Šta je novo?

Brothers In Arms: Earned In Bood

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Zanima me dali je to expanzija ili zasebna igra, pošto vidim da je več izašlo na 1dvd-u.

Zasebna igra
Nadam se da ce biti bolja od predhodnika koji me je razocarao, instaliran mi je na kompu vec par maseci i nikako ne mogu da ga predjem - nemam zelju

Nakon sto su obradili period juni-juli 1944. u prethodnoj igri presli su na period avgust-septembar. Sve je manje-vise isto...Treba jos para...

novi BiA se pojavio? dajte neke utiske

Sve je isto kao i pre samo zahtevnije.Bar cemo da vidimo sta se desilo sa junacima igre.

Odlicna igra. Atmosfera ko u prvo delu. Dosta i podseca na prvi deo, ali i pored toga, odlicna i zabavna igra.

Mene bas i nisu odusevili, taman je losije koliko je zahtevnije od 1. dela... uglavnom posle COD2 ovo je smesno, ali zaista...

Igram je na hard tezini i tesko je da izludis(al sad kad sam vec poceo..)
Tesko da sam video nesto blize realnosti rata(hvala bogu nisam video realnost rata nego nagadjam :p)Samo me izludjuje kad posle dva sata pucanja po svabama (na istom nivou)naredim bandi da pretci do sledeceg zaklona kada se jedan od njih naprevi pametan i zalegne ispred zaklona :wall:.Kad sam stigao do mape na kojoj treba dici u vazduh dva tenka ,e to je bila zurka mislim da sam igarao nivo sigurno 4 sata mozda i vise...
A hardverska zahtevnost i nije nesto preterana sempron@2ghz 6600gt550/1040AGP 1gb rama sve na high + hdr bez AA i AF 1280x1024 ide glatko ne desi se da zasece.

Bar po mom mishljenju EiB je krajnje realan prikazije sliku rata poprilicno realno,(nema helth pakova,ubijanja 632 neprijateljska vojnika za 10 sek,unistavanja tenkovskog voda sa bazukom i 5 zrna,za unistenje tenka potrebna su dva panzerfausta u pozadinu Panzer III ili IV.Da je Tigar nebi bilo realno bez jedno 10 komada u isto mesto.)Autori su rekreirali svaku mapu po realnom terenu gde se desila bitka i tok bitke rekreirali po borbenim izvestajima vojnika koji su preziveli.Ovo je prvi takticki FPS koji sam video,
tako da ne moze bas da se poredi sa CoD-om (koji je sjajan) ali je arkada.

Ma daj igra je kao da igras sah, toliko glup sistem, da je COD cista simulacija spram ovoga, sta je tu realno? Jednostavno promasili su neke stvari i to je to, COD2 je daleko bolja igra od ove...

Dule13 je napisao(la):
Bar po mom mishljenju EiB je krajnje realan prikazije sliku rata poprilicno realno,(nema helth pakova,ubijanja 632 neprijateljska vojnika za 10 sek,unistavanja tenkovskog voda sa bazukom i 5 zrna,za unistenje tenka potrebna su dva panzerfausta u pozadinu Panzer III ili IV.Da je Tigar nebi bilo realno bez jedno 10 komada u isto mesto.)Autori su rekreirali svaku mapu po realnom terenu gde se desila bitka i tok bitke rekreirali po borbenim izvestajima vojnika koji su preziveli.Ovo je prvi takticki FPS koji sam video,
tako da ne moze bas da se poredi sa CoD-om (koji je sjajan) ali je arkada.

Ako hoces pravi takticki FPS odigraj Operation Flashpoint !!!

@mare A kako si dosao do tog zakljicka?
Najgori su mi komentari ne valja,a zasto nije navedeno....
Pa razmisli malo da li je moguce da jedan covek upadne u sobu sa 15 ljudi sve pobije za 10 sekundi pritom popije rafal po celu ,ali nema veze tu je health :d
Ne kazem da je losh,Cod je extra presao sam sve delove,ali on je drugi tip igre.

@hejvule
Probao sam dobra ideja ali smorila me grafika i odustah...

Ma to koliko je ova igra arkada najbolje se vidi po sledecem, nestane mi municije i krenem okolo sa praznom puskom istrcim pred jednog nemca tras kudnakom u glavu (mrtav), istrcim pred drugog nemca tras kudnakom u glavu (mrtav), istrcim pred treceg nemca tras kudnakom u glavu (mrtav), istrcim pred cetvrtog nemca tras kudnakom u glavu (mrtav), istrcim pred petog i poslednjeg nemca tras kudnakom u glavu (mrtav), gotov nivo. Realno zar ne?

A misije u ovom expansionu su ili dosta losije (a rekao bih da jesu) nego u prvom delu, ili se meni zbog igranja nekih dobrih igara u medjuvremenu standard promenio pa mi sad ovo dodje lose, u svakom slucaju, ko sto rekoh nista posebno...

Kundak u glavu u EiB???? Mora da sam ja zaturio dugme za udaranje u glavu...:D
A da se prosetas ispred 5 svaba nema sanse pa ti mora da si pomesao igru sa nekom drugom :trust:

Dule13 je napisao(la):
Kundak u glavu u EiB???? Mora da sam ja zaturio dugme za udaranje u glavu...:D
A da se prosetas ispred 5 svaba nema sanse pa ti mora da si pomesao igru sa nekom drugom :trust:
Pa nisu svi bili na istom mestu naravno...

Nazad
Vrh Dno