Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Smith: Moze da bude, ali vidim da su makine na benchu prilicno ojacale, ne vidim razlog zasto bi iko prestao da apgrejduje svoju makinu, ako ne zbog crysisa ono bar zbog komfora.
Kao sto rekoh uopste mi necje biti zao da ulozim u komp, zarad svega vidjenog, a ako je verovati jednom od onih lunatika iz cryteca, kao to jednom od njih sasvim kool radi na a64 3500 i x1900 tako nesto 2 gb rama, nista spektakularno, ima tu optimizacije itd.

Pa kad se Far Cry pojavio prosek je bio neki gf4 mx440, izmenjao sam par grafickih da dobijem lepe performanse, kontam neki su bili srecjni da je uopste pokrenu, meni to nije bilo dovoljno...

CRYSIS VREDI, bar u ovim snimcima....hehe...mislim da ovo spada u red onih najiscekivanijih igara ikada.

Pozz.

Malo tehnikalija bla, bla, 400mb, nisam stigao da skinem/vidim.
Nekome moze biti korisno, who knows.

Primecujete kako raste hype oko svega ovoga, sve je vecja frekvencija izbacivanja shotova/videa, i sto je najsmesnije izgleda sve zanimljivije.

Art Pipeline presentation by Michael Endres

http://www.incrysis.com/

Poslednja izmena:
Ja sam uvek gledao da uzmem neku karticu iz nvidijine x600 serije jer me ni jedna grafika nije toliko fascinirala. Sad definitvno ulažem dodatne novce za neku iz x800 ili x900 serije, šta god. Napokon osećam da vredi dati.

Poslednja izmena:
Kao da me placjaju crytek i Cevat:) evo jos jedan lep video, iako slican vecj vidjenima, lep je momenat kad se glavni junak baca u lezeci polozaj, deluje realno ceo taj pokret, i oblacic prasine koji se stvori oko njega, mada voleo bih da ono granje i shiblje reaguje na dodir, da se savijaju itd:

http://www.looki.de/video/crysis_gameplay_trailer_video_63.html

Videcjete malo nize release date 15.04.2007. Cena 54.99E.Meni nista nije jasno, ocekivao sam treci quartal ove godine?! Steta sto neznam njemacki:(
Bomba ili ne, ostaje da vidimo...

Crysis Info
Friday, 31 March 2006

Crysis is a new first person shooter being developed by Crytek, the makers of the award-winning Far Cry. The game is to be released (hopefully) in Q2, 2007 and will be published under EA Games.
http://incrysis.com/crysis/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26

Q2, mozda to zaista bude uskoro.

Kako god, odoh da spavam, aje pa,pa..

Poslednja izmena:
Al sam geek:)

U jeee... Q2 ?? Pa to nece da valja, u Q2 izlazi i bioshock :S: Pa de to sve na letooo joooj...treba ici i malo napolje, pa na more ovo ono, kako je krenulo - ako izadje sve sto je najavljeno za Q2 ove godine slabo cu se ja kupati :d

Nije los onaj trailer Crysis Nano-Suit Demonstration movie mada sve je vec vidjeno kroz prosle, i da fps u nekim situacijama drasticno opada i ono sto mi se nesvidja kod Crysisa kroz trailer-e je drvece. Mislim nerealno je kad gadjas iz bazuke da ona padaju glupavo u jednom komadu bez traga ostecenja , ipak je za ocekivati da se rasprsti u u nekoliko delova itd..... I primetio sam kroz trailere da da su texture stena ne bas tako detaljne i nekako mutnjikave....Hmmm gresim li :S: ........ I avaj trileri su mi se bre svetski smucili, dajte bre vec jednom neki demo od bar 5min gameplay-a pa da se fura :cigar:
Nije mi jasno na kojem OS je Crysis pokrenut..... Vista? :trust:
Hehe...osecam da ce te mi zbog ovoga sto sam naveo zestoko lupati o glavu tongue
Cekam.... :banana:

Poslednja izmena:
A da odes na more, zezas se, suncas i kupas pa tamo na zimu, kad toga nece biti, odigras te igre? ...
Ili kao ja recimo sve odigras sa zakasnjenjem od godinu, godinu i po dana i milina :)

:zgran: Salis se ?! :) Da ne igram Crysis kad izadje vec da cekam zimu ?:zgran: NO WAY !!! :bottle: :type: :-devil-:

PS. Pre cu ostaviti more za zimu :d Taman me i jeftinije izadju aranzmani :)

Poslednja izmena:
Gx-x pravo govori, ali ja moram na RHCP, bar da gledam i slusam sa neke od okolnih njiva.

Shalu na stranu, ima detalja u crysisu koji ne stimaju, tipa kad pucaju na palmu pa se grane nekako cudno uvijaju, i slicne sitnice kao sto su oblaci koji isto malo baguju, a opet sa druge strane sve ostalo izgleda sick, i kad igra izadje mislim da cje da to bude to.
Inace planiraju trilogiju crysis ili tako nesto, ovo je tek pocetak...

To sam i ja hteo da kažem ali rekao da ne ispada kako se Crysis-u toleriše nedostatci. Prvo, otkud vi znate kako bi se drvo raspalo da ga pogodi projektil iz bazuke, ili kako se lišće uvija kada ga pogodi metak. Drugo, zašto je to bitno. Važno je drveće padne jer to menja izgled okoline, pogotovu ako je neki okršaj u sred šume. Plus je i fin osećaj.

Poslednja izmena:
U jeee... Q2 ?? Pa to nece da valja, u Q2 izlazi i bioshock :S: Pa de to sve na letooo joooj...treba ici i malo napolje, pa na more ovo ono, kako je krenulo - ako izadje sve sto je najavljeno za Q2 ove godine slabo cu se ja kupati :d

A da odes na more, zezas se, suncas i kupas pa tamo na zimu, kad toga nece biti, odigras te igre? ...
Ili kao ja recimo sve odigras sa zakasnjenjem od godinu, godinu i po dana i milina :)

A da idete ne more i na leto i na zimu ? :D :smoke:

ja prije 10 minuta stigao iz Budve :wave: Ljudi se ladno vec suncaju, bikiniji, kupatjke gatjke i to (ne znam za kupanje, Rusi vjerovatno :d )

Ja sam picajzla, a i da ne ispadne kako sam pristrasan, naravno da cje Crysis da razbija (novcanike) sve, i to sa drvecjem je ok.
A kako znamo kako se drvecje ponasa kad ga pogodis?!
Dodjavola, ja sam '79 godiste odgledao sam sve ratove od Iraka, nase lepe, do iraka, a usput kasarna koju su sravnili sa zemljom je na nekih 200 m od moje kucje, tako da imam prilicno dobru predstavu ot tome kako stvari izgledaju kad se pogode necim.

Check this out:http://www.f-15estrikeeagle.com/navigation/index_videos.htm

Idite na Weapon Camera Imagery i Target Pod Imagery.

Ovo je ot, naravno, ali pogledate pogotke, scary shit huh?

Naravno, ja sam militantni fanatik koji se bavi oruzjem od neke 11te godine:)

Poslednja izmena:
ja prije 10 minuta stigao iz Budve :wave: Ljudi se ladno vec suncaju, bikiniji, kupatjke gatjke i to (ne znam za kupanje, Rusi vjerovatno :d )

Bezi bre, sto to pricas :) Jedva cekam jos mesec dana pa u Egipat, hebes budvu i neandretalizam lokalaca i ostalog Srpskog shunda...

uh, sto je sitan monitor na kome su vrsili prezentaciju :p
jeste skontali da je u jednom trenutku rekao i rezoluciju ... 1280:720 (16:9), pa na onolikoj monitorcini uopste ne izgleda zamrljano! Mislim to je kao kada bih na 17" stavio (otprilike) 400:300 rezoluciju a izgledalo bi :zgran:
jedina stvar koja mi se ne svidja u igri (naravno ako tako ostane) jeste sto bez problema mozes ceo rafal sasuti u protivnika, bez da ga izmasas! Jeste skontali kako je sasuo ceo rafal u onu "stabljiku" palme sa ogromne daljine ... a mozda i gresim, mozda je to zbog onog odela koje nosi pa mu extra umiruje trzaje puske :p

Pazi, ipak je to supersoldier:)

Rezolucija, tj monitori su im aaahhh!!! Nadam se da vas nisam smorio sa tehnikalijama:)

Ljudi nisam se na vreme ukljucio za ovu temu,mozda je i bilo ovog pitanja,al' zanima me hoce li ovo cudo da radi i pod directX9-kom?

@Dvocevka: Radicje pod xp-om u svakom slucaju, cak je jedan od demoa snimljen/igran na makini pod xp-om, i izgleda prilicno dobro, na prvi pogled kao da nema razlike, kontam da cje ih biti naravno, a videcjemo kako cje vista dotle da se "razradi".

Zivi bili pa videli.

Ima jos nekih novost-klipova ali nesto na italijanskom, neki intervju, tako da nema leba od toga:)

Pozz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno