Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre nego ti bilo sta grublje kazem, znas li ti sta znaci pojam neposredno uopste???

Sve zavisi kako ko uzme i sta za njega to predstavlja.Ako je tebi skoro pre dva dana nekom je i 6 meseci za neke druge stvari.Da ti bude lakse,ispravicu se,kasnije posle izlaska igre FarCry sam uzeo 6600GT a u to vreme su postojale i GS,GT,Ultra.Jel sad bolje?Sto se mene tice mozes slobodno da budes grub.To je odraz svacijeg vaspitanja i kulture.Pozz.

ja sam far cry igrao na 9800 pro na full i extra je radilo, sta vise sad ga moj brat igra na toj konfi, amd 64 3000+, 1 gb ram, 9800 pro i igra leti. a taj 9800 pro sam kupio malo prije izlaska igre koliko se sjecam

Poslednja izmena:
Sve zavisi kako ko uzme i sta za njega to predstavlja.Ako je tebi skoro pre dva dana nekom je i 6 meseci za neke druge stvari.Da ti bude lakse,ispravicu se,kasnije posle izlaska igre FarCry sam uzeo 6600GT a u to vreme su postojale i GS,GT,Ultra.Jel sad bolje?Sto se mene tice mozes slobodno da budes grub.To je odraz svacijeg vaspitanja i kulture.Pozz.

Nije bolje, nema tu ko sta da uzima kako mu se svidi ...

Neposredno po izlasku ...
=
Odmah po izlasku ...

For Your Eyes Only : Nisu postojale ni te koje nabrajas da su postojale kada je FC izasao, a 66xx se pojavio jos kasnije ...

Ja se samo pitam kome to vise pricati kad pojedinci teraju svoje?!Nekima je to tesko objasniti i otvoriti oci.!

da mi brat ne spava (ide u skolu sutra :) ) sad bi postao fotke far cry sa 9800 pro. Osim toga far cry radi i na 9600 pro na nekim med, high podesavanjima. A na 9800 pro bukvalno leti

Nije bolje, nema tu ko sta da uzima kako mu se svidi ...

Neposredno po izlasku ...
=
Odmah po izlasku ...

For Your Eyes Only : Nisu postojale ni te koje nabrajas da su postojale kada je FC izasao, a 66xx se pojavio jos kasnije ...

Ti si stvarno naporan covek.Pa neka je proslo i godinu dana ali te karte su postojale,kako da ti to utuvim u glavu?Valjda znam koliko sam tad para imao u tom trenutku koju kartu da izaberem.Teras me sad da trazim spisak sa cenama i tacan datum.Nemoj biti sitnicar a i tema nije kad je koja igrica izasla nego sam primer dao zbog same zahtevnosti igre!P.S.Sa 6600 GT sam mogao dugo da teram igrice novijeg datuma pa cak i Prey (Full) i secam se dobro da sam imao 30-35 FPS a na delovima je padalo i na 20 kad je gusto!Vidi sad me ubedi i da lazem i da to nije istina molim te!!!

Poslednja izmena:
Ti si stvarno naporan covek.Pa neka je proslo i godinu dana ali te karte su postojale,kako da ti to utuvim u glavu?Valjda znam koliko sam tad para imao u tom trenutku koju kartu da izaberem.Teras me sad da trazim spisak sa cenama i tacan datum.Nemoj biti sitnicar a i tema nije kad je koja igrica izasla nego sam primer dao zbog same zahtevnosti igre!P.S.Sa 6600 GT sam mogao dugo da teram igrice novijeg datuma pa cak i Prey i secam se dobro da sam imao 30-35 FPS a na delovima je padalo i na 20 kad je gusto!Vidi sad me ubedi i da lazem i da to nije istina molim te!!!

apsolutno tako ja sam se sa 9800 pro naigrao Prey-a, Fear-a, NFS MW, igrao sam cak i oblivion na nekim med podersavanjima. A 6600 GT je tu negdje sa 9800 pro koliko se sjecam. Poenta je da je 9800 pro izasao gotovo 5-6 mjeseci prije far cry, ako ne i vise i da u tom trenutku nije prestavljao vrh (bila je i 9800xt i nvidia 5900 nesto) i igra je letila na toj karti. Zasto bi sad napravili da crysis ne radi na vrh ponudi grafickih? Isti tim je radio obe, vjerovatno je ista politika u pitanju?!

Poslednja izmena:
apsolutno tako ja sam se sa 9800 po naigrao Prey-a, Fear-a, igrao sam cak i oblivion na nekim med podersavanjima. A 6600 GT je tu negdje sa 9800 pro koliko se sjecam

Tu su negde,mada je 9800XT bas u rangu sa 6600GT!Podrzavam sve sto si rekao za igre,isto iskustvo!

Poslednja izmena:
Tu su negde,mada je 9800XT bas u rangu sa 6600GT!Podrzavam sve sto si rekao za igre,isto iskustvo!

da 9800 xt asusova bila je pakao :)
Mislim da je situacija 9800 pro - far cry ista situacija kao i 8800GTS - Crysis.
9800 pro kad je far cry izasao bila je 500-600 KM kao i 8800 gts koji ce biti oko 500-600 KM (250-300 eura).

Poslednja izmena:
Mislim da je situacija 9800 pro - far cry ista situacija kao i 8800GTS - Crysis.
9800 pro kad je far cry izasao bila je 500-600 KM kao i 8800 gts koji ce biti oko 500-600 KM (250-300 eura).

Ja opet kazem nema to kome da se prica.Ljudi zive u svom svetu i nista drugo ne vide.Bajke su cudo stvarno!

Apsolutno se slazem s`tim. :wave:

Poslednja izmena:
e ljudi smorili ste vise sa tim prozivkama na kojoj karti/masini ce moci da se igra, na kojoj nece, koja podesavanja/rezolucije itd. ajde sad svi lepo odustanite od toga i razgovarajte o necemu drugom kao normalni ljudi, a ne da dodjete ovde na forum pa da se praznite na ljudima koje ne poznajete mislim totalno vam je uzaludno trosenje energije....pricajte o necem drugom u igri npr. gameplay, da li biste vi smislili neka druga oruzja, uloga nano odela i sta ja znam o cemu sve jos moze da se razgovora, a da nije samo grafika....onda kad se pojavi full igra ili makar demo pocnite da se zalite/hvalite da li vam valja grafika i optimizacija iste.....i evo sad cu da ispadnem licemer pa cu da kazem nesto za grafiku, ali cini mi se da to nije niko spomenuo pa samo zbog toga :d posto ce se dobar deo igre odvijati na otvorenom prostoru, ko bude pozeleo da igra u nekim "vecim" rezolucijma tipa 1600 pa navise, osetice pozitivan uticaj ukoliko na kartici ima 640mb, a ne 320mb, za "manje" rezolucije to ne bi trebalo da predstavlja neku suvise veliku razliku i normalno oni retki medju nama ce biti krajnje zadovoljni sa svojih 768mb i lepo ce se oni naigrati u raznim rezolucijama :D eto toliko od mene za grafiku, cekam ili demo ili full pa da hvalim ili kudim igru

Poslednja izmena:
Hah, ja nisam bio zadovoljan ni sa 9800Pro kada je Far Cry bio u pitanju :D. Mrgudeeeee, nikad zadovoljan! :D

Da, nisam ni pricao o nanosuitu ... Mislio sam da ce biti totalni duduk imati u koriscenju to onanijada odelo koje moze sve, medjutim, dobro je balansirano u smislu mogucnosti/vreme trajanja tih mogucnosti. Cak mi se i svidelo. U sustini MP sam pikao sporadicno sve do juce kada se pojavio FRONTLINES: FUEL OF WAR, koji me razbucao koliko je dobar (ali je beta toliko bagovita da vise lici na alphu). Sve u svemu, Crysis ce biti dobra singleplayer igra, kao sto je to bio i Far Cry, a sto se tice multiplaya, nemaju tu sta da traze jer ce COD4 da im j.b. sve po spisku i uzduz i popreko.

E, nisam pomenuo zahtevnost uopste :D ... Radice svima, ali kako, to ce biti nesto sto pripada intimi :D

Poslednja izmena:
xex, koji ste vi likovi :)))

Pametnima ne treba objasnjavati,glup se sam prepozna!Ne znam sta je tu smesno?Drzi se tematike,nemoj biti ulizica!!!:trust::smoke:
Najvise mrzim bukvaliste!!!

ne ulizujem se nikome, a izgleda najvise mrzis one koji znaju srpski i znacenje rijeci "neposredno". 6600GT (koju sam i ja imao) je izasla cca 1god posle FC, sto je u rasponu od 100 godina "neposredno", ali 3 svakako nije :d A i nije bas letjela kad se npr upali HDR, cak ni u 1024, pa sam ga gasio.
A jedva cekam nastavak komentara kako pocne izlazenje igre:
-jeste, secka, ali ovo je tek SP beta
-jeste, secka, ali tek je izasla igra
-jeste, secka, ali sad ce patch, pa jos jedan, pa jos jedan
-jeste, secka, ali ce novi drajveri to da srede

i sve tako do nekog pravog upgrade-a, kad ce sve zaista mozda letjeti :wave:

Hah, ja nisam bio zadovoljan ni sa 9800Pro kada je Far Cry bio u pitanju :D. Mrgudeeeee, nikad zadovoljan! :D

e onda *** ko zna sta ti radis sa igara i na kojim res ih igras 2500*....:) 9800 pro je tjerao far cry sve na high i to vrlo dobro.
A sto se tice nanosuita jako dobro izgleda, i kao sto rece kolega, jako dobro je izbalansirano. Tajminzi su odlicni, efekti odjela jos bolji. Sve u svemu cista 10-tka na tom podrucju. A sto se tice oruzja tu je po meni situacija ocajna. Naime ima ono jedno prototip oruzje koje te zaledi kad te pogodi. Jako brzo te zaledi, ne stignes ni 2 metka da ispalis. Tako da u beta mp ko ima ovo on je mamojebac. Taj nece poginut do kraja partije, a oko sebe ce raditi etnicko ciscenje i niko mu nista ne moze. Minigunu treba malo vise vremena da pocne pucat nego sto je to slucaj u ostalim igrama gdje postoji minigun.
Ovo je taj alien weapon na koji mislim da je mnogo overpowered

crysis2007092302585779wh6.jpg

Poslednja izmena:
Delimicno potpuni offtopic:

Potpuno neverovatno je da na svetu ima likova kojima se dize zato sto ce imati 5fps vise od drugara i to na vecoj rezoluciji od drugara pa za to zadovoljstvo daju po 1000 evra vise za racunar... Skromnost je nekada bila vrlina, a danas, ... Sada bi ti PC zapevao: "gde si bio kad sam bio niko..." :D

Najvaznije je, drugari, da ce ovo biti opaka igra i da svako ko je pokrene ima da uziva... i sto se mene tice, moze da bude i lepa i ruzna... jedino je bitan gameplay... jer to je sustina igre...

btw. kupio sam 8600GE i poterao u full-u fear, i mogu recci da nisam odusevljen bog zna kako..sta vise, a bio sam frapiran kad sam je igrao na 6600 prvi put... tako da mislim da nisam dobio bog zna sta za pare koje sam ulozio, ali gledam na to kao investiciju u buducnost...

nadam se da ima jos ljudi koji misle kao ja...

Da, nisam ni pricao o nanosuitu ... Mislio sam da ce biti totalni duduk imati u koriscenju to onanijada odelo koje moze sve, medjutim, dobro je balansirano u smislu mogucnosti/vreme trajanja tih mogucnosti. Cak mi se i svidelo. U sustini MP sam pikao sporadicno sve do juce kada se pojavio FRONTLINES: FUEL OF WAR, koji me razbucao koliko je dobar (ali je beta toliko bagovita da vise lici na alphu). Sve u svemu, Crysis ce biti dobra singleplayer igra, kao sto je to bio i Far Cry, a sto se tice multiplaya, nemaju tu sta da traze jer ce COD4 da im j.b. sve po spisku i uzduz i popreko.

E, nisam pomenuo zahtevnost uopste :D ... Radice svima, ali kako, to ce biti nesto sto pripada intimi :D

ej u vezi Frontlines:fuel of warr isplatil se skidat jel dobra igra?

ej u vezi Frontlines:fuel of warr isplatil se skidat jel dobra igra?

OFFTopic:
Ako si spreman da istrpis sve one probleme koje ova beta donosi (FFOW), pogotovo problemi koji se ticu kacenja na servere (a trenutno ih izlistava samo 7), da. Bice to odlicna online igra!

Pricas napamet, a najvise mrzim povrsnost i lupetanje :

Far Cry Release date : Mar 23, 2004

GF 6800 Release date : Jun 2004 (u zavisnosti od proizvodjaca)

a kartica koju je on neposredno po izlasku FC kupio, tj 6600GT je izasla:

wikipedia je napisao(la):
The GeForce 6600 (NV43) was officially launched on August 12th, 2004, several months after the launch of the 6800 Ultra

:p

Poslednja izmena:
mislis neposredno pred izlazak ? :d

@PcBeast:

sta se cimas covece, opusti se, niko ti zlo ne misli, odlozen je demo, beta kljucevi jos nisu javni, dosadno je pa se malo zezamo i neposredno drzimo teme :)

Ako vas ispunjava NEPOSREDNO praznjenje nad drugim ljudima evo slobodno izvolite.Ako vam to pricinjava zadovoljstvo to je vama na cast.Meni nece smetati,ja znam dobro ko sam i sta sam.Samo bih vise voleo da jedne druge ne pod_ebavamo neko pomazemo i drzimo se tematike.To je ono sto ja uvek govorim,sta ces kad smo mi Srbi takvi.'Ajd u zdravlje!

Sve u svemu, Crysis ce biti dobra singleplayer igra, kao sto je to bio i Far Cry, a sto se tice multiplaya, nemaju tu sta da traze jer ce COD4 da im j.b. sve po spisku i uzduz i popreko.

Pogledao sam dosta dugih snimaka CoD4 mp bete, ono je skroz prosečno. Možda ću pre igrati taj MP zbog performansa, ali Crysis mi deluje mnogo bolje.

Pogledao sam dosta dugih snimaka CoD4 mp bete, ono je skroz prosečno. Možda ću pre igrati taj MP zbog performansa, ali Crysis mi deluje mnogo bolje.

Gledao si snimke verzije za X360, bas si nasao na osnovu cega ces da ocenjujes MP. No dobro, opet dolazimo u situaciju subjektivnog ocenjivanja ;)

Ako vas ispunjava NEPOSREDNO praznjenje nad drugim ljudima evo slobodno izvolite.Ako vam to pricinjava zadovoljstvo to je vama na cast.Meni nece smetati,ja znam dobro ko sam i sta sam.Samo bih vise voleo da jedne druge ne pod_ebavamo neko pomazemo i drzimo se tematike.To je ono sto ja uvek govorim,sta ces kad smo mi Srbi takvi.'Ajd u zdravlje!

A stvarno nista licno, nego me fascinirala ta sigurnost kada si naglasio da si mi rekao NEPOSREDNO, kao sta mi je cudno tu. E onda resih da ti nos natrljam. Podsetio si me na nasu prorocicu Kleopatru kada je davnih devedesetih gostovala u jednoj emisiji na TVNS Plus. Pa je kao pocela neku pricu i kaze adiscolenti (umesto adolescenti), i naravno voditelj primeti, i pita je kako ste rekli izvinjavam se, a ona puna sebe, PA ADISCOLENTI :D. Veliki pozdrav za PiSiBist :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno