Šta je novo?

Brothers In Arms: Road To Hill 30

da li je igriva?

Ova igra je pravo osvezenje, posle jako loseg nastavka moh. Ne postoji nisan nego svaki put kada naidjes na neprijatelja nisanis manuelno, sto igri daje fantasticnu realnost.
Inace kod mene na celeronu 2.4 i fx5700 u 1024x768, igra leti prem da mi je default 800x600

Jel moze da se pichi multiplayer? Tj da li moze da prodje u igraonici?

Serija Band of Brothers se moze svrstati u jedan dugometrazni ratni film.Nesto najbolje sto se moze videti na temu ww2.Sad trebam da je nabavim na dvd-u,tacnije 5+1 diskova.

Cekao sam je ihaha, ocekujuci "nastavak" COD-a, ali...
Za mene je igra sve samo ne super, mislim dobra je onako single, mada nekako nikako nemam osecaj da ubijem protivnika, nema krvi ili sta znam, malo je blesavo (i nestandardna postavka dugmica, posebno zum)...
ali zato, multiplayer je uzas, ja i ne igram igre single, jerbo me smara i nemam vremena, volim da ubijam "zivog coveka" tako da ko voli pravi dobar multiplayer neka zaboravi na ovu igricu...

nevezano za ovu temu, hoce li se ikad kod nas pojaviti server za COD UO...

Ja sam nabavio seriju na 5 diskova, na svakom disku po dve epizode, cemu taj shesti disk ?

Dodatni materijali
Inace meni je serija na jednom disku

DOBRA JE IGRA SVAKAKO , JEDVA cekam da je potjeram na mojoj makini !!!

Poslednja izmena:
I ja sam igru nabavio na 1 cd-u.Kod mene radi,samo sto mi je trebalo pola sata da je instaliram.Inace nisam odusevljen igricom,nevolim tu vrstu 3d pucacina.Grafika je ok. sto se mene tice a i mog R9550.Kakva li je grafika na nekoj boljoj kartici kad se meni i ovako svidja?!
Poz

ala su lose teksture one trave u mocvari!!!!

teksture su dosta lose, generalno, zato sto je igra optimizovana za x-box. ali u pokretu sve to ipak izgleda vrlo pristojno i realisticno, uz sasvim solidne efekte.

nema krvi ili sta znam,

krv nije uradjena da lipti kao u samurajskim filmovima i vidi se najbolje kada je protivnik stajao uza zid. ima i dosta brutalnih scena otkinutih nogu posle granate...

Kakva li je grafika na nekoj boljoj kartici kad se meni i ovako svidja?!

tvoja karta moze da prikaze sve dx9 efekte koji se koriste, skuplje karte mogu da pruze samo bolji framerate.

Poslednja izmena od urednika:
Samo da potvrdim iznete cinjenice, igra je odlicna, sve je odlicno osim grafike, koja je prezahtevna za ono sto pruza. Ja na mojoj masini iz potpisa na 1024x768 sve na max imam oko 20-25 FPS-a, a i tada teksture izgledaju krajnje isprno i mutno, jos gore je kada bacim pogled na Unreal2 i BiA, Unreal2 ima mnogo ostrije teksture, iako BiA koristi noviji Unreal Tech engine.

BTW. Crosshair moze da se ukljuci preko opcija u meniju.

Cekaj, i ja imam skoro istu masinu i smem da potpisem da mi je frejmaza iznad 20-25, osetilo bi se

samo mali update... igra pravi probleme sa starim Athlon i T-bred procesorima koji nemaju SSE set instrukcija, kao i sa novijim AMD procesorima kojima nije ukljuchen SSE. sve se startuje i kada pochinje igrica, kada se lik kojeg vodite dizhe sa zemlje samo izletite nazad u Win...

za novije AMD problem mozhe da se reshi tako shto startujete program WCPUIDi u Tweaks nadjete AMD Athlon MP/4 SSE Control i tu eneblujete SSE detekciju...

poshto imam Athlona na 1.1 GHz meni ovo ne pomazhe, ali mozhda nekom znachi

Nazad
Vrh Dno