo E 6600, 2x1Gb DDR2 800 i neka dx10 zverina :p

Nadam se da ce biti tako, toliko sam obezbijedio (sem DX10 zvjerine :) )

znaci ovo izgleda bolesno, nadam se da nisu pusti snovi da tako stvarno izgleda....

lopata u ruke i zaradjuj za dx10 graficku :d :wall:

Joj sad sam zamislio Test Drive 2 sa onakvom grafikom kao na prvoj slici :/

Poslednja izmena:
boze mili... kakva slicnost... jel sigurno nije fake...

Ja u ovo ne verujem dok ne vidim neki movie.Suvise realno izgleda,mozak ne zeli da prihvati ovakav fotorealizam.

Slike su resize do bola, ali bubreg sam spremio svakako

Moc...Ne znam kako bih drugacije prokomentarisao ove slike,znaci samo da tako stavrno i bude i eto nove zanimacije i brdo neprespavanih noci...

A gameplay ? Nema veze dok ovako izgleda :D

Ma ima da mi sluzi kao benchmark, ko bi ga jos i igrao :D

Ma bice odlicna igra. Kome se dopao Far Cry dopasce mu si i Crysis... i to sto posto. I sto posto ce igra biti bolja, i gameplay ce biti interesantniji. (iako je Far Cry imao dovoljno interesantan gameplay...)

Otkud ti da će gameplay biti interesantniji? Jel ima nešto što ne znam? Ako bude slobode kao u FC, biće sjajno, naravno. Upravo takav gameplay i očekujem.

@Cwelle

Ko se ne bi sećao slike :D

Prema svim najavama ovde ce biti jos i vece slobode u kretanju....a moci ce i da se menjaju atributi lika/oruzja koje nosi....da ne govorim o forama sa vegetacijom i pravljenjem zapreka na putu :)

ono kao roknes rocket kroz neki zid, napravis roopu i prodjes ... daj Boze, tako nesto je nejevljivano i za HL2 pa na kraju nista od "slobode" kretanja :)

U onim crysis filmovima se lepo vidi kako obaraju drvece tenkovima,drvece pada skroz realno,znaci grane se njishu,listje...U FC je bilo moguce buricima savladati neprijatelje,zasto sada ne bi bilo moguce oboriti drvo na njih?Zar to nije unapredjeni gameplay?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno