Šta je novo?

Brothers In Arms 3 : Hell Highway

ATI korisnici koji imaju problema sa Black Friday nivoom, proveravajte ovde da li se patch pojavio i javite sto pre kada se pojavi...:)

Ja sam ATI korisnik i nemam tih problema :). Na Xenosu :p

he sreca moja da nisam promenio 8800GT za ati 4850 :D

Zaista me iznenadjuje lavina negativnih kritika,ipak sam se odlucio za igru i rekao bih da sam prijatno iznenadjen,verovatno jer ste je napljuvali pa sam ocekivao da je losa.Grafika je lepa,kao nacrtana istina na maximumu detalja u 1280*1024,dosao sam do nivoa gde cu da komandujem i tenkom i dosada sve pohvale.Samo da napomenem da sam presao sve fps i takticke fps vredne pomena...Nadam se samo da ce mi igra potrajati do sledeceg ponedeljka kad izlazi Far Cry 2.I da,nisam imao nikakvih problema s kompatibilnoscu ili rusenjem cak mi alt tab radi neprikosnoveno sa desetak drugih prozora u pozadini ukljucujuci dva downloada po jedan u operi i exploderu :p

Otprilike i moje misljenje ... igra je dobra ... cak i vise ... mala zamerka je mozda sto je na veteran prelaka ... ali cekam da se zakomplikuje :)

Igra vredi vremena ... ko je voleo prva 2 nastavka ovo ce mu se svideti jos vise .. eh da ... i oni tvoji saborci za promenu stvarno slusaju

Poslednja izmena:
ATI korisnici koji imaju problema sa Black Friday nivoom, proveravajte ovde da li se patch pojavio i javite sto pre kada se pojavi...:)

takodje zapucalo na black friday nivou pa bio auto restart masine
igra ko igra nista specialno, sa zastarelom grafikom i tim dugometraznim filmovima koji ne mogu da se prekinu :mad:

sa ovog linka sto si postovao a gde se navodno ocekuje patch koji navodno resava probleme sa novim grafickim sam probao par saveta sa smanjenjem detalja i rezolucije ali sam izgubio save game pozicije (koje sam backup-ovo ali i posle vratjanja backup nije pomoglo :zgran:)

svakako jos jedan polufabrikat od 50$ (crysis, crysis warhead, stalker...) kojeg ubisoft moze samo da se stidi, sramno :whip:

takodje zapucalo na black friday nivou pa bio auto restart masine
igra ko igra nista specialno, sa zastarelom grafikom i tim dugometraznim filmovima koji ne mogu da se prekinu :mad:

Ti "filmovi" mogu da se prekinu nekih 20-ak sekundi od njihovog pocetka, a ne momentalnim divljanjem nad tasterima Esc, Enter, Space, Left/Right Click...;)

Mozhe maltene momentalno, dovoljno je samo levi klik pa enter end hir vo gou. Zar je na ATi-u bash sve drugachije ? :D:p

ne pomaze nista, tj filmovi mora se odgledaju do kraja, tako da ne kapiram to sa 20sec ili levi click pa enter forama, pa ja tako prekratjujem vreme dok traju filmovi sa coffee break, garama, chat systemima, mesto da gledam 3 ogromne glavudze inache lose odradjene u filmovima

tj momentalno ide brisanje svih tragova ove game i pristavljam bioshok sebi da dodjem :smoke:

svakako jos jedan polufabrikat od 50$ (crysis, crysis warhead, stalker...) kojeg ubisoft moze samo da se stidi, sramno :whip:

Ja mislio da EA izdaje Crysis-e... :p
Ubisoft nema nista sa njima.

Ne razumem sta vam smeta u samoj prici ... u RPG naslovima imate gomile kojekakvih kojestarija i ne smeta vam .. a ovde smeta ... takvi likovi su postojali ...to nije izmisljotina iz Diabla ... OVO je neko stvarno preziveo ... i bar na uspomenu na sve sto su uradili mozete da se strpite tih minutu ili dve ... ne verujem da onom ko je gledao " man at arms " smeta ova prica ... no ... svakom svoje ... ova prica je krasila sve delove ne vidim zasto ne bi i ovu ...

Poslednja izmena:
ne pomaze nista, tj filmovi mora se odgledaju do kraja, tako da ne kapiram to sa 20sec ili levi click pa enter forama ...

Ne znam shta se deshava kod vas sa ATi kartama(mozhda i nije do toga, hu nouz) ...
Napravio sam par shotova u razmaku od po 1-3 sekunde i sve radi najnormalnije.

Prilozi

• biahh 2008-10-14 20-52-57-01.jpg
    biahh 2008-10-14 20-52-57-01.jpg
    104.3 KB · Pregleda: 44
  • biahh 2008-10-14 20-53-12-14.jpg
    biahh 2008-10-14 20-53-12-14.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 40
  • biahh 2008-10-14 20-53-16-46.jpg
    biahh 2008-10-14 20-53-16-46.jpg
    123.1 KB · Pregleda: 51
  • biahh 2008-10-14 20-53-19-87.jpg
    biahh 2008-10-14 20-53-19-87.jpg
    96.2 KB · Pregleda: 47
  • biahh 2008-10-14 20-53-29-98.jpg
    biahh 2008-10-14 20-53-29-98.jpg
    198.4 KB · Pregleda: 61
Mislim da je najbolji nacin da vam ova igra "legne" kako valja ako pre njenog pokretanja odgledate svih deset epizoda mini serije Band of Brothers

Ne razumem sta vam smeta u samoj prici ... u RPG naslovima imate gomile kojekakvih kojestarija i ne smeta vam .. a ovde smeta ... takvi likovi su postojali ...to nije izmisljotina iz Diabla ... OVO je neko stvarno preziveo ... i bar na uspomenu na sve sto su uradili mozete da se strpite tih minutu ili dve ... ne verujem da onom ko je gledao " man at arms " smeta ova prica ... no ... svakom svoje ... ova prica je krasila sve delove ne vidim zasto ne bi i ovu ...

Ubi me brate njihova patetika u priči i to mi je i previše

^hehe, kaze covek sa MGS avatarom :p

A ti porediš MGS priču i ovo BIA ridanje... I zašto uopšte povezuješ moj avatar sa mojim komentarom. Igra uopšte nije loša samo kažem da mi se smučila njihova patetika

Pa MGS je poznat po pateticnim scenama u filmicima...te oce li ovaj umreti, te onaj...:D
***, ne mere ti ljuCka prica bez proljevanja suza :d

Pa MGS je poznat po pateticnim scenama u filmicima...te oce li ovaj umreti, te onaj...:D
***, ne mere ti ljuCka prica bez proljevanja suza :d

*** ti porediš igru koja ima jednu od najboljih priča u gaming industriji sa ovim. Ova igra je dobra kao intermezzo između hitova i ništa više. Usuđujem se reći i da je najbolja u svom serijalu

Svejedno, patetike ima u obe, e sad- BiA je oduvek imala uzore u Band Of Brothers serijalu i njeni kreatori su stalno potencirali da im je cilj "ljudska strana" price u WW2 i omaz ljudima koji su tada ratovali, BiA igre su redovno predstavljane po konvencijama tamosnjih ratnih veterana i u tome su jako ozbiljni...malo drugaciji pristup, da odudara od tipicne WW2 pucacine kakav je CoD.
Zatim su prilicno detaljno preneli okruzenje i poprista okrsaja u Normandiji, trudili su se.Jednostavno, igra ne moze da se stavi u kos sa drugim WW2 shooterima, i nije bas za svaciji ukus ni po izvodjenju, ni po prici :)

Svejedno, patetike ima u obe, e sad- BiA je oduvek imala uzore u Band Of Brothers serijalu i njeni kreatori su stalno potencirali da im je cilj "ljudska strana" price u WW2 i omaz ljudima koji su tada ratovali, BiA igre su redovno predstavljane po konvencijama tamosnjih ratnih veterana i u tome su jako ozbiljni...malo drugaciji pristup, da odudara od tipicne WW2 pucacine kakav je CoD.
Zatim su prilicno detaljno preneli okruzenje i poprista okrsaja u Normandiji, trudili su se.Jednostavno, igra ne moze da se stavi u kos sa drugim WW2 shooterima, i nije bas za svaciji ukus ni po izvodjenju, ni po prici :)
Da toliko je verno ko da gledam Užičku Republiku. Ratna drama je na obe strane tako da ova priča ne pije vodu. Aj da ne oftopičimo više, popićemo po čarlamu bezveze :d

Kako god, pilo vodu ili ne, imas lepo sve objasnjeno...Matt Baker je lik iz prvog BiA, a tamo se izdesavalo svasta sa njegovim vodom, pa je zadobio i psihicke traume :D Inace je njegov lik zasnovan na po uzoru na ovog coveka.
ko je presao prethodna dva nastavka mogao je da otkljuca poredjenja scena iz igre i slika iz stvarnosti (sa ratnih fotografija, i danasnjih dana) i tu se moglo videti koliko su detalja preneli u video igru.Secam se "Purple Heart Lane-a" ko da sam zaista bio tamo :D
Inace, likovi nisu suplji i nisu statisti koji setkaju i ginu naokolo, vec imaju i pricu iza sebe ,tako da se vidi da su Gearbox-ovci pokazali zelju da docaraju nesto o njima.I to je za svaku pohvalu.
Ali ***, koga prica ne zanima ili ga smara, ima ENTER, ili sta je vec na dzojpedu ;)

Eh, da, nisam vam rekao - BIAHH je prilično dugačka igra!!

BIA je priča o običnim ljudima rođenim u pogrešno vreme, njihovim strahovima, patnjama, saosećanju i to je po meni jedino realno bitno u istoj. Rat za njih nikad nije imao smisla, cilja, koristi već su samo želeli sebi i 'braći' da se vrate kući svojim životima i porodicama. Međutim i ako im prokletstvo rata to nije dozvojavalo, ta spona želje i ne moći da zaustave stradanja držao ih je da idu dalje, vremenom ih sve više 'sagorevajući' i čineći ih praznim i psihološki načetim. Na kraju rat postaje njihov jedini život kao i shvatanje da više nikad ništa neće biti isto...

Eto to, je meni dovoljno da me drži što se tiče priče, a gameplay je sam po sebi odličan i odavno se nisam toliko zabavljao a igrao sam tone i tone stvari.
Ova igra je pitanje lične percepcije i gledanja u malo više od dve dimenzije. Po meni postoji daleko više loših i frustriranih igrača, nego loših igara. A kao što već rekoh ako ste u stanju da brzo i efektivno raspoređujete timove igra postaje vrlo dinamična i zarazna. Mada ne kažem da je savršena ali garantujem da je PRAVA ŠTETA ne odigrati je do kraja. Mada o okusima ne vredi raspljavljati ipak je činjenica da i dalje postoji dobar i loš ukus. E sad vi odlučite...

Lepo covek rece ... a ja sam duzan za izvinjenje ... nije " man at arms " :p nego " band of brothers " ...

BIA je priča o običnim ljudima rođenim u pogrešno vreme, njihovim strahovima, patnjama, saosećanju i to je po meni jedino realno bitno u istoj. Rat za njih nikad nije imao smisla, cilja, koristi već su samo želeli sebi i 'braći' da se vrate kući svojim životima i porodicama. Međutim i ako im prokletstvo rata to nije dozvojavalo, ta spona želje i ne moći da zaustave stradanja držao ih je da idu dalje, vremenom ih sve više 'sagorevajući' i čineći ih praznim i psihološki načetim. Na kraju rat postaje njihov jedini život kao i shvatanje da više nikad ništa neće biti isto...

Eto to, je meni dovoljno da me drži što se tiče priče, a gameplay je sam po sebi odličan i odavno se nisam toliko zabavljao a igrao sam tone i tone stvari.
Ova igra je pitanje lične percepcije i gledanja u malo više od dve dimenzije. Po meni postoji daleko više loših i frustriranih igrača, nego loših igara. A kao što već rekoh ako ste u stanju da brzo i efektivno raspoređujete timove igra postaje vrlo dinamična i zarazna. Mada ne kažem da je savršena ali garantujem da je PRAVA ŠTETA ne odigrati je do kraja. Mada o okusima ne vredi raspljavljati ipak je činjenica da i dalje postoji dobar i loš ukus. E sad vi odlučite...

Slazem se sa ovom analizom!I prilazem sledeci link:

http://www.youtube.com/watch?v=O9W7nxOeqTI

Poslednja izmena:
Vrh Dno