Šta je novo?

browser anim's problems

JJ Okocha

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2006
Poena
309
Nisam 100% siguran da li sam postovao tred na pravo mesto, ali evo šta me muči; ne prikazuju mi se animirane sličice u veb brauzerima (bilo koji da koristim), prvenstveno mislim na GIF avatare i sl. stvari.

Malo me to nervira pošto na drugim računarima (na kojima sam recimo stavljao win XP kao i kod sebe kući) se normalno učitavaju gif sličice u brauzerima, a kod mene su "still images" :mad:

Ima li ko kakvu ideju?

Btw. imam Flash player od Macromedie i sl. stvari na sistemu.

Koristis Zone Alarm mozda? Pogledaj ovaj thread, tu je bio isti problem, a resenje je bilo u "Privacy -> Add blocking" opcijama u Zone Alarmu

Koristim ZA, ali ne pro verziju, u free verziji nema "Privacy Add blocking".

Najviše me buni to što na jednom računaru na kojem sam stavio XP (ponavljam se al' šta ću) ista kombinacija Avast/ZA - obe free verzije, sve "igra" (onaj avatar od dr. Tiristora, sa onim diodama i tranz. kod mene je "zamrznut", baš me je iznenadilo kad sam pre neki dan na poslu otišao na ovaj forum i video neki njegov post sa razigranim diodama. Jedina razlika je u tome što na poslu nisam stavljao SP2 (kući imam SP2 sa svim update-ovima). Ne znam ima li to kakve veze...

U svakom slučaju hvala na smernicama... :type:

Pazi sad ovo!

Kuci na kompu imam jedan kor. nalog (takodje administratorski) koji je koristio buraz koji inace ne boravi u istom gradu (sad jos manje jer je out of SCG), tako da se jos redje koristi. I malo pre ja tamo nesto da vidim, kad setih se svojih nedaca sa animations i ucitam web stranicu nekog foruma i, gle cuda, avatar koji je na mom nalogu still image, tamo je animiran. Posto je to bilo malopre, nisam o'ma stigao da prokontam sta je u pitanju, ali eto teme za razmisljanje. :-devil-:
Podesavanja u ZA su ista na oba naloga...

Nazad
Vrh Dno