Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa u to vreme niko nista nije znao o Crysisu osim kako bi trebalo da izgleda, dakle govorim o zahtevnosti, ovde je masa njih tvrdila kako ce se desiti cudo, sto se naravno nece desiti.

Otkad smo mi braća?
I jedno trik pitanje, mislis li da se lozim, ili potpaljujem? :D

Ja znam da ja zarim i palim:D,ne znam za tebe,nego pusti to.Meni nije jasno jedna stvar da ti pored tako dobre masine koju imas strahujes od jednog Crysis-a da neces moci da ga igras kako treba.Pazi u mnogo toga si u pravu sto se tice optimizovanosti,grafike itd.Ali ako GTX ne bude mogao da pokrene ovo cudo a da ga igras sa jedno 50-60 FPS i vise u rezoluciji od 1280x1024 sve na MAX a u vecim na jedno 40 FPS u tvom slucaju onda ta igra i nije vredna igre za ono sto pruza.To je cisto djubre izbagovano i neoptimizovano koje mi zeljno iscekujemo a razocaracemo se do maximuma!

Razočaraćete se vi što ste istresli nečije tri plate na kompjuter, mi ostali nećemo ;)

Kada uzmemo kuke i motike ni nanosuit im nece pomoci. :d

Ja znam da ja zarim i palim:D,ne znam za tebe,nego pusti to.Meni nije jasno jedna stvar da ti pored tako dobre masine koju imas strahujes od jednog Crysis-a da neces moci da ga igras kako treba.Pazi u mnogo toga si u pravu sto se tice optimizovanosti,grafike itd.Ali ako GTX ne bude mogao da pokrene ovo cudo a da ga igras sa jedno 50-60 FPS i vise u rezoluciji od 1280x1024 sve na MAX a u vecim na jedno 40 FPS u tvom slucaju onda ta igra i nije vredna igre za ono sto pruza.To je cisto djubre izbagovano i neoptimizovano koje mi zeljno iscekujemo a razocaracemo se do maximuma!

A zasto mislis da sam ja bas toliko poremecen pa se zamlacujem strahovima u vezi video igara. Pljunem, jer znam kako funkcionise IT svet, i to je to. Kad vidim popale na ovom forumu, prosto ne odolim. Just another victim Beast:D

Au, ovo sto si rekao svaka ti cast! Sad znam cime cu da se vodim kad izadje ova igrica!

A zasto mislis da sam ja bas toliko poremecen pa se zamlacujem strahovima u vezi video igara. Pljunem, jer znam kako funkcionise IT svet, i to je to. Kad vidim popale na ovom forumu, prosto ne odolim. Just another victim Beast:D

Uhapsice te FBI i CIA zato sto si razbojnik na forumu:d.Ubijas nas sve do bola;). You are murderer Frankenstein.:smoke:

Helmet & House Of Pain - Just Another Victim
;)

best soudtrack of all times :)

Jesi ti kao vrstan kompozitor narodnjaka slusao Judgment Night OST?

Brate jesi li ti malo crazy or what?Ko je kompozitor narodnjaka?Gde ti to pade na pamet???Narodnjake nisam nikad slusao u zivotu!Jedino ako ti je nesto Kasandra rekla pa si pobrkao loncice ili hoces da sam iskomponujes neki narodnjak za Crysis?!:d

Another body murdered-Long live Mike Patton

Ja sam gotovo siguran da ce na Very High, odnosno DX10, Crysis izgledati onako kako su predstavili na shotovima, ali nece raditi onako kako su pricali :D. Tuzno je sto cemo morati da igramo igru u 1280x800 maximalno i to sa SLinavim resenjem. BTW, jel neko pravio custom rezolucije za 22'' wide pod WinXP? Kada napravim 1280x800, u gornjem i donjem delu ekrana mi ne popuni skroz sa slikom, jedino kada stavim 1240x800, tada bude preko celog ekrana? Neko strucniji? PC Breast, da li ti znas nesto vise?

Ovo je kao sa tim nekim modovanjem cfg fajlova ...

Poslednja izmena:
Ovo je dobro, hahaha.
"PC Breast, da li ti znas nesto vise?"

Gorane care, kupi nam cigare:)

Ko nije bio na MUSE, *****'o se.

Gorane, jel taj tvoj monitor sa DVI ili D-sub?

Poslednja izmena:
sva sreca pa nije uklucio fraps :D

Pitam bash zbog tog tripa DVI VS. D-Sub.
Pregledao sam par rasprava na tu temu, i nish' mi nije jasno.
A shta ti fali da bude 1240x800?

Pitam bash zbog tog tripa DVI VS. D-Sub.
Pregledao sam par rasprava na tu temu, i nish' mi nije jasno.
A shta ti fali da bude 1240x800?

Ma ne fali samo mi malo blentavo, jer 1680x1050 ima isti odnos kao i 1280x800, odnosno 16:10, pa mi nije jasna racunica po kojoj full screen ispada samo sa 1240x800 ... Zvuci shashavo ... Pripremam se za Krajzis i COD4 :D, ustvari navikavam se na konzolaske standarde :D

Poslednja izmena:
Jesi li ti pravio te screenove i kojim programom?

pa malo su mi cudna imena slika?! Fraps ih ne imenuje tako. A brojevi su na svakoj pravilno rasporedjeni u kombinaciji sa slovima . Tj svaka slika ima istu kolicnu nasumicnih brojeva i slova a kod mene fraps imenuje sasvim drugacije.

Poslednja izmena:
pa malo su mi cudna imena slika?! Fraps ih ne imenuje tako. A brojevi su na svakoj pravilno rasporedjeni u kombinaciji sa slovima na svakoj slici. Tj ista slika ima istu kolicnu brijeva i slova a kod mene fraps imenuje sasvim drugacije.

A nisi primetio da su uploadovani na freeimagehosting.net umesto na imageshack, koji sam do sad koristio?

E to nisam:) sry

Poslednja izmena:
Pitanjce;
Kako da uklonim ikonicu koja mi sve vreme stoji nasred ekrana (malo iznad crosshair-a), na kojoj je nesto tipa tri monitora koja su povezana crticama i izmedju kojih je crveni X (kao kad nisanim u saigraca)...Sta to znaci?
Ako treba okacicu shot.
Na koje servere se obicno kacite?Mogli bi neku ekipu da namikerimo :)

Poslednja izmena:
Pitanjce;
Kako da uklonim ikonicu koja mi sve vreme stoji nasred ekrana (malo iznad crosshair-a), na kojoj je nesto tipa tri monitora koja su povezana crticama i izmedju kojih je crveni X (kao kad nisanim u saigraca)...Sta to znaci?
Ako treba okacicu shot.
Na koje servere se obicno kacite?Mogli bi neki klan da namikerimo :)

Nemoj molim te te klanove, skupove, okupljanja, navijaci, psihologija mase, najjaci smo i slicno ... Independent Online Player Ltd. :D

Okači shot plz ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno