Šta je novo?

browseri, browseri

dreamer

Čuven
Učlanjen(a)
26.07.2002
Poena
619
Koje koristite, i koji Vam je primarni?

Koristim Safari, jer najlepse renderuje stranice ali me s vremena na vreme bas lepo iznenadi kako se zaglupi na nekim sajtovima koje posecujem, kao npr. www.autotrader.com (gde je pretraga nemoguca), onda ebay zna da brljavi, a control panel WordPress CMS-a je neupotrebljiv u Safariju.

Znam, verovatno sajtovi nisu lepo kodirani, ali ipak, problem stoji.

Koji su Vasi predlozi za alternativu?

Do sada sam probao Firefox (koji mi je nekako previse spor) i Camino (koji sam jedno vreme koristio, ali sam prestao ne secam se zbog cega).

Poz.

Ja koristim Safari + FireFox (jeste spor).

Opera ne prikazuje pola web 2.0 sajtova :( i ne znam sta se dasava sa njom, da li ce uspeti ponovo da uhvati korak...

btw koju verziju Safarija koristis? 3.0 je mnogo bolji od 2.0 (stabilnost, prikaz sajtova)

Poslednja izmena:
firefox i safari (pomalo camino i operu)
firefox jeste spor i zahtevan al' je i najbolji, a posebno za moj posao (web design)

Firefox mi je zakon za sve, ali je 2.x očajno trom (na OS X). Zato sam protivno mom običaju, instalirao 3.0b1, koji radi dosta bolje, iako je prva beta. Problem je što sam samo Firebug osposobio da radi.

Safari je ok, ali ne mogu baš da se naviknem, za redovni surf.

Opera uredno saradjuje sa Web 2.0 sajtovima ali na Mac OS-u ipak koristim Firefox.

axa... saradjuje ... docs.google.com ? jesu li sredili to?

Sa tim jos uvek ne ali sa ostalim da. Pre je bilo gore, 90% nije radilo :)

I ja Operu, dok ne dođem na box.net, onda poteram Safarija. Ponekad Firefox, uglavnom pre, kad sam uz Vidaliu i neku FF ext surfovao preko anonimnih proxy servera.

Sve više teram Safari kad mi zatreba nešto sitno, kad mi se ne pokreće Opera sa 20 otvorenih tabova. Pre sam za to pokretao Camino.

Nazad
Vrh Dno