Šta je novo?

Brothers In Arms: Road To Hill 30

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Igra je izašla danas na jednom dvd-u.Ne znam kakva je jer ču je dobiti sutra.

pa sta je ovo announcment?!?
imam kola,kucu,jahtu,...ne trazim nista samo se hvalim! :d
kada je istestiras posutjes utiske, ali objektivne ;)

jesi nabavio igru? ja je cekam vec vise od 6 meseci.

Na yahoo game portalu ga hvale kao da je vruć 'lebac :)
mada ako je sve to istina šta tamo piše - ovo će biti jedna od najrealnijih WW2 pucačina...

A must have - sigurno!

Jel se pojavio već u Novom Sadu?

pa igra je bazirana na istinitoj prici 101 padobranske cak i likovi koji se pojavljuju su istiniti heroji iz 101 padobranske.Otisli su dalje od mohe i cod-a, gledao sam filmove o igri i bruka koliko je dobra, moja prekopruka skoknite do njihovog sajta http://www.brothersinarmsgame.com/uk/movies.php?page=1 skinite koji film ima ih dosta i uzivajte.

nisu li smorii sa ww2 vishe! zashto ne odrade wwI recimo...

p.s. ima li starforce zashtitu il neshto obichno :)

Brothers in Arms follows the fictional story of a paratrooper squad from the 101st Airborne Division
from Yahoo Game Domain

a nisam gledao seriju, mada sa cujeo da je stravicna... probacu nekako da ih nabavim...

JEL NEKO PROBAO IGRU???

Sudeći po screenovima biće hit.Jedva čekam da vidim multy.

Probao sam igru nekih 10 min tako da ne mogu reći nešto posebno, osim da grafika nije nešto i nije zahtjevna.Na Gamespotu je dobila ocjenu 9.0

i ja sam mislio novi MOH, skoro mi i likovi lice, onda se pojavio ovaj takticki deo koji obecava, mada je ovo na pocetku previse lako i jadno "ti pucaj odavde, a ja cu im iza ledja", videcemo dalje...

Konacno igra koja te tera da koristis nisanjenje! Odusevio sam se kad sam video koliko se meci rasprasnjavaju kad se koristi primarna paljba. Slicnih trikova bez crosshaira je bilo i ranije ali rasprskavanja ovolikog nije bilo. Sjajno!

iju ne koristi se crosshair?! super :)

Ovde su ljudi izgleda prestali da igraju igre. Em nema novih zanimljivih topica (a cinjenica je da nema takvih igara) em ovo sto ima su prazna prica.

Ja iz ovih 14 postova nisam zakljucio da li ova igra valja ili ne. A vi? :)

Probao sam je samo kratko, nemam vremena da je igram, ali igra definitivno ima potencijala i deluje mi da je dobar naslov...

Stavise, veoma dobar naslov. Problem je samo sto su ljudi prezasiceni WW2 igrama i sto u multiju od tog tipa igara vec odavno dominiraju CoD i BF1942
A sto se tice novih igara nisu ljudi prezasiceni vec sve dolazi sa odlicnim zastitama, nema krekova i naravno da onda niko te igre nema niti igra. Constantine, Project Snowblind, Psychotoxic...

samo da javim da nisu u pitanju zastite nego je i veliki broj 'radnji' zatvoreno kod kojih su se igre nabaljale.. evo recimo ja nemam vise gde da nabavim nove igre (nisam iz bga)

Ja nisam prezasicen WWII igrama. :)

Kakav je single, je l' to neka squad based FPS pucacina ili klasicna?

Constantine moze da se nabavi, a ove druge dve ni ja nisam video niti znam sta su. ;) Mada, ne sumnjam da ce i one izaci...

Poslednja izmena:
ljudi, prica o zastitama medija nije tema ove sobe, prica o tome gde nabaviti igru van legalnih tokova nije dobrodosla na forumu.
Znachi ajde ostavite se priche ovde o tome, da se ne ponavljamo milijardu puta.
Ok, izadje neka igra, neko (jedan post je dovoljan) kaze izasla na 3 dvd-a, 14Cd-ova 'u jebote ima starforce 12314135134 zastitu' .... kad je neko nabavi, ili bar proba demo, iznesite utiske, pljujte, hvalite i sve ostalo.

Daj bre da chujemo nesto jos o igri, jel ima onih smarackih akcija kad se vozis u nekom dzipu i oko tebe samo dolaze i dolaze?

ok, evo kraci opis...

bia nije najavljivan kao klasican fp ww2 shooter, nego kao igra koja ce da pomeri standarde realisticnosti u zanru. imate na raspolaganju jedan ili dva squada i dosta ogranicene takticke opcije. interfejs je jednostavan, desnim dugmetom zadajete komandu jedinici da se pomeri tamo gde zelite, mozete da im naredite da podju sa vama ili da pronadju zaklon. kao pripadnik padobranske divizije, imate na raspolaganju i pogled iz vazduha, kada se igra pauzira i daje vam relativno nepreglednu sliku pozicije u odnosu na neprijatelje. preporucujem ipak izbegavanje ove opcije, iskljucivanje crosshaira i elemenata interfejsa koji smanjuju realisticnost: imena vasih saboraca, suprression fire kruzice iznad neprijatelja koji signaliziraju kada je i koliko ce dugo da budu u zaklonu, i hintove za prelazak misije.

gameplay je najbolje opisati kao full spectrum warrior iz prvog lica, u pitanju je slican level-dizajn puzzle koncept, smesten u ww2 okruzenje. u svakoj situaciji cilj je da flankujete protivnika upotrebom klasicne suppression fire rutine, a zatim da ga opkolite putem koji je za to predvidjen. bitke su malog opsega, nikada niste suoceni sa vise od desetak nemaca. kada stanete na trigger, pokrene se skripta i nemci se razmile na svoje pozicije. najveci izazov obicno predstavlja opkoljavanje onoga koji je zaseo za mitraljez montiran iza vreca peska, ili da se prisunjate tenku i ubacite mu bombu kroz poklopac. igra je podeljena na 17 kratkih celina, koje vas stavljaju u realne situacije u kojima su se nalazile jedinice americke padobranske divizije pred d-day, o cemu svedoce extra sadrzaji koje otkljucavate prelazeci nivoe. nacin pucanja i nisanjenja verovatno najvise doprinosi realisticnosti. rasipanje metaka onemogucava duge rafale, a bez obzira sto cete koristiti nisanjenje u 90% slucajeva, ako naciljate tacno na glavu postoji velika sansa da promasite. u trku je jako tesko pogoditi nekoga, cak i iz neposredne blizine. arsenal oruzja identican je kao u drugim ww2 shooterima. ne mozete da upravljate vozilima, ali u misijama u kojima imate tenk mozete da se popnete na njegov mitraljez. ai neprijatelja nije los, umeju da vrate granatu ili da potraze novi zaklon, dok su vasi borci druga prica i u stanju su da poginu na spektakularno retardirane nacine.

grafika ne moze da odusevi sve koji ocekivali nesto posebno. teksture bedne rezolucije, modeli koji se ni po cemu ne izdvajaju iz proseka, grubi prelazi nijansi na nebu, vegetacija koja je daleko od jednog far cry-ja.... efekti su medjutim na visokom nivou, sto u celini ipak daje prijatan izgled. bloom nije toliko naglasen kao sto se moglo pretpostaviti iz screenshotova.

utisak je nakon otprilike 2/3 igre, da definitivno ne zasluzuje ocene koje dobije po sajtovima (uglavnom oko 9). bez obzira na inovativan koncept, igra je jednostavno dosadna, a sve takticke varijante izgustiraju se vec u prvih nekoliko nivoa. "filmski" aspekt igre koja je (pretpostavljam) inspirisana istoimenom serijom prisutan je vasim poetskim izletima i kratkim brifinzima izmedju misija, ali koga jos moze da tangira hiljadu puta ispricana oblanda o americkom vojniku zahvacenom ratnim vihorom koji samo zeli da se vrati kuci, na svoju farmu u virdziniji...

GODDAMIT...nisam imao pojma da je takva a mislio sam da je nabavim...****** a bas sam ocekivao novi CoD...E bas mi nedostaje Wolfenstein :mad: :mad:

padawan je rekao sve

padawan je napisao(la):
ok, evo kraci opis...

... ali koga jos moze da tangira hiljadu puta ispricana oblanda o americkom vojniku zahvacenom ratnim vihorom koji samo zeli da se vrati kuci, na svoju farmu u virdziniji...

Kakav si ti car :D

Brothers In arms

Evo danas sak kupio igru i veoma mi se svidela.Najbolje je to sto mozes da upravljas svojim vojnicima (zadrzis r. clikk i raznim kombinacijama desnog i levog klika upravljas njima. Grafika je veoma dobra. Kod mene na Bartonu 200*11, 512 rama i fx5200 lepo ide na medium setovanjima (default) na 800*600.
Veoma je dobra toplo preporucujem da je kupite.
p0z
P.S evo par slika

Prilozi

• Evo kako umirete.jpg
    Evo kako umirete.jpg
    52.3 KB · Pregleda: 206
  • mocvara.jpg
    mocvara.jpg
    87.7 KB · Pregleda: 192
  • razgledanje polozaja vojnika.jpg
    razgledanje polozaja vojnika.jpg
    67.2 KB · Pregleda: 194
Znaci toliko te je odusevila scena umiranja da si morao da je stavis? :D :d
Salim se,nego treba bolja graficka da bi se vidjeo pun pontencijal graficke.Mada i ovako izgleda ok.
Poz :wave:

ala su lose teksture one trave u mocvari!!!!

Pa covek je igrao sa 5200 u 800x600, kako mislis da ce da izgleda? :)

Inace, to cu odmah sutra da idem da "kupim", jer sam juce zavrsio sa gledanjem istoimene serije: ljudi, ko to nije gledao, moze da se baci pod voz ili gsp po izboru. OBAVEZNO POGLEDATI!!!!! (stvarno nesto najbolje, najrealnije i najlepse sto sam u zivotu gledao!)

Pozdrav!

Vule je napisao(la):
jer sam juce zavrsio sa gledanjem istoimene serije

Uff.. Malo sam se *****ao, naziv serije je Band Of Brothers, ali je igra pravljena na fazon serije...

Nazad
Vrh Dno