Šta je novo?

Bruka cene za nove C2D procesore

mislis valjda na G0? ne B0...a donece super oc...imas na xs-u dosta threadova o tome...

Poslednja izmena:
:) O, da. Sad sam bacio pogled.
3.9-4.1 GHz (watercooled, doduse). Prepoznaju se po tome sto na kraju "prod code" stoji SLACR. Mozda su stigli i ovde:p.

Da G0 a ne B3. Manja potrosnja 95w a ne 105w, manje se greje i bolji OC potencijal.

Xeon 3220 ili Q6600 ? Sta je bolje ? I jel imaju isto jezgro ?

Al' ce sada da se cepaju slamarice :d

Poslednja izmena:
da, kod nas se inace masovno kupuju i kupovali su se procesori od 200+ evra... (citajmo intel)...Pozitivna stvar je sad ta sto ce se umesto kelerabe i sramprona kupovati e2140 i e2160...Svakako veliki napredak zahvaljujuci intelu jer su to ipak dobri procesori i u odnosu na one od 200+ evra, dok ranije to nije bio slucaj...

Ovo je stvarno fantasticno, E6750 za 180e! Kolko se onda ocekuje da ce biti cena Q6600 i kada?

~250€ sada :)

Ja ga našao za 235€ u maloprodaji. ;) Odlična cena, ali zaista nije mi potreban. I ovo što imam mi je dovoljno. :)
Pozdrav. :wave:

Skromnost je vrlina, kojom se (na zalost) mnogi ne krase. More kupuj taj Q6600 za 235€ ili jos bolje salji mi na PM gde ;)

Poslednja izmena:
I kolika je cena tu Q6600?
Dolazim uskoro pa reko ako je velika razlika da ponesem barem CPU da ne kupujem basnoslovno :)

Ovde je oko 15.500din

I nije neka razlika u ceni iskreno, u Japanu 15500din a kod nas 20500din ili oko 250€. Ipak pricamo o Japanu i kod nas, ti si tamo donesi i super ti je ali racunati troskove transporta i sve...

Poslednja izmena:
Space covek zivi u Japanu :smash:
OT
Nego Marko kad ces ti do NS-a?
:wave:

Poslednja izmena:
a ti si iz Vrbasa?

Da, nego, sta mislite hoce li cene jos padati dok se ne vratim, (u svoje rodno mesto koje je upisato na mom sajtu) ili da trazim lepo primerak i oma kupujem?

Kanda do Penryna ništa :)
Speaking to ChannelTimes, Rajesh Gupta, director (Sales and Marketing) of Intel South Asia said, "The July 22 price drop is a scheduled price drop. We have a price drop every quarter during the first month of the quarter in line with any roadmap changes." He said that the price drop is across all products - servers, desktops and workstations, thereby making technology even more affordable for customers.
:wave:

Da, nego, sta mislite hoce li cene jos padati dok se ne vratim, (u svoje rodno mesto koje je upisato na mom sajtu) ili da trazim lepo primerak i oma kupujem?
dobra ti je ikonica na backup i apoteka programima :)

ja sam je pravio ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno