Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Covek je pitao da li ce raditi, a ne kako ce raditi :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Šta da kažemo, osim da je čekamo samo tako :)

i da molimo Boga da nas srefi neshto na kladionici pa da imamo za GTX-a i josh koji giga rama:D

Neki neće da čekaju, nego se igraju kao ljudi na konzoli, a kada izađe dragulj kakav je Crysis, onda ga odigraju u punom svetlu. Ja ću ga odigrati na dve 8800 Ultre ;)

Ih bre, Maxo, postaces novi Driver sa ovim upadicama :)

Poslednja izmena:
Mogao bi Max da organizuje igranje Crysisa na sat i da namlati fine pare:d

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_crysis_alienworld_h264.wmv

Trailer koji pokazuje najvise do sada sto se "vanzemljaka" tice :D

Ovi se bas gudriraju zescom hemijom... Black Guarana? :D

P.S. trailer je sklonjen sa mnogih sajtova jer je, kako kazu, trebao da se pusti tek nekih par meseci kasnije ... Ne samo da su developeri na hemiji, vec i ovi iz Electronic Ants :D

Poslednja izmena:
Dodjavola, prestigao si me za po sata sa infoom.
Damn!

Ali pazite, ovo je sam finish igre, SPOILER!!!

Morao sam da vidim.

Iskreno, ne svidja mi se toliko SF potenciranja u ovom naslovu. Ovako nesto prizeljkujem za novi AvP (kampanja u ulozi marinca nikada se nece zaboraviti). Inace nisam neki ljubitelj SF-a, mislim da sam jedan od retkih koji nije pogledao nijedan deo Star Whores serijala. Malo mi smesno izgleda sa onom puskicom dok se napucava sa Alienima... Al dobro, to ljudi vole, ja sam ionako necovek :D

Ej, sad oni anemicni alieni iz crysisa, pa bre mogao bih da ih pokida golim rukama (kad bi ih stigao naravno) mi, ljudi smo bre glavne baje, i te puskice su bre zadnja rec tehnike, mada ja bih tu puko NUKE i adios, nema frke, igralo bih se do crvenog dugmeta, nekih 15 minuta, svaki dan u epizodama:)
I za to vreme kao predsednik Amerike, obavis par konsultacija, odes u WC, 1skak1s se, dodjes i pritisnes "Push The Button":p
To je prava igra, hahahahahahaaahhhaaaa

Shalu na stranu, crysis je maltene ovo i obecjavao od pocetka, a mislim da korejanaca ima i vise nego dovoljno:)
Svakako, vredelo bih videti neku klasicniju primenu cryengine2.
Mada uz FPS nekako ide ceo taj mix, SF itd
Pogledajte rodonacelnike FPS zanra.
Sta vise traziti za sada?
Ja neznam.

Brate, nek izlazi vise! :) Ako jos jednom pogledam demo u kome drvece pada, povraticu :D
Sto ne puste da vidimo gameplay iz neceg novog (ne na 3 sekunde)...nesto indoor, npr.

Ma...sad ce E3, pa cemo sigurno znati sve i videti mnogo toga novog...(fuck, sad se setih da e3 vise nije u maju nego negde u julu, jel tako?)

Poslednja izmena:
Novi trailer je extra :)

Ono sto mi se ne svidja u Crysis-u je cinjenica da ce samo oko sat vremena da se igra protiv aliena. Mogli su to da produze bar na 2 ili 3 sata.

hehe, ne brini...krizis ce izgleda, prema najavama, biti TRILOGIJA :D :D :D yeah baby gimme more crysis :D

Taman svake godine jedanDEBEO upgrade:p

Ali, neka, prodacju bubreg:p

Jeste primetili zatisje posle alien trailera?!
Kao to je bio leak?
Aha, sigurno, sad prave kriticnu masu, nema vise nikakvih informacija na 2 najvaznija crysis sajta, sem MP priche.

Lozhana!!!:)

Evo, sedim, gledam benq 22'' i dodje mi da placem, kako crysis izgleda, jos da imam kintu za 22", ljudi se lepe kao musice za izlog.

Jedan malisa ulazi u lokal i pita, chiko, jel mogu ja da kupim ovuigricu:)
Sunce malo.

smo sat vremena sa alienima ? extra!!! fala bogu... hocu humane bre :)

Taman svake godine jedanDEBEO upgrade:p

Ali, neka, prodacju bubreg:p.

Odakle ti tri bubrega!? :trust: :bottle: :eyebrows:

I, hej ljudi, pa to deluje da će biti jako kratka igra. Znam da su pare mnogo lepe (čitaj zinulo im dupe za pare, ili njima ili publisheru) , ali bre pa FC je trajao i trajao, pogotovu na višim nivoima težine. A ovo, šta, oćel biti 10 sati igre. 10 sati koje treba platiti 1500e. Pitam se pitam se...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno