Šta je novo?

Broken Sword 3 - Kako sad?

• Začetnik teme Začetnik teme Ripper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
PARIS I je misija...Znaci dao sam Inspektoru periku otisao u zatvor i riba izasla iz zatvora palo vece...Ni sa kim vise ne mogu da pricam ni da zovem...ne mogu da udjem nigde sve zakljucano...One dve matore pricaju...ona sto naplacuje parking piskara nesto pored zutog auta a klinca sa skejtom ni od korova...
Sta cu sad? 😱

Koliko se secam u Vernonovoj spavacoj sobi je Beatrice (njegova devojka) pricaj sa njom i dace ti informaciju koju iskoristi da otvoris sef na podu...

...mislim da ces pre toga morati da obijes vrata (balkonska) kljuc je u bravi pa iskoristi novine i penkalo...da dodjes do kljuca

E TOOO! HVALA TO KO BRATU! cheers

Sad sam zaglavio u onom zamku...usunjao sam se dok riba prica sa strazarom Borisom...i sad ima dva strazara sa dobermanima...pokupio sam hamburger, foliju i kanap iz kanti za smece! Al sta cu sad? kako mrdnem strazar me ubije!
A ona prostorijica gde su 3 kutije od kojih samo 1 mogu da pomerim jer su 1 na drugoj ima zakljucana vrata!
1 strazar seta a II ne mrda! I nema sanse cim mu dodjem u vidokrug ker zalaje a on PUCA!
Help mucim se vec sat vremena! 😕

Mozes da se kreces po krugu, ali pazi da strazar sa psom ode dalje. Tamo gde se nalaze (sa leve strane zamka) kutije koje mozes da pomeras treba da postavis u obliku stepenika 1 a iza nje 2 kutije (naslonjene na zid) i onda ces moci da se popnes gore na zid (mislim da je sa desne strane ekrana).
Uglavnom na tom ekranu je resenje...onda ides okolo zamka...
Srecno

Nazad
Vrh Dno